Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie te feromony trzymac??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Wto, 12 Cze 2007, 12:56    Temat postu: Gdzie te feromony trzymac?? Odpowiedz z cytatem

Witam jak w instrukcji sie doczytałem zeby feromony trzymac w chłodnym i ciemnym miejscu.Wiec jak to jest?? Takie miejsce to jest lodówka.Wiec co trzeba je trzymac w lodowce?? Ja trzymam w szawce ciemno tam maja Very Happy ale czy chłodno?? sa w temperaturze pokojowej...Czy ktoś z was trzyma w lodowce??Czy jesli beda w szawce to tracą na swojej mocy??? Confused
Mauro
potencjalny

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara/żel, Perception/żel, Testy BTB

PostWysłany: Wto, 12 Cze 2007, 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mysle ze trzymanie w lodowce jest zbedne Laughing na pewno dobrze im bedzie w ciemnej szafce, oby tylko szczelnie zakrecone byly.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rav
nowy

Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]

PostWysłany: Wto, 12 Cze 2007, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio kupiłem BTB i trzymam je w szawce w rogu, a żeby nie chodzić z calą butelka to sobie przelałem trochę do flakonika po phero

I mam takie pytanie, bo na co dzień nosze ten flakonik w spodniach, czy to szkodzi feromonom? Powinny byc trzymane w temperaturze ponizej 15 stopni a w kieszeni jest cieplej gdzieś tak 20 - 30 stopni.

Moze to nie jest odpowiedni temat do tego ale skoro juz pisze....
podczas korzystania z tego flakonika z kulka po próbce pheromaxa zauwazylem ze feromony metnieja bo podczas pocierania o skóre zbiera sie w nich złuszczajacy sie naskórek, i cały płyn mętnieje. Interesuje mnie to czy ma to jakis wpływ na ich jakość.
Druga obserwacja dotyczy zapachu pheromaxa, niektórzy pisali że strasznie smierdzi, jak kopiłem próbkę to sie dziwiłem bo mi nic nie śmierdziało, dopiero jak niedawno mi się skończył i prawie wysechł poczułem zapach 'potu' Wink
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Wto, 12 Cze 2007, 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej stary moim zdaniem uzywanie flakonu po PH i napelniajac go innym fero to jest blad... bo moga sie oba fero zmieszac choc odrobine nie pomyslales o tym ze jakies opary czy jakies pozostalosci po PH sa we flakonie? no chyba ze go zdezynfekowales czy jak to sie tam pisze w kazdym razie wiesz o co mi chodzi:)
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Sro, 13 Cze 2007, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chyba tez przeleje BTB do probki po phx z kulka ale najpierw ten flakonik wypłucze dobrze w spirycie ze 2 razy Very Happy ja zawsze nosiłem phx probke w kieszeni no i nic specjalnego sie nie stało dalej dawał rady.Zas moj kumpel tez miał probke phx i wykonał taki numer ze zostawił go na słoncu przez 3 dni hehe.Jak odkreciłem nakretke smierdział okrutnie az myslałem ze sie zżygam.NIewiem pozachodziły w nim jakięs dziwne reakcje no i chyba na pewno stracił na mocy Very Happy a co do tego to sie zastanawiam czy mi BTB bedzie wyparowywało poniewaz nakretka ma dziwny gwint i sie nakreca krzywo i moze dobrze nie dociskac>Sam nakretki nie nakreciłem krzywo jak juz zakupiłem tak było
Rav
nowy

PostWysłany: Sro, 13 Cze 2007, 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie no pewnie ze przemyłem
Powrót do góry
Grzaniec
uzależniony

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA

PostWysłany: Pią, 15 Cze 2007, 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

płukanie w spuirytusie nic nie da przecież normalnie fero jest rozcieńczane w alkocholu tak że jeżeli już chcesz koniecznie to przemyć to wrzątkiem. ja osobiście nie widze takiej potrzeby no ale każdy robi jak uważa Smile
Powrót do góry
Rav
nowy

PostWysłany: Nie, 17 Cze 2007, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

głównie chodzi o to żeby pozbyć się tego osadu co tam sie nazbierał, pisałem o tym wyżej ^
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Nie, 17 Cze 2007, 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a tak apropo mieszania co by bylo gdyby do jednego flakona wlac dwa lub trzy rodzaje fero? np NPA RM i Chikare ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: