|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marcin-82 nowy
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 20:39 Temat postu: Hej potrzebuje waszej pomocy |
|
|
Witam, potrzebuje pomocy, chce kupic Pheromax,a nie mam czasu by przeczytać całe te forum bo bardzo mi sie spieszy, powiedzcie z jakimi perfumami najlepiej uzyc Pheromax, ja chciałem kupić do tego perfumy Le Male albo Armani- Aqua Di Gio ,Chanel - Allure Homme Sport, ewentualnie powąchałem ostatnio Gucci - Pour Homme II i tez sa całkiem niezle. Jak myslicie? Pomózcie mi.I jeszcze jedno, troche tak na szybko przejrzalem forum i zastanawiam sie czy kupic jednak ten Pheromax, boje sie ze bedzie on zbyt mocny, moze lepiej kupic Npa i uzyc je z ktoryms z tych perfum ktore wymienilem, jak myslicie, jestem poczatkujacy wiec oczekuej od wa pomocy. _________________ Marcin_
Ostatnio zmieniony przez marcin-82 dnia Czw, 23 Sie 2007, 21:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 21:03 Temat postu: |
|
|
mozesz uzyc nawet dezodorantu za 5 zł.... wazne zeby ci sie zapach podobal co nie? a to jaka marka perfum nie ma znaczenia to Ty sam zdecyduj ktore beda dla Ciebie lepsze fero bedzie dzialac tak samo pod kazda marka _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin-82 nowy
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 21:22 Temat postu: |
|
|
Dzieki za odp. A moze uzyc Pheromaxu + Npa + perfumy, czy to bedzie dobry pomysl, bo obawiam sie jednak ze po Pheromaxie ta dziewczyna z ktora chce sie spotkac wyczuje zapach potu ? Albo uzyc Pheromaxu z Chikara ?? Kurde juz sam nie wiem, za duzo tego wszystkiego _________________ Marcin_ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 22:34 Temat postu: |
|
|
Uzyj to co Najlepiej będzie sie Tobie odpowiadało poprostu testuj a jesli uzyjesz phx albo npa albo chikary to poprostu nic sie niestanie negatywnego testuj az znajdziesz najodpowiedniejsza dawke nie bierz fero powaznie to jest tak samo jak z perfumami  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shapire potencjalny
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pią, 24 Sie 2007, 06:06 Temat postu: Re: Hej potrzebuje waszej pomocy |
|
|
| marcin-82 napisał: | | Witam, potrzebuje pomocy, chce kupic Pheromax,a nie mam czasu by przeczytać całe te forum bo bardzo mi sie spieszy, powiedzcie z jakimi perfumami najlepiej uzyc Pheromax, ja chciałem kupić do tego perfumy Le Male albo Armani- Aqua Di Gio ,Chanel - Allure Homme Sport, ewentualnie powąchałem ostatnio Gucci - Pour Homme II i tez sa całkiem niezle. Jak myslicie? Pomózcie mi.I jeszcze jedno, troche tak na szybko przejrzalem forum i zastanawiam sie czy kupic jednak ten Pheromax, boje sie ze bedzie on zbyt mocny, moze lepiej kupic Npa i uzyc je z ktoryms z tych perfum ktore wymienilem, jak myslicie, jestem poczatkujacy wiec oczekuej od wa pomocy. |
http://ferum.pl/viewtopic.php?t=600&highlight=
czytnij sobie to nie duzo tego jest sam jestem wtrakcie testow,ja maskuje jak narazie lacoste red i hot play i jest bomba,zreszta jak jestes na otwartej przestrzeni to i tak nie czuc tak bardzo zeby phx smierdzial |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|