|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Wto, 18 Paź 2011, 23:43 Temat postu: |
|
|
hehe, dokładnie, może być ciekawie!
Ostatnie dwa dni to była po prostu masakra, dzisiaj dwie koleżanki się kłóciły między sobą z którą wolę pracować. Potem się z jedną śmiałem że musimy wyskoczyć na jakieś piwko, a druga na to że ona też chce ze mną wyjść! I tu ciekawa sprawa bo to jest ta jedna z tych zaręczonych, kiedyś jak nie byłem pewien czy kogoś ma to zaproponowałe kawę a ona na to że nie ma mowy, bo co by jej chłopak powiedział! A teraz mówiła że przecież na kawe albo na piwo wyskoczyć to nic złego! Aż się w środku roześmiałem!
Naprawdę Danemu należą się wielkie podziękowania za podsunięcie tematu nie przykrywania fero, czuję się jakbym je odkrył na nowo i to ze zdwojoną siłą, normalnie szok!
Mogę powiedzieć że na 99% NIE PRZYKRYWAĆ!
Jak tak dalej pójdzie to mnie któraś zgwałci w tej pracy
Zresztą co Wam będę mówił, sami spróbujcie!
Pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 09:13 Temat postu: |
|
|
Ja również wczoraj testowałem BTB+ Phx nie przykrywająć perfumami bezpośrednio fero lecz obok i powiem, że dzień w szkole był bardzo przyjemny. Koleżanki na mnie spoglądały i były bardzo rozmowne.
Po nakładaniu perfum na fero aż takich efektów nie widziałem, przynajmniej tak mi się wydaje, ale testujemy dalej...
Wielki plusior dla Danego
Pozdrawiam _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 09:20 Temat postu: |
|
|
Ja z ciekawością śledzę wątek i sam się zabieram też za testy. Prawda jest taka, że trzeba gdzieś w jakiś klub wyskoczyć, bo akurat pracuję w takiej firmie, że 95% to faceci, więc lipa trochę. Co innego jakbym gdzieś był w jakimś banku . _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 12:44 Temat postu: |
|
|
No cieszę się że i Danter005 ma efekty, świetnie! Resztę też zapraszam to testów bo wygląda na to że Dany nam bardzo pomógł
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 15:57 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj też nie przykryłem tylko psiknąłem perfum obok fero i mamuśka mi mówi, że jedzie ode mnie sikami xD
Normalnie szok i teraz trochę boję się gdziekolwiek wyjść, żeby ktoś tego ode mnie nie czół. Gdzieś czytałem na forum, że żona jakiegoś kolesia tak samo mu powiedziała ;P
i co teraz?
może większa ilość perfum obok fero + atomizer z perfumami żeby dorzucić zapachu gdzieś poza domem.
Tylko co jeżeli dziewczyna się do mnie tuli? Może to wyczuć, a tego bym nie chciał ;P
i jest dylemat.....
efekty lepsze, ale...
no właśnie ;D _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 16:43 Temat postu: |
|
|
Też się tego bałem, ale jakoś negatywnych komentarzy nie było, co najwyżej pozytywne odnośnie moich perfum, może perfumy zmień
Nie panikuj, tak naprawdę mało ludzi jest w stanie wyczuć feromony więc nie powinieneś się przejmować! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 16:49 Temat postu: |
|
|
być może więcej perfumu bezpośrednio obok fero załatwi sprawę.
Choć powiem, że mam dylemat ;P
wszystko wyjdzie w "praniu" ;D _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 19 Paź 2011, 16:53 Temat postu: |
|
|
Zaryzykuj, co Ci szkodzi
A jak bardzo się boisz to proponuję zmianę perfum na jakieś które wszystko położą, np Terre D'Hermes albo Lalique Encre Noire  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|