Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony pomagają w relacjach z ludzmi!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
puma24
nowy

PostWysłany: Czw, 20 Lip 2006, 08:28    Temat postu: Feromony pomagają w relacjach z ludzmi!!! Odpowiedz z cytatem

Ja wpadłem na strone o feromonach przypadkowo szukając perfum.Po przeczytaniu opini na temat feromonów zaryzykowałem i zakupiłem i naprawdę się opłaciło wydać pieniądze na nie.
Testowałem pheromax niewielką ilość spryskałem ubranie i poszedłem na zakupy ,wcześniej wsiadająć do autobusu ludzie zaczeli zwracac na mnie uwage ale jeszcze nie dawało mi to przekonania, dopiero gdy wszedłem do sklepu z ubraniami chcąc kupić spodnie to sprzedawczynie byla tak miła i rozmowna i ogladała mnie jak wygladam i doradzała,to nic jak już zakupiłem to zapytała dyskretnie czy bysmy się wybrali kiedyś na kawe i co wy na to??one naprawde działają w każdej sytuacji gdzie dochodzi do relacji z ludzmi.Polecam!!! Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Czw, 20 Lip 2006, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@puma24- a ile Pheromax użyłeś? Jakiej dawki? Po jakim czasie od spryskania kupowałeś owe spodnie (chodzi mi o to ile Pheromax się utrzymuje na ubraniu)? A czy ludzie w autobusie byli uśmiechnięci? Bo różnie moą zwracać uwagę- także agresją! I czy w autobusie to byli mężczyźni czy kobiety?
Powrót do góry
puma24
nowy

PostWysłany: Pią, 21 Lip 2006, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze używam jednej dawki raz pryskam się musisz sobie przetestować,bo moja dziewczyna wyczuwa niewielką ilość.Ale możesz spróbować np sprzodu się spryskać i z tyłu ubrania, z moich doswiadczen na ubraniu trzymie sie okolo 4-5 dni zależy co masz na sobie na swetrze dluzej.Co ty ludzie zero agresji bardzo mili jak ja się usmiechnołem to one też,a jeżeli chodzi o męźczyzn to w pracy używam to mają respekt do ciebie.sam musisz przetestować .milego testowania
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 21 Lip 2006, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@puma24- a czy jeśli psikniesz na ubranie to czujesz ten specyficzny zapach Pheromax intensywnie nawet do tych 4-5 dni? Czy stopniowo zapach ulatnia się? A stosujesz na skórę? Jak długo się wówczas utrzymuje?

Bo ja jeśli stosuję go (próbkę) to czuć go bardzo intensywnie przez cały dzień.
Powrót do góry
puma24
nowy

PostWysłany: Pon, 24 Lip 2006, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem Ci że ja po spryskaniu sie pheromax na ubranie uzywam w to samo miejsce wody toaletowej ale przed spryskaniem woda toaletową czuje jais zapach.ja na ubraniu mam zapach tej wody toaletowej tez zalezy jakiej firmy ja uzywam takiej ktora mi akurat do tych 4 5 dni utrzymuje zapach razem z feromonami.na skure stosowałem tylko raz ale nie moge nic o tym powiedzieć jak długo się trzymie bo nie testowałem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: