Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony + seks + używki
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Hydepark
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 10:57    Temat postu: Feromony + seks + używki Odpowiedz z cytatem

Mam za sobą eskperymenty różnego rodzaju. Ostatnio jednakowoż przypomniałem sobie pewną mieszankę: fero + seks + THC. Jestem ciekaw, czy ktoś z Was tego próbował i może podzielić się swoimi doświadczeniami. Jak dla mnie po prostu bomba. O ile zawsze uważałem, że trzymam w łóżku zadowalający poziom, to jednak nie często zdarza mi się, aby kobieta dziękowała za seks ze łzami w oczach, a tak właśnie było kilka nocy temu. Pytanie: czy to zbieg okoliczności, czy też efekt tego, że poza fero, działał na nas również joint Very Happy
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam do ciebie pytanie co to jest to THC i czy to się stosuje tak jak feromony?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucas napisał:

czy to marna prowokacja?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 15:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie nie żadna marna prowokacja tylko nie spotkałem się z tom nazwą i tyle.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucas napisał:
Nie nie żadna marna prowokacja tylko nie spotkałem się z tom nazwą i tyle.

http://zielonemity.republika.pl/ zalecam lekturę oraz popraw "tom" na "tą". Mimo wszystko nadal mi to śmierdzi Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam za błąd.Już poczytałem o tym i według mnie to nakotyki.
Zaznaczam od razu że ja nie jestem narkomanem ani też nie mam zamiaru nikogo wkopywać bo to wasza sprawa co robicie.
P.S. Nie pale,nie pije ani nie biorę narkotyków.
Powrót do góry
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też nie bawię się w takie coś jak THC. Nie chciałbym sobie spieprzyć zdrowia i też dlatego nie popieram Korwina-Mikke w zbliżających się wyborach , bo chce zlegalizowania tego narkotyku. Potem ludzie płaczą i szukają pomocy , aby się z tego uwolnić. To jest gorsze od alkoholu i papierosów razem wziętych.
Powrót do góry
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rasta- Feromony maja swoja zasługe, ale tez i wspomniana uzywka. Znacznie zwiększa cisnienie krwi, inaczej odbierasz swiat. Z łzami w oczach sie nie spotkałem Razz
A co do dyskusji powyzej to mamy wolna wole, nasza sprawa co robimy, czepiacie sie ze chca legalizowac, co wam przeszkadza ze ktos pali?
I jaki ma sens wypowiadanie sie na temat przy wspomnieniu ze sie nie ma o tym pojęcia.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem że to wasza sprawa ale forum jest po to żeby wypowiadać swoje opinie i ja nie mam zamiaru nikogo krytykować tylko wyraziłem swoje zdanie.
akurat wiem co to są nakotyki i po co sobie niszczyć zdrowie i życie.
To jest moje zdanie,a co będziecie robić to nie jest moja sprawa jesteście wolnymi ludźmi i róbcie co chcecie ja tylko pisze swoje zdanie ale każdy człowiek jest inny.
Powrót do góry
Damian
nowy

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucas napisał:

Spadłem z krzesła Laughing Laughing
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I co cię śmieszy,nie wszyscy są ćpunami.
I żeby jeszcze pisać o narkotykach na forach internetowych,najlepiej podajcie jeszcze swoje dane to was policja szybciej namierzy.
To tyle co miałem do powiedzenia w tym temacie,więcej nie będę pisał bo szkoda mi nerwów.
Powrót do góry
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Damian napisał:
Spadłem z krzesła Laughing Laughing

Nie każdy musi wiedzieć np. co to są ''Polimery przewodzące'' , choć ludzie po szkołach elektrycznych mogą zapytać o te znaczenie , kogoś kto nie uczył się o tym w tego rodzaju szkołach i potem go krytykować i się z niego naśmiewać , że nie wie i jest jakiś głupi , bo dla niego to łatwa definicja , a dla tego co nie wie znaczenie z którym nigdy nie miał styczności. A to , że lucas nie wie , co to jest THC to nie znaczy , aby zaraz ''wieszać na nim psy'' i się z niego naśmiewać.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie interesowałem się tymi skrutami, ogólnie co to są nakotyki to wiem ale że ten skrót oznacza akurat nrkotyk to nie wiedziałem.
Tak jak napisał mystro nie każdy człowiek zna wszystkie określenia,jak kogoś nie interesowało to to skąd by miał wiedzieć.
Dlaczego odbiegacie od tematyki forum.
Ferum jest o feromonach które są legalne, a nie o nielegalnych używkach którymi są nakotyki.

P.S.Wiecie co może lepiej napisać coś o PHX, BTB, NPA, Chikara itd. niż o narkotykach,przynajmniej ktoś by na tym skorzystał bo wkońcu po to się ludzie tu rejestrują żeby zasięgnąć informacji o feromonach,a nie o narkotykach.Na świecie jest więcej osób zainteresowanych feromonami niż narkomani.Takie jest moje skromne zdanie Wink
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucas napisał:
Pewnie jakaś nowa wersja PHX,ciekawe jakie dawki się używa.Trzeba się będzie zapytać feromony.pl o nową wersje Pheromax Heroinum hehehe Very Happy Very Happy
Ale tak na poważnie nie zauważyłem żeby PHX uzależniał w jakimś stopniu dziewczyny ale jest to ciekawe po czym rasta to stwierdził.
Wiem że fero na każdego działa inaczej ale nie wiedziałem że jest możliwe żeby PHX uzależniał dziewczyny.
Miał też ktoś taką sytuację jak rasta?

Mialem dwa razy taka sytuacje, w zasadzie jakby skutki odstawienia czegos do czego zdolaly przywyknac owe Panny. Przez pewien czas spotykalem sie z jedna dziewczyna uzywaja phx z probki, pozniej doszlo jeszcze Npa i zawsze byla rozpalona i rozochocona. Pomijajac fakt ze za dnia na uczelni byla zwykla cicha osobka, a kiedy bylismy Razem blisko wychodzil z niej diabelek. Jakis czas temu postanowilem zrobic testa i sprawdzic jak sie sprawy maja kiedy fero pojda w odstawke, z poczatku bylo ok, pozniej jednak wykazywala objawy jakby odstawienia - byla chwilami lekko podirytowana ze nie moze juz z Siebie wiecej wykrzesac jak wczesniej, zaczynala miec lekkie schizy i dopowiadac sobie ze moze znalazlem kogos innego. Po jakims czasie znow wznowilem minimalne dawki i to ja bardziej uspokoilo, druga sytuacja byla poniekad podobna - spotykalem sie z dziewczyna rzadziej niz z ta ale tak sie zawsze podobal jej moj perfum. Ze kiedy nie widzielismy sie dluzej rzucala sie i calowala miejsca z fero twierdzac ze sie stesknila. Takie male subiektywne odczucia.
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 04 Cze 2010, 23:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mystro napisał:
Też nie bawię się w takie coś jak THC. Nie chciałbym sobie spieprzyć zdrowia i też dlatego nie popieram Korwina-Mikke w zbliżających się wyborach , bo chce zlegalizowania tego narkotyku. Potem ludzie płaczą i szukają pomocy , aby się z tego uwolnić. To jest gorsze od alkoholu i papierosów razem wziętych.

Cytat:
I co cię śmieszy,nie wszyscy są ćpunami.

Cytat:
Nie jestem narkomanem i nie interesowałem się tymi skrutami, ogólnie co to są nakotyki to wiem ale że ten skrót oznacza akurat nrkotyk to nie wiedziałem.

Od ciemnej masy uwolnij nas panie! AMEN
Zapewne nie znasz raportu WHO o szkodliwości marihuany ( częściowo zatajanego i fałszowanego na niekorzyść MJ), mówiącego o tym, że marihuana szkodzi mniej niż alkohol i papierosy. BA! Marihuana nie uzależnia fizycznie, a jedynie psychicznie ( psychicznie uzależnia wszystko, nawet jedzenie i oglądanie TV ).
Ba, nie znasz badań udowadniających, że MJ pomaga na wiele różnorodnych schorzeń. Nie wspomnę, że nie masz pojęcia o jej wykorzystaniu w przemyśle - co jest jedynym powodem jej prohibicji. Z MJ można produkować paliwo, ubrania, mydła, papier itd...

Polecam zapoznać się z historią, bo osoby nazywająca MJ narkotykiem są dla mnie zmanipulowanymi nieukami. Mogę się zgodzić, że to nrkotyk według definicji policyjnej TYLKO I WYŁĄCZNIE - bo jedynie wtedy pasuje do definicji:
Cytat:
Narkotykami nazywa się:

* substancje, których przyjmowanie powoduje po jakimś okresie używania uzależnienie fizyczne, m.in. opiaty i opioidy (np. morfina, heroina), kokaina, fentanyl, niektóre benzodiazepiny,
* wszystkie substancje psychotropowe, które aktualnie są nielegalne (tzw. policyjna definicja narkotyku; nrkotyk z punktu widzenia obowiązującego prawa).

Po legalizacji marihuana nie byłaby narkotykiem, w przeciwieństwie do alkoholu, czy papierosów - one są nimi i zawsze będą, ze względu na uzależnienia fizyczne, które powodują.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Skocz do: