Zakupiłem fero około rok temu. Po wielu stosowaniach nie byłem pewny ich działania. Miałem wrażenie że jest z tego więcej problemów niż plusów. Ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli a po krótkich rozmowach odchodzili jakby sie bali. Myślałem że stosuję za duzą dawkę ale jak można powiedzieć o duże dawce w tym przypadku(0.5 krolpi NPA, 1 psik chikary i czasem phx) Więc przed jedną z imprez stwierdziłem że muszę zaryzkować. Postanowiłem powiększyć dawkę . Pomyślałem ok . Nie obchodzi mnie że ktoś dziwnie sie bedzie zachowywał uciekał itp. No i naprawdę większa dawka zadziałała . NPA pod nos zaj***sta pewność siebie a chikara wewnętrzny luz i lepsze zachowanie wśród innych. Naprawdę jestem w szoku po zakupie, który dokonałem już tak dawno. Aż sie boje pomyśleć co gdy nie bede miał kasy na kolejne fero. _________________ Szczęściu trzeba pomagać!