Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

feromony zaaplikowane zmiejszaja meskosc ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Czw, 18 Lis 2010, 17:22    Temat postu: feromony zaaplikowane zmiejszaja meskosc ? Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do ferum i reszty .Wiem ze u mnie w pracy na silowni bossami sa kobiety a ze uzywalem feromonow i uzywam w momencie ich poznania poczulem poddenerwowanie od nich wiec na sto procent wiem ze one uzywaja feromonow nie wiem dlaczego tylko ja nie moge z nimi rozmawiac i one tez juz nie chca boja sie unikajac mnie i ja robie to samo . Kiedy nawet wchodze bez fero na pietro gdzie sa biura czuje stres zmniejsza sie moja meskosc i dziwnie sie czuje zdenerwowany (dzis musze uzywac pheromaxa bo normalnie nie wyrabiam tam z nerwow )Doszlo do tego ze przechodzilem ostatnio przez korytarz i moja szefowa nawet nie mogla nic wypowiedziec wygladalo to na stres to tak jak by dwa bieguny magnesu nie chcialy sie polaczyc tak to moge wytlumaczyc ? Widze tez ze one prubowaly mnie poderwac ale ciagle sie wlaczal stres i poddenerwowanie z obu stron mijamy sie z daleka tylko i tyle. Czy mozna to jakos racjonalnie wytlumaczyc ? za duza dawka fero z obu stron ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Czw, 18 Lis 2010, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najprawdopodobniej przedawkowanie,spróbuj zmniejszyć dawkę.
Przed kolejną aplikacją dokładnie zmywaj fero z poprzedniej aplikacji.
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Czw, 02 Gru 2010, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestes doświadczonym uzytkownikiem Fero i mysle ze sam sobie z tym poradzisz.;p

No ja na twoim miejscu bym po porstu z jeden miesiac nie uzywal wogole fero, mi to pomoglo. A potem od nowa;p

pozdrawiam.

A one tez uzywaja Fero?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: