Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
artulitu
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 17:20    Temat postu: Feromony Odpowiedz z cytatem

Witam
Chciałbym kupić BTB lub NPA, ale nie wiem co lepsze. Więc chciałem się doczekać w końcu fachowej odpowiedzi, bo na innych forach to dzieci po lat 12.
Co myślicie o tych swego typu "wspomagaczach", znaczy chodzi mi o to czy one naprawdę działają czy to znowu jakaś podpucha i co myślicie o tych konkretnych dwóch. Tak, wiem są drogie, więc tu moje kolejne pytanie czy znacie jakieś tańsze odpowiedniki tego.
Z Poważaniem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
artulitu
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Albo inaczej. Idę na imprezę. Mogę wydać maks. 250-300 zł. Poradźcie mi co mam kupić. Jakieś najlepsze zestawienie. I co sądzicie o "Percecf ten", bo dość mało informacji o tym znalazłem
Powrót do góry
gucio776
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tych dwóch proponuję npa - czytając opinie na forum było dużo pozytywnych na temat tego produktu.

Z innych produktów polecam pheromax, sam go ostatnio zakupiłem i jestem zadowolony
Powrót do góry
artulitu
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Przeglądając waszą stronę tj. ferum.pl, czytałem i przeglądałem masę wiadomości i tematów na forum. Więc chciałem się dopytać, otóż....idę na imprezę i nie miałem nigdy problemów z dziewczynami, ale doszedłem do wniosku, że szczęściu należy pomagać w jakiś sposób Smile. Chce wziąć jakiś "specyfik" na......hmmm zauroczenie dziewczyny, poflirtowanie z nią i .....może coś więcej Wink.
I chciałem się dopytać co doradzacie:
1) żebym kupił PHEROMAX MAN + NPA - ale mam ograniczone fundusze, więc chce się zamknąć w 300 zł i musiał bym kupić mniejsze buteleczki
2) czy żebym kupił PHEROMAX Oxytocin Man (14 ml).

Co było by lepszym, a zarazem efektywniejszym preparatem?

A może po prostu poradzicie jakiś zupełnie inne zestawienie. Jestem ciekawy innych propozycji, gdyz zastanawiałem sie jeszcze nad BTB Men + NPA, ale na forum nie było, aż tak pozytywnych komentarzy na BTB, tylko właśnie raczej na PHEROMAX.

Jeszcze nigdy nie eksperymentowałem z feromonami i nam się tyle co wyczytałem :/

Także co myślicie o takim zestawieniu i co możecie innego, może lepszego, polecić??

Z Poważaniem
Powrót do góry
gucio776
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie polecam pheromax Oxytocin na imprezę, bo to działa bardziej na dłuższe kontakty oksytosyna przywiązuje ludzi do siebie. A skoro to mają być pierwsze feromony to nie polecam mieszanek, bo i tak, nawet z jednym jest łatwo przedawkować
Powrót do góry
artulitu
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm.... znaczy to jest 18 brata młodszego i idę tam z.... nawet nie wiem jak nazwać to coś co jest pomiędzy mną a tą dziewczyną, a związek jest chyba ok. Ale myślę że jakbyśmy zrobili pierwszy krok to by się już dobrze potoczyło.
Czyli zwykły PHEROMAX jest na zabawę, a z Oxytociną na związek i tylko tym się różnią te produkty:) dobrze zrozumiałem Smile

Ale w każdym razie myślisz, że jak na pierwszy raz zwykły PHEROMAX Men jest dobry?
Powrót do góry
gucio776
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Kwi 2011, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak, tylko radziłbym poużywać go kilka dni przed, aby dobrać dla siebie odpowiednią dawkę, bo mi póki co się jeszcze nie udało - stosowałem dopero 3 dni
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Czw, 21 Kwi 2011, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PROSTE - PHX, JEZELI jestes nie smialy NPA. ;p

Ja prefereuje phx,

bierz pod uwage, że na niektore kobiety dziala phx, na niektore npa , na niektore btb itp/............ albo jest tak ze wszystkie dzialaja na jakaś kobieta ,badz czasem bywa ze wogole nie dzialaja .;p

i oczywiscnie nie mysl ze raz nalozysz fero i kobitki sie zleco.....to tak nie dziala;p po pierwsze dziala na osoby nowe najbardziej, po drugie musi byc Twoja inicjatywa , no i po trzecie
To jest tylko dodatek w twojej atrakcyjnosci nie podniesi Ci poziomu z 1 do 10 ;dp

JEzeli intersuje Cie jeszcze team PHX poszukaj na forum. poczytaj i sie przekonaj jak nalezey je uzywac....

pozdrawiam;p
artulitu
nowy

PostWysłany: Pią, 22 Kwi 2011, 00:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem ziomuś, na czym to mniej więcej polega Smile.
To jest po prostu, żeby hhmm..... dziewczyno-koleżanko-przyjaciółka i ja, zrobili tak jak by pierwszy "lepszy" krok. Bo w sumie sam nie wiem czego chce.... ale myślę sobie, czemu by nie spróbować. Boje się tylko, że jak nie wyjdzie nam to.....wiadomo - zero odzywania, spotykania itd.
Nigdy nie maiłem problemów z dogadywaniem się z dziewczynami, więc i mam świadomość, że te "perfumy" nie robią nie wiadomo jakiego żigolaka Smile, ale myśle że jest to swego rodzaju pomoc. TO chyba oczywiste, że to tylko od nas zależy jak to wyjdzie Smile
Powrót do góry
grzechotnik Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.

PostWysłany: Sro, 18 Maj 2011, 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej kup próbki chusteczek Edge.
gucio776
nowy

PostWysłany: Sro, 18 Maj 2011, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

można kupić próbki the edge?
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 19 Maj 2011, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie Ja chusteczki dostaje jako gratisy,kiedyś widziałem w sklepie że można kupic,całe opakowanie,ale niestetety nie jestem w stanie Ci pomóc bo po prostu nie pamietam już tego sklepu ,pod jakim adresem się znajduje ale popytaj u nich http://www.feromony.pl/, pewnie sprowadzą Ci całe opakowanie.
gucio776
nowy

PostWysłany: Czw, 19 Maj 2011, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja widziałem w sklepie love-scent.com, ale nie wiem jak to jest z wysyłkami z stanów
Powrót do góry
compaqboy Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Czw, 19 Maj 2011, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kolego jedna rada z mojej strony: Liczysz na feromony???, licz na siebie. Odrobina przebojowości, odwagi i intelektu spokojnie ci wystarczy. Jeszcze zadbaj o własny wygląd no i nie wypij za dużo, bo laski nie lubią pijanych typów naprzykrzających im się. Ja używam Pheromax ale ze świadomością że żadna laska nie wykaże tobą zainteresowania bo spryskałeś się fero. Feromony jedynie mogą ci pomóc ale liczyć na nie nie możesz. Powiedzmy ze to 10% powodzenia. Ja po użyciu PHX czuje się rozluźniony i pewniejszy siebie, ale samo nic się nie zrobi i sam podchodzę do dziewczyny i proszę do tańca, później rozmowa, zaproszenie na drinka, numer telefonu i tak to się dzieje. Nie wierz w opowieści że laska gdzieś na ulicy kogoś poczuła i już ją pociąga, to brednie. Tak jak mówię, one tylko pomagają w osiągnięciu celu. Mi osobiście The edge nie pomaga, mam the edge w perfumie, phx 14ml i NPA i uważam że PHX jest najlepszy. Małe posmarowanie wężykiem i czuję się zaje**ście. Ale tak jak inni piszą, każdy feromon inaczej oddziałuje na każdego używającego
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 19 Maj 2011, 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No nie żartuj,logiczne że jak o siebie nie dbasz,nie myjesz sie,chodzisz w brudnym ubraniu,itd... to sorry, żadne feromony nie pomogą. Wydaje mi się że nikt taki nie kupuje fero bo po pierwsze szkoda mu pieniędzy albo kupuje na allegro za 40,-zł i oczekuje efektów,żenada. Co innego kompleksy,z tego się wyrasta,dojrzewa emocjonalnie albo nie i nie ma reguly bo kazdy czlowiek jest inny i ma inne problemy z samoakceptacją,ale to jest zupełnie co innego,nie ma nic wspólnego z feromonami. Rolling Eyes Jesli chodzi o same feromony to działają na kazdą kobiete,bez wyjątku,problem polega tylko na tym że kazda kobieta jest inna i inaczej odbiera zapach,po drugie rzecz gustu i upodoban..mi też nie kazda kobieta się podoba i nie z każdą poszedł bym do łóżka. Myśle też jak miniesz taką kobiete idac ulicą,czekajac na atobus,stojac przed nią w sklepie..jesli poczuje zapamięta Cię. I już na koniec.... Każda kobieta jest do zdobycia,sa tylko faceci do d**y.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: