Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Glupie pytanie :) ale nowy jestem:D

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KittyCat
nowy

PostWysłany: Pią, 04 Maj 2007, 22:05    Temat postu: Glupie pytanie :) ale nowy jestem:D Odpowiedz z cytatem

po pierwsze chcialem sie przywitac i wam podziekowac bo po przeczytaniu waszych postow zrezygnowalem z zakupow na allegro tych swinstw:)
poje pierwsze pytanko :jaki zapach ma alchemy?? i damska i meska moze sie ktos wypowie ?? bo z tego co czytalem to Pheromax czasami ze tak powiem smierdzi a takie zapachy zle na mnie dzialaja a moze preception napjpierw na test kupic Very Happy

pytanko nr 2: takie glupie z ciekawosci zadam co sie stanie jak popsikam sie feromonami dla kobiet ( a jestem chlopakiem ) faceci beda dla mnie mili?? Very Happy bo raczej jak sa hetero to chyba nic mi nie grozi a przydaloby sie a przychylne patrzenie ze strony panow pomogloby mi rozwiazac pewne problemy. dzieki buziaki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 04 Maj 2007, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedyna kwestia w jakiej moge sie wypowiedziec to kwestia zapachu Alchemy jest to raczej przyjemny zapach strasznie delikatny i bardzo podoba sie dziewczyna pomimo tego ze tak "slabo" pachnie.
Powrót do góry
KittyCat
nowy

PostWysłany: Sob, 05 Maj 2007, 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki Smile
Powrót do góry
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Sob, 05 Maj 2007, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odnośnie drugiego pytania to wydaje mi się, że osoba w tym przypadku inny chłopak trochę by "zgłupiał" w takim momencie tj. gdybyś stosował feromony dla kobiet, przypuszczam, że zaczął by podejrzewać, że coś z nim i jego orientacją jest nie tak. Tak analogicznie do sytuacji kiedy masz na sobie feromony męskie (sygnał samca alfa) a zachowujesz się zupełnie przeciwnie to kobiety pomimo tego, że wysyłasz takie sygnały "głupieją" co czyni Cię bardziej dziwnym niż atrakcyjnym.
Powrót do góry
KittyCat
nowy

PostWysłany: Nie, 06 Maj 2007, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twisted Evil dzieki
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 09 Maj 2007, 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt, ludzie mogą być zdezorientowani, jednak działać to może również na Twoją korzyść. W końcu każdy z nas kocha kobiety Very Happy

Z doświadczenia wiem jednak, że po męskich feromonach również pojawiają się sygnały silnego zaciekawienia, zauroczenia, długich spojrzeń ze strony mężczyzn, odruchów czysto, powiedziałbym, kobiecych. Czasami można się porządnie zdziwić. Ale mimo wszystko, szczere zainteresowanie ze strony ludzi jest bardzo przyjemne, nie ważne czy chodzi o kobiety, czy też nie.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: