|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pon, 04 Cze 2007, 19:28 Temat postu: |
|
|
Ale jesli uzyjesz feromonow w ogole nie musisz podchodzic do laski wystarczy jak ona przejdzie blisko Ciebie Pheromax+chikara ,wtedy sie dzieją cuda z nia:D  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zabor nowy
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 17:40 Temat postu: Kto tu pisze!!!! |
|
|
Zastanawiam się czy osoby które zostawiają tu swoje posty nie są aby bezpośrednio powiązane ze sprzedażą feromonów. Nie twierdze że wszystkie posty są zmyślone, jednak daje się zauważyć powtarzające sie komentarze tych samych osób.
A jak wiadomo reklama dźwignią handlu
..głodni bądźcie lecz z umiarem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 17:51 Temat postu: |
|
|
mylisz sie drogi forumowiczu w prawdzie nie wiem tego na stowe ale tak mi sie wydaje ze sie mylisz mielismy juz tu na forum takich ktorzy reklamowali swoje produkty i pisali calkiem inazcej zerszta tylko po to sie rejestrowali na forum.
Pozdrawiam _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewusia73 nowy
|
Wysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 21:24 Temat postu: |
|
|
| Witam. Niestety muszę zgodzić się z opinia, iż feromony nie działają. Kupiłam próbkę, gdyż przeżywam pewien kryzys w związku... grozi nawet rozpadem. Partner nawet sam stwierdził, że ostatnio jakoś nie czuje chemi, zastosowałam feromon i nic... Szkoda chyba tylko było pieniędzy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shapire potencjalny
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pon, 10 Wrz 2007, 09:20 Temat postu: |
|
|
| ewusia73 napisał: | | Witam. Niestety muszę zgodzić się z opinia, iż feromony nie działają. Kupiłam próbkę, gdyż przeżywam pewien kryzys w związku... grozi nawet rozpadem. Partner nawet sam stwierdził, że ostatnio jakoś nie czuje chemi, zastosowałam feromon i nic... Szkoda chyba tylko było pieniędzy. |
w takiej sytuacji kupuje sie npa albo chakira nie phx |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pon, 10 Wrz 2007, 10:16 Temat postu: |
|
|
ewusia73, feromony to nie nrkotyk. Chyba nie oczekiwałaś, że 2-3 razy się popsikasz i wrócicie do siebie? _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 10:16 Temat postu: |
|
|
| Michal napisał: | Na początku stosowanie feromonow nie mialem pojecia ze one dzialaja w ogole zapominalem o tych feromonach Ale po jakims czasie po woli dochodzilem do wniosku ze cos w tym jest i stwierdzilem fakt taki ze te cudenko pheromax naprawde dziala super dziala
Dziewczyny 8-9HB ktore poznawalem nie wierzyly ,ze one dla mnie sie podobaja , a jak uswiadomilem im to nie mogły odczepic sie tylko żądały spotkania
Wiekszosc dziewczyn poruszaly odrazu tematy sexu, nie ktore pisaly ze chcialyby mnie wybzyk.......
I jestem przekonany ze to zasluga feromonow
Bez feromonow poznawalem kilka dziewczyn na msc
A z feromonami poznaje kilkanascie na jednej imprezie i wszystkie sa chetne do jednego:D  |
to nie feromony, ale Twoja glowa i nastawienie do świata... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 15:28 Temat postu: |
|
|
| Shapire napisał: | | ewusia73 napisał: | | Witam. Niestety muszę zgodzić się z opinia, iż feromony nie działają. Kupiłam próbkę, gdyż przeżywam pewien kryzys w związku... grozi nawet rozpadem. Partner nawet sam stwierdził, że ostatnio jakoś nie czuje chemi, zastosowałam feromon i nic... Szkoda chyba tylko było pieniędzy. |
w takiej sytuacji kupuje sie npa albo chakira nie phx |
w takiej sytuacji, to najlepiej wywołać zazdrość u partnera, a niekoniecznie psikac się czymś, czego nikt i tak nie czuje... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ferero1000 nowy
|
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 00:20 Temat postu: |
|
|
Witam
Aby działanie danego feromonu było skuteczne, trzeba w pierw się zapoznać z każdym feromonem z osobna, przeczytać skład, substancję czynną, ilość tej substancji która jest w danym feromonie, każdy feromon działa różnie w różnych sytuacjach trzeba robić odpowiednie mieszanki do danych sytuacji.
Po zastosowaniu np. pheromax wyjdziemy na ulicę to oczywiste że żadne dziewczyny nie będą się rzucały na szyję.
Feromony działają na zasadzie informowaniu partnerów o gotowości płciowej, na spotkaniach towarzyskich osoba płci przeciwnej gdy poczuje odpowiedni składnik feromonu pobudza jej układ węchu i przekazuje go do mózgu na skutek czego receptory zapachowe dają sygnał do podniecenia, i interesowność daną osobą-(oczywiście jeśli taka osoba szuka partnera) w innym wypadku gdy osoba ta ma partnera i nie szuka nikogo innego to gdy feromon zadziała na nią, to taka osoba będzie porostu milsza dla innych bądź dla tej tylko osoby
Jeśli ktoś jest mało atrakcyjny to po zastosowaniu odpowiedniego feromonu, atrakcyjność wzrośnie ok. 20-40%
jeśli ktoś jest naprawdę atrakcyjny to po użyciu odpowiedniego feromonu atrakcyjność zwiększa się do 70-90%
jeśli to jest znana aktorka taka jak np. Jennifer Lopez to nie potrzebuje żadnego feromonu
Więc jeśli ktoś wam będzie wciskał że: „użyj tego feromonu a wszystkich mężczyzn będziesz mieć u swoich stóp” to bez komentarza...
Pozdrawiam Ekspert www mocneferomony pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miś  potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception
|
Wysłany: Pon, 10 Mar 2008, 00:41 Temat postu: |
|
|
Złe dawkowanie też może być przyczyną niepowodzeń.  _________________ There is no spoon  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pią, 14 Mar 2008, 15:23 Temat postu: |
|
|
Atrakcyjność zwiększa się w dużym stopniu od znajomości ludzi jak mówią o nas dobrze,np: Ćwicze kulturystyke 20% okolicy zna mnie ,podniosłem w wycisku 180kg jestem najlepszy zna mnie 50% itd..  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|