Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony nie działają...
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maksiu
nowy

Sprawdzone: Pheromax próbka

PostWysłany: Sro, 23 Maj 2007, 07:36    Temat postu: Feromony nie działają... Odpowiedz z cytatem

No cóż właśnie kończy mi się próbka pheromaxa - starczyła na 3 tygodnie ale niestety nie udało mi się zauważyć żadnego efektu. Testowałem intensywnie przez 3 tygodnie w różnych sytuacjach , konfiguracjach itp. i zupełnie NIC. Żałuję że dałem się wkręcić po przeczytaniu tych ślicznych historyjek na forum oraz że wyrzuciłem paragon z pudełkiem bo chętnie bym zwrócił. No cóż raz się żyje , wszystkiego trzeba w życiu spróbować i dobrze że głupota nie boli ale drugi raz nie dam się wkręcić w żadne feromony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 23 Maj 2007, 09:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy z nas jest inny i sytuacje są różne. Efekty najlepiej są widoczne w sytuacjach intymnych, gdy jesteś blisko z kobietą, rozmawiasz z ludźmi, wdajesz się w dyskusję, itd.

maksiu, napisz do obsługi klienta. Zobaczymy co da się z tym zrobić. Najważniejsze, byś był zadowolony.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Matix896 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: pheromax, chikara gel, BTB

PostWysłany: Sro, 23 Maj 2007, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No chłopie jak jeszcze Ci troszke zostało pheromaxa to w weekend wybierz sie do klubu, Dwa male psikniecia, musi cos zadzialas - bynajmniej jak tak mam. Najlepiej zebys prowokował laski do odwaznych kroków - albo stwierdzisz ze warto było wydac kase albo odwrotnie
Powrót do góry
Gargamel
potencjalny

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, BTB

PostWysłany: Sro, 23 Maj 2007, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A najlepiej to jak podniesiesz głowe do góry banan na twarz i sam do jakiejś Niuni podjedziesz i bedziesz miał satysfakcję jak sie dają laski nabrać na fero Wink
Powrót do góry
maksiu
nowy

PostWysłany: Czw, 24 Maj 2007, 06:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK - dzięki za cenne rady Smile
Ale testowałem wszędzie od dziewczyny przez imprezy, koleżanki w pracy znajome sprzedawczynie itp, itd i naprawdę nic nie zauważyłem godnego uwagi - dziesiątki sytuacji i 3 tygodnie to chyba wystarczająco żeby coś zanotować? Feromony działają co prawda na mnie - pobudzają mnie jak bym walnął mocną kawę - raczej nieprzyjemne uczucie. Udało mi się zauważyć być może jedno idiotyczne działanie na otoczenie - otóż jeżdzę autobusami i odkąd stosuję fero ludzie na przystankach i w autobusach - głównie stare baby i faceci wypytują mnie o rozkłady , kiedy odjeżdza ten autobus , gdzie jedzie itp - jak bym był jakimś ekspertem lub dyrektorem MPK nie przymierzając - wcześniej też to sie oczywiście sie zdarzało ale teraz intensywność tych działań jest zastanawiająca. Ale być może to przypadek i szczerze mówiąc nie o to mi chodzilo Smile
Ale nic ,mam jeszcze trochę fero na dnie i w rurce moze na tydzień starczy, zobaczymy ale szczerze mówiąc jestem zawiedziony:)
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 24 Maj 2007, 08:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro, jak sam napisałeś, w pewnych sytuacjach widzisz duże różnice, to zapewne pojawiają się one również w klubie, gdy rozmawiasz ze znajomymi, itd. Ale zapewne wtedy ich nie zaważasz. Są, ale ich nie zauważasz. Być może dlatego, iż Twoje oczekiwania są bardzo duże.
Co więcej, trzeba pamiętać, że - z reguły - większe efekty można zauważyć w zachowaniu obcych osób. Osoby, które znasz mają już wyrobione o Tobie konkretne zdanie i ciężko jest im je zmienić.

Pamiętaj, że gdy nie jesteś zadowolony, zawsze możesz zwrócić produkt. Nic nie tracisz.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
maksiu
nowy

PostWysłany: Wto, 29 Maj 2007, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK
No i po fero...
Skończyło się co do efektów ta tak jak pisałem nie udało mi się zauważyć nic nadzwyczajnego ale w sumie co to miało by być ? Może gdyby laski zaczęły się rzucać na szyję to by rozwiało mój sceptycyzm. Mógłbym powiedzieć że widzę pewne drobne działanie ale trudno ocenić czy jest to spowodowane fero czy nie. Bardzo łatwo jest sie wkręcić np pani bibliotekarak zaczyna nagle być nienaturalnie miła ale jak stwierdzić czy to działanie fero - może miała akurat dobry chumor ?
Chyba 3 tygodnie to trochę za krótko żeby rozwiać wątpliwości , może jeszczę coś zakupię bo mnie to intryguję ale na razie cieńko z forsą.
W każdym bądź razie nie mogę się pochwalić żadną historyjką w typie tych z forum lub opinii o produkcie - laski nie odwracały się za mną na ulicy nie było powłóczystych spojrzeń , zaczepiania na ulicy ze słowami
"czuję jak bym Cie znała" , fero nie zmieniło też mojego życia Smile
Powrót do góry
ChevezDing
nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire

PostWysłany: Sob, 02 Cze 2007, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a teraz popatrzmy na to logicznie. konczac lo mialem 5 z matmy wiec wiem co to znaczy. taka mala buteleczka nie jest w stanie nic zdzialac. ktos kto wymyslil to cudenko z pewnoscia mial na mysli fakt ze jego przeznaczenie to upiekszenie zycia a nie jego zmiana. Jesli pragniesz nowosci w zyciu pracuj nad tym. bez zapalu nikt nie jest nic zdzialac. Feromony dzialaja lecz nie odczuwasz ich dzialania ot tak od razu. zadna laska nie zapyta cie czy moze ci pociagnac...wybacz za bezposrednie slowa ale inaczej nie mozna Razz bez odpowiedniego zaangazowania w pewne sprawy uwierz mi panna ktora poczuje ten aromat Razz w wieli wielu przypadkach nie zacznie rozmowy. Tutaj ty przejmujesz inicjatywe.
maksiu
nowy

PostWysłany: Sob, 02 Cze 2007, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK
Dzięki za kolejną cenną radę Smile Ale chyba się nie zrozumieliśmy, nie oczekuję żę laski zaczną rzucać mi się na szyję , nabijam sie tylko z reklamy - a te teksty o zmianie życia to nie mój pomysł tylko Opinie Klientów umieszczone na głównej stronie feromony.pl Zacytuję może pare:"przypadkowo spotkana kobieta mowi czuję jak bym Cie znała "; "Dziewczyny same przy mnie tańczą, ocierając się o mnie i to nie przypadkiem, tylko po prostu robią to na rózne sposoby z pełną premedytacją)) Ponadto podchodzą i chcą mnie poznać, a w dododatku każda jest miła, uśmiechnieta i wyczuwam, że dobrze się czuje w moim towarzystwie-otoczeniu";"bardzo ten specyfik zmienił moje życie na lepsze";"Kobiety które widzę pierwszy raz na oczy często same mnie zaczepiają, niejednokrotnie zarzekając się,że skądś się znamy. " no to może wystarczy , tak jak pisałem mi się takie histyryjki nie zdarzały i tak jak piszę nie udało mi się zauważyć jak dotąd żadnego działania niezależni e od zaangażowania Smile
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sob, 02 Cze 2007, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na początku stosowanie feromonow nie mialem pojecia ze one dzialaja w ogole zapominalem o tych feromonach Smile Ale po jakims czasie po woli dochodzilem do wniosku ze cos w tym jest i stwierdzilem fakt taki ze te cudenko pheromax naprawde dziala super dziala Very Happy
Dziewczyny 8-9HB ktore poznawalem nie wierzyly ,ze one dla mnie sie podobaja , a jak uswiadomilem im to nie mogły odczepic sie tylko żądały spotkania Very Happy
Wiekszosc dziewczyn poruszaly odrazu tematy sexu, nie ktore pisaly ze chcialyby mnie wybzyk....... Very Happy
I jestem przekonany ze to zasluga feromonow Very Happy
Bez feromonow poznawalem kilka dziewczyn na msc Sad
A z feromonami poznaje kilkanascie na jednej imprezie i wszystkie sa chetne do jednego:D Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool
ChevezDing
nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire

PostWysłany: Sob, 02 Cze 2007, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak wiec w głownej mierze dzialanie feromonow musi byc połaczone z nasza postawa. sam przyznaje ze te marketingowe chwyty sa ciekawe Razz feromony maja swoje dzialanie lecz pozostawione bez obsługi poprostu czasem moga przegrac tak wiec do dziela i ognia Twisted Evil
maksiu
nowy

PostWysłany: Nie, 03 Cze 2007, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może działać tylko na zasadzie autosugestii - spsikasz się i czujesz się pewniej - podejdziesz do panny i zagadasz a ona banan i maślane oczy i myślisz sobie - jezu to naprawdę działa !!!! - feromony działają cudownie tylko gdybyś podszedł i zagadał bez feromonów to by było to samo. A te wszystkie historyjki na forum i w opiniach - o panienkach zaczepiających cię na ulicy itp to pic na wodę...
pozdrawiam
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 08:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najczęściej mówią mi tak właśnie osoby, które nigdy nie stosowały fero. maksiu, zapewniam cię, że to nie tylko kwestia wiary w siebie. Czasami mozna nic nie robić i widać różnicę w zachowaniu ludzi. Jeśli chodzi o historie, to znam jedną z osób, która ją napisała i wiem, że jest prawdziwa.
Zastosuj trochę fero pod nos i zobacz jak się będziesz czuł. Przy zbyt dużej ilości powinna cię chociażby rozboleć głowa. Co prawda nie jest to dowód na zwiększanie podniecenia, ale chociażby na to, że mają na nas wpływ.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
maksiu
nowy

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak jak pisałem - odczułem działanie na sobie i nie było to przyjemne uczucie - rozdrażnienie i podenerwowanie - nawet przy minimalnej dawce ale być możę było to spowodowane tym że nie zauważyłem działania na innych i się wkurzyłem po prostu Smile
Ale to chyba trochę za mały efekt jak na mnie . lepiej walnąć kawę - siekierę i efekt będzie taki sam Smile
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maksiu napisał:
Tak jak pisałem - odczułem działanie na sobie i nie było to przyjemne uczucie - rozdrażnienie i podenerwowanie

Za duża dawka.

maksiu napisał:
walnąć kawę - siekierę i efekt będzie taki sam Smile

Nie mogę się zgodzić. Po kawie po prostu skacze ciśnienie, a po fero staję się inny dla otoczenia - bardziej bezpośredni i towarzyski. Kawa nie ma takiego działania.
Można by pomyśleć, że to kwestia wiary i placebo , jednak bardzo często zapominam o tym, że stosowałem fero i dopiero po swoim zachowaniu, czasami zbyt bezpośrednim, zaczynam zastanawiać się dlaczego tak się zachowuję. Dopiero później uświadamiam sobie, że je stosowałem.

Co więcej - spryskałem kiedyś znajomego, który zupełnie nie wierzy w działanie feromonow i zachowywał się zupełnie inaczej. On oczywiście stwierdził, że miał dobry dzień i po prostu świetnie się bawił. Tak to czasami jest, gdy ktoś nie chce uwierzyć, nawet gdy efekty są wyraźnie widoczne. Niektórych nie ma sensu na siłę przekonywać.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: