Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Historie pewnego studenta...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RAGE87
nowy

Sprawdzone: testuję NPA :P

PostWysłany: Sro, 17 Sty 2007, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż, po dłuższym czasie (po lekturze http://www.seductionpoland.pun.pl/ oraz http://www.uwodzenie.fr.pl/ ) doszłem do wniosku, że feromony nie są mi i Wam potrzebne. IMO używanie feromonów na podryw jest oznaką braku pewności siebie, niskiej samooceny. Fero niczego nie zmieni podczas podrywu i waszego życia. Myślę że lepiej rozwijać swoją osobowość, budować pewność siebie, uczyć się sztuk uwodzenia, umiejętność rozmowy i rozumienia kobiet itd. itp. Od samych feromonów ważniejsza jest mowa ciała alpha Very Happy nasze nastawienie do życia i do innych ludzi.
Szkoda wydawać kasy na feromony, zresztą używając ich oszukujemy siebie i innych(wiecie co mam na myśli) a w dodatku można się od nich uzależnić Mad

FERO TO SAMO ZŁO Evil or Very Mad
tyle miałem do powiedzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arturxxx
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB

PostWysłany: Czw, 18 Sty 2007, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba jeszcze mało wiesz o feromonach,one nie są tylko po to by podrywać.
Poprawiają też stosunki społeczne,jeśli masz juz swoja kobiete to wzmacniają
doznania podczas seksu.Nierozumie dlaczego piszesz że "fero to samo zło",przecież człowiek wytwarza naturalnie feromony,takim go stworzyła natura. Niestety ich naturalne wytwarzanie zanikło z czasem i dlatego my używamy tych ,które zostały wytworzone syntetycznie.Czy idąc do urzędu załatwić sprawe będziesz podrywał urzędniczke(urzędnika),wydaje mi się że nie był by to dobry pomysł, i dlatego tu przydaja się feromony.
P.
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Czw, 18 Sty 2007, 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe fajni sa tacy ludzie ktorzy przeczytaja pare postow na forum o uwodzeniu i zaraz sobie wkrecaja jakimi to podrywaczami nie zostana i jak to swiat nie ma przed nimi granic Laughing. Moze jak zaczniesz wiedze uzyskana na forach wprowadzac w zycie to sie przekonasz ze to wszystko nie jest takie proste jakby sie wydawalo, a powiedziec: dzis zbuduje pewnosc siebie, to mozna, ale rownie dobrze mozna sobie zalozyc: dzis zarobie milion dolarow - teoretycznie wykonalne, praktycznie juz troche gorzej Smile. Ale pewnie i tak skonczy sie na czytaniu, bo wiekszosc po pierwszych niepowodzeniach wraca do "podrecznikow" i zostaje wsrod nich na zawsze Smile. A fero polecaja najlepsi szkoleniowcy w PL z WL i nie dlatego ze nie potrafia bez nich podrywac, ale dlatego ze z nimi ejst po prostu latwiej i szybciej, tak jak latwiej i szybciej jezdzi sie samochodem niz chodzi na piechote Smile.
P.
Powrót do góry
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Czw, 18 Sty 2007, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cos mam wrazenie ze nie poznales fero lub nie wiesz co to są fero....

mam wrazenie ze ciągle myslisz jak ludzie z poza kregu wtajemniczonych ze jak fero dzialaja to laski na ciebie lecą.Mowisz ze fero to oszustwo????
hmmmm a nie zauwazyles ze podryw to tez jest manipulacja????[/quote]
Powrót do góry
RAGE87
nowy

PostWysłany: Czw, 18 Sty 2007, 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing
PROWOKACJA

heh, właśnie chciałem zobaczyć jakie będą wasze reakcje po moim krytycznym poście o fero.

Ale myślę, że ważniejsza od fero jest pewność siebie, BL i działanie Cool
narazie po uzywaniu fero nie widzę, żeby coś to pomagało, ale na imprezach jak biorę NPA pod nos to jestem nieźle nakręcony i łatwiej jest zagadać do dziewczyn Very Happy
Powrót do góry
P.
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Czw, 18 Sty 2007, 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo podrywasz ty a nie feromony, one tylko ulatwiaja sprawe i zwiekszaja skutecznosc.
P.
Powrót do góry
RAGE87
nowy

PostWysłany: Pon, 07 Maj 2007, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety po używaniu nie widziałem żadnych efektów Sad w klubie fero na pewno nie działają zresztą to niemożliwe, a nawet jak umawiałem się z kilkoma dziewczynami to nic nie zauważyłem szczególnego w ich zachowaniu, nie wiem niestety fero nie działa...
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 09 Maj 2007, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ech, gadasz głupoty. Działa, działa i to bardzo dobrze. Sam napisałeś, że jesteś "nieźle nakręcony" pod ich wpływem. Kto wie, dziewczyny z którymi przebywasz być może też, ale tego nie zauważyłeś, bo kto wie jak zachowałyby się bez ich udziału..
NPA sprawia, że jesteś postrzegany (czytaj wyczuwany Smile) jako bardziej "maczo", silny samiec, ale niekoniecznie sprawi, że laski zaczną kleić się do ciebie na parkiecie. Fero bardzo pomaga, choć zgodzę się z Tobą, że gdy się nie ma postawy, żaden wspomagacz nie pomoże.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pią, 11 Maj 2007, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Feromony dzialaja w 100% Very Happy
Zalezy co chcesz osiagnac z ich pomoca a naprawde mozesz wszystko Very Happy
Zalezy jakie proporcje stosujesz dla nie ktorych dziewczyn bedziesz wydawal sie zbyt agresywny Very Happy jak na początek .
Sprobuj uzyc chikare naprawde w polaczeniu z agresywnymi feromonami ona zdziala cuda Very Happy Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: