| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aleks120 nowy
|
Wysłany: Sro, 20 Maj 2009, 10:45 Temat postu: Feromony na wzrost zainetresowania |
|
|
Jestem w zwiazku ale od jakiegos czasu zauwazyłem,ze moja dziewczyna nie okazuje mi tyle zainteresownia co wczesniej. to nie jest znudzenie,mieszkamy razem i troszke ja znam. mam do Was takie pytanie:
które feromony poprawia relacje miedzy nami,sprawia ze bede dla m=niej pociagajacy jak dawniej?? Czytałem cos o Edge,ale nie wiem czy to dobry wybór.. I gdzie kupic cos co naprawde jest sprawdzone?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ludwik11 nowy
|
Wysłany: Czw, 21 Maj 2009, 09:32 Temat postu: |
|
|
Naprawde skuteczne feromony ma sklep http://www.feromony.pl/
sam planuje u nich kupic. W Twojej sytuacji moze ten bedzie dobry http://www.feromony.pl/NPA bezwonny,ale podobno bardzo efektywny. Polecono mi go w innym temacie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
interstate  uzależniony

Sprawdzone: -non, -ron, -nol
|
Wysłany: Czw, 21 Maj 2009, 14:01 Temat postu: |
|
|
Bezwonny to określenie bardzo mylące w stosunku do tego produktu. Nie ma on własnej nuty zapachowej, ale pachnie (a właściwie śmierdzi) androstenonem. Nadaje się więc do stosowania tylko z własnymi perfumami.
--
interstate |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Pią, 22 Maj 2009, 17:33 Temat postu: |
|
|
NPA? - jest jak najbardziej wonny ojjj jak najbardziej ....  _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleks120 nowy
|
Wysłany: Sob, 20 Cze 2009, 06:10 Temat postu: |
|
|
| Co w takim razie proponujecie?? NPA czy jakis inny feromon?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Nie, 21 Cze 2009, 21:32 Temat postu: |
|
|
kup npa/edge lub pheromax. po npa ty sam bedziesz sie inaczej zachowywal, a po pheromax ona bedzie bardziej zainteresowana. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
slaszowaty  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA
|
Wysłany: Nie, 21 Cze 2009, 23:15 Temat postu: |
|
|
| The edge nie polecam. W moim przypadku efektow bylo brak lub byly ujemne. NIe wiem czemu ale NPA dziala na mnie o niebo lepiej a to jest niby to samo. I wiem ze nie jestem w moich odczuciach odosobniony. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Nie, 05 Lip 2009, 19:44 Temat postu: |
|
|
npa bardziej dziala na moja osobe niz na innych i to jest najlepsze w tym produkcie
najlepsze feromony dla osob niesmialych
fakt the edge to jest to samo co npa wydaje mi sie ze nie dziala tak dlatego ze jest rozcienczone ja kiedys rozcienczylem 1 ml npa z perfumami i nie mialem takiego kopa pewnosci siebie co po czystym npa
wogole jakies dzialanie bylo troche slabsze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleks120 nowy
|
Wysłany: Pon, 13 Lip 2009, 21:25 Temat postu: |
|
|
| Dobra,to wezme w takim razie http://www.feromony.pl/Pheromax oby był skuteczny jak piszecie. chodzi w koncu o to zeby to ONE zaczeły si emna troche bardziej interesowac. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
robert20 nowy
|
Wysłany: Nie, 16 Sie 2009, 09:43 Temat postu: |
|
|
| Osobiscie uwazam ze to dobry wybor.Pheromax działą na kobiety. Dobrze ze nie kupiłes na allegro tylko na feromony.pl bo mógłbys sie naciąć na podróbe.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ludwik11 nowy
|
Wysłany: Wto, 25 Sie 2009, 11:38 Temat postu: |
|
|
| Wg mnie bardzo dobrym wyborem bedzie NPA od niedawna uzywam i juz pomału widze efekty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Seba  potencjalny
Sprawdzone: Test: PHX, The EDGE, Perception, Chikara, NPA
|
Wysłany: Wto, 25 Sie 2009, 12:56 Temat postu: |
|
|
A ja bym polecił The EDGE ma niesamowity męski zapach  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Endi  nowy
Sprawdzone: test Pheromax
|
Wysłany: Nie, 27 Wrz 2009, 09:23 Temat postu: odp |
|
|
| Dawno tu nie zaglądałem, ja bym polecił próbkę pheromaxu. Czasami kiedy czytam wypowiedzi innych użytkowników to jestem zaskoczony, że nie widzą efektów, albo nie na każdego działa. Co oznacza, że jestem szczęściarzem. Wracając do tematu, polecam próbkę, dostawa bardzo szybko, a jeśli się zdecydujesz to bardzo ostrożnie z otwieraniem fiolki, jak się polejesz to po Tobie. Polecam pół kropli, przyłóż do nadgarstka mocno dociśnij i przechyl. Rozetrzeć po szyi i nadgarstkach i gotowe. Do przykrycia polecam Hugo Boss Selection, kup próbkę to na bardzo długo starcza koszt tak 50 zł za oba produkty. Czy zadziała sam zobaczysz, błysk w oczach, ciągła rozmowa, zawieszanie spojrzenia, ja szczerze mówiąc nie za bardzo wierzyłem, a jednak w moim przypadku świetnie działa. Podstawa to nie liczyć na efekty od razu tylko po czasie, wciągnąć w rozmowę, po 10 minutach oceń czy zaszły zmiany w rozmówcy. Jeżeli nie dasz się namówić to tak czy inaczej Polecam innym ten zestaw i taką dawką jakieś 50 zł w sumie a warto. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Nie, 27 Wrz 2009, 19:29 Temat postu: |
|
|
Czy ja wiem Endi, ja kupiłem butelkę i momo iż nie widzę rewelacji to jest ok, bo działanie z innymi fero jest zabójcze i wtedy jak najbardziej widać wkład PHX  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Endi  nowy
Sprawdzone: test Pheromax
|
Wysłany: Pon, 28 Wrz 2009, 08:03 Temat postu: odp |
|
|
| Tutaj pojawia się po prostu sprawa krycia feromonów, ja polecam właśnie Hugo Boss Selection ponieważ uważam, że świetnie kryje, nigdy nikt mi nie powiedział, że coś nie tak z zapachem i trzyma długa. Każdy musi sobie dopasować jakiś zapach. Skuteczność Pheromaxu w bardzo dużej mierze zależy od zapachu jakim jest przykryty i od tego zależy bardzo jego działanie. Wydaje mi się, że część osób to trochę bagatelizuje i dla tego nie widzi efektów. Tylko oryginalne perfumy i nosić fiolkę w kieszeni to podstawa, żeby w razie czego poprawić. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|