Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

feromony -opóźnione działanie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
patryczek
potencjalny

Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB

PostWysłany: Sob, 22 Gru 2007, 19:56    Temat postu: feromony -opóźnione działanie? Odpowiedz z cytatem

Witam. Po głębokim zastanwieniu postanowiłem zamówić NPA i Pheromax(próbka). Dostałem także próbkę chakiry. Po dwukrotnym stosowaniu w ciągu tygodnia nie zauważyłem jakiś efektów. Jednak próbowałem dalej. Pewnego dnia zastosowałem 1 psiknięcie pheromax i ok 1,5 kropli NPA-nareszcie zaczło coś działać. Jednak zauważyłem coś dziwnego Shocked Stosowałem feromony w kratkę ( jednego dnia tak następny dzień nie) Zaskoczyło mnie to że dni po których stosowałem feromony były lepsze(chodzi mi o efekty). Podsumowując - 1 DZIEŃ POS ZASTOSOWNIU- EFEKTY SĄ, DZIEŃ Z FERO-NORMALNY. Czy mozliwe jest to iż stosując feromony jednego dnia pozostają one na skórze na drugi dzień i przynoszą efekty? Nie mówie tu o ubraniach bo codziennie nosze inne. Jaką dawkę najlepiej zastosować mając w posiadaniu PHEROMAXI NPA?
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Nie, 23 Gru 2007, 01:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo czesto bywa tak ze efekty fera widac po kilku dniach a nawet tygodniach. CZasami takze jest tak ze ty nie widzisz efektu po ich zastosowaniu dopeiro potem dowiadujesz sie ze cos..... bylo sprawka fera.
Mozesz rowniez nie widziec jego dzialania ale z czasem na pewno zobaczysz.

pozdrawiam
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Nie, 23 Gru 2007, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zauwazem ze npa na 2 dzien chyba dziala no bo panie sa bardzo otwarte...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pon, 24 Gru 2007, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli Widziałes sie z Paniami jak miałes na sobie fero i zobaczyles sie z nimi na drugi dzien bez fero.
Dlatego bo mając fero na sobie agresywne to prawie wszystkie panie są nie smiałe ,a na drugi dzien pokazałes sie im bardziej socjalnie gdyz nie miałes na sobie fero ,a one zapisały Ciebie w podswiadomosc i jako faceta "Macho" nie czuły juz sie przy Tobie wstydliwe, tylko otwarte Very Happy
patryczek
potencjalny

PostWysłany: Pon, 24 Gru 2007, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo możliwe. Jednak wolałbym żeby fero działało w te dni w ,które je używam. Zmniejesze dawkę i postaram się aby efekty były zadowalające.
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Wto, 25 Gru 2007, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi chodzilo ze na 2 dzien panie sa inne niz 1 dnia
Powrót do góry
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 29 Sty 2008, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może po prostu skumulował się efekt fero, bo zostało Ci ich trochę, na ubraniu, włosach, czy skórze..?

Kiedy ponownie się psikałeś, było przedawkowanie, a kiedy ich nie użyłeś dawka ulatniająca się z np. ubrania była wystarczająca, by wywołać odpowiednią reakcję otoczenia...
Powrót do góry
patryczek
potencjalny

PostWysłany: Czw, 31 Sty 2008, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie tak. Ciągle szukam dawki ,która byłaby odpowednia.
Kamil89 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pią, 06 Cze 2008, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurde, ja stosuje juz Phx od ponad 3 tygodni i nie widzialem zadnych efektow, nic po prostu lipa. Rozmawialem z kolezankami i kumplami jak zawsze nawet przechodzilem obok roznych nieznajomych dziewczyn i nic, nawet specjalnie nie spogladaly na mnie ani nic, nie wiem co mam robic, testuje ciagle, po 3-4 godzinach uzupelniam troche te fero bo jest dosyc cieplo ostatnio i szybciej sie ulatniaja to wiadome, ale rozne dawki dawalem, przewaznie stosuje 1 cale psikniecie, z dowma za czesto nie probowalem a z mniejszymi to tez jakos nie wychodzi... Uzywam ich niecaly miesiac a juz widac ze ich ubylo i wydaje mi sie ze troche za szybko i szkoda mi ich uzywac tak czesto, co wiecej ze nie widac efektow to z dnia na dzien wierze ze w koncu cos sie wydarzy, nawet cos malego ale zebym wiedzial ze to ich sprawka, jesli po miesiacu nie bedzie zadnych efektow no to co byscie proponowali ?? Bo na dodatkowe fero mnie nie stac, musialbym zwrocic Phx i wtedy kupic a nie wiem czy tak mozna zbytnio....
Gucio Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge

PostWysłany: Pią, 06 Cze 2008, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że masz paragon bo bez niego nie da rady zwrócić a zrobić to możesz w każdej chwili. Pozdro
Powrót do góry
patryczek
potencjalny

PostWysłany: Czw, 26 Cze 2008, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również nie widzę efektu po PHX.Nie sądzę żeby była to kwestia dawki bo stosuje dość długo. Nie wiem dlaczego tak jest. Czytałem opinie że w połączeniu tego fero z Chikara może zajść jednak radykalna zmiana. Trzeba próbować.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: