Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony w odbudowaniu relacji z kobietą
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaska123 Płeć:Kobieta
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, NPA, RM

PostWysłany: Pią, 20 Mar 2009, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To bardzo upraszczając można powiedzieć, że to tylko bardzo droga zabawka, która właściwie nie wieadomo po co jest. Bo skoro trzeba się samemu starać, a to ma być tylko dodatek.... choć własciwie nie wiadomo czy ten dodatek w czymś pomaga...
Bo właściwie jeśli stosuje to osoba nieśmiała to i tak za bardzo się nie otworzy i ewekty mierne, może placebo ,
a u osoby otwartej, towarzyskiej i tak nie widac efektów, bo zawsze była otoczona ludzmi itp
oczywiście upraszczam teraz cały obraz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grzaniec
uzależniony

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA

PostWysłany: Pią, 20 Mar 2009, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja to widze troszke inaczej
efekt jest - ale jeśli ktoś chce by fero odwaliło za niego brudną robote to niestety taka osoba pomyliła adresy
ktoś gdzieś na forum napisał że fero dodaje jakieś 30% atrakcyjności i ja z tym sie z tym(u pewnych osób może to być15% u innych owe 30%) zgadzam jednak te powiedzmy 30% u osoby atrakcyjnej otwartej i towarzyskiej będzie durzo bardziej widoczne niż u skromnego szaraczka
u wielu osób fero działa na psychike (mam na sobie fero czyli jestem super) czyli prawie efekt placebo
ale prawie robi wielką różnice ponieważ w takiej sytuacji feromony nie tylko sztucznie podnoszą samoocene takiej osoby ale na pewno takze wpływają na odbieranie tej osoby przez otoczenie chodź w o wiele mniejszym stopniu niż zmiany w psychice tej osoby spowodowane sztuczną pewnością siebie
ja najbardziej widziałem działanie fero po tym o ile mniej wysiłku musze włożyć podczas rozmowy by wzbudzić zaufanie i poczucie bezpieczeństwa w rozmówcy a także by dziewczyna czuła do mnie pociąg (nie tylko fizyczny)
to samo można osiągnąć bez fero jednak wymaga to więcej czasu i trzeba się do tego mocno przyłożyć a fero daje tą piękną możliwość że można iść na skróty i powiedzmy( bardzo obrazowo) tą samą droge przejechać o 30% szybciej
jednak dalej trzeba tą drogą jechać i bez chęci i powiedzmy w miare dobrego roweru się tej trasy nie przejedzie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: