Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hirooo - Przygoda z Feromonami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hirooo Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,

PostWysłany: Wto, 22 Wrz 2009, 23:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewien użytkownik przypomniał mi że miałem pisać jak mi idzie. moze powiem tak nie wiem czy fero czy ja ale kobieta na ktorej mi zalerzy rozkochuje się. Czasami cięzko mi było zrozumieć jej zachowanie nie wiem czy to fero czy nie. Ale jak PHX + NPA cos daje malo czasu mam bo praca. Ale wiele mialem okazji i opisze je. Ja jestem zadowolony Smile obiecałem juz masaż klasyczny pewnej damie i bede chciał ten olejek z fero Smile przetestuje Smile)
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Nie, 29 Lis 2009, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i jak tam hiroo? bo własnie czytam twoj topic i coś cicho od 2 miesięcy, zadziałały feromony na tą jedną jedyną damę co opisywałeś że jest celem? Very Happy jestem bardzo ciekawa czy to działa, zawórwno od strony kobiet jak i mężczyzn! serdecznie pozdrawiam i zycze sukcesów z płcią przeciwną! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: