|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
RAGE87 nowy
Sprawdzone: testuję NPA :P
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 17:27 Temat postu: Historie pewnego studenta... |
|
|
Witam czytając to forum bardzo mnie nakręciło żeby kupić fero i padło na NPA, paczkę dostałem poprzez poste restante w piątek przed świętami i nie miałem prawie żadnej okazji do przetestowania go, przeszedłem się po centrum handlowym, ale nic szczególnego nie zauważyłem. Na tą chwilę mogę powiedzieć, że humor po NPA się poprawia, ale to może tylko moja autosugestia . Mam nadzieję, że jutro pójdę na imprezę, jak tylko da mi się wyciągnąć kumpli.
Ale wczoraj zdażyło mi się coś śmiesznego, użyłem jednej kropli NPA za ucho i kuzynka z którą rozmawiałem powiedziała że ładnie pachnie woda toaletowa, której uzywam, a ja nie używałem żadnej , no może tylko rano dezodorantu Nivea, którego i tak nie czuć i muszę powiedzieć że pachnę normalnie, śmieję się z tego nawet teraz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 17:50 Temat postu: |
|
|
Witam
To ciekawe z ta kuzynką
Podobnie u mnie dałem powąchać NPA mojej siostrze (28lat),powiedziała że pachnie jak coś perfumowanego ,oczywiscie wiedziała że to feromony. _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 17:55 Temat postu: |
|
|
| Tematem powinno być : Tworząca się historia pewnego studenta, bo mysle ze po dluzszym uzytkowaniu bedziesz mogl nam napisac o wielu innych rzeczach zwiazanych z zazstosowaniem NPA. Pozdrawiam i zycze samych sukcesow w testowaniu. A jesli chodzi o kuzynke to faktycznie interesujacy watek. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 19:23 Temat postu: |
|
|
po pierwsze RAGE87 witam na forum itp itd
no no czekamy na ciąg dalszy
| Cytat: |
Podobnie u mnie dałem powąchać NPA mojej siostrze (28lat),powiedziała że pachnie jak coś perfumowanego ,oczywiscie wiedziała że to feromony. |
wiedziala????
tez obecnie zbieram na NPA i wkrotce tez zaloze wlasny wątek  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 19:35 Temat postu: |
|
|
| valery napisał: |
...i wkrotce tez zaloze wlasny wątek  |
A nie lepiej chłopcy zacząć prowadzić ferobloga? feroblog.pl... _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 21:08 Temat postu: |
|
|
witam ! ja tez testuje NPA jedna siostra mówi ze NPA pachnie fajnie a 2 mówi ze okropnie i jak jej dałem powąchać za 2 razem to uciekła. Pisałem juz o tym na ferum. Wczesniej dałem jej powąchać Phx i stwierdziła ze to jest to samo ,a co do prawdziwych testów w klubie to jeszcze nie testowałem Dodam ze ja wcale nie czuje zapachu NPA jedynie alkochol a siostry czują. Tej co się nie podoba mówi ze pachnie to jak smalec  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 22:14 Temat postu: |
|
|
Marcinas spróbój dać siostrom do powąchania to tak za tydzień,tylko najlepiej żeby nie wiedziały ,że to już wąchały .Podobno percepcja przez kobiety na androstenon,uzależniona jest od fazy cyklu menstruacyjnego.  _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RAGE87 nowy
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 16:44 Temat postu: |
|
|
Witam ponownie, byłem w klubie i użyłem jednej kropli NPA za uchem i trochę na brodę, na miejscu spotkałem koleżanki z liceum, ale muszę powiedzieć, że fero nie zadziałało, zachowywały się normalnie, a w dodatku jeszcze paliły. Na parkiecie też niczego nie zauważyłem, mimo że dałem jeszcze pół kropli zresztą przy Drum N Bass nie da się "normalnie tańczyć" .
Jednym słowem porażka, ale było dużo także w tym mojego udziału , ale nic człowiek uczy się na błędach (szkoda że na swoich).
Może mi ktoś poradzić co zrobić żeby fero miało mocniejsze działanie, znacie dobre perfumy które poprawią siłę NPA  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 18:02 Temat postu: |
|
|
| RAGE87 napisał: | Witam ponownie, byłem w klubie i użyłem jednej kropli NPA za uchem i trochę na brodę, na miejscu spotkałem koleżanki z liceum, ale muszę powiedzieć, że fero nie zadziałało, zachowywały się normalnie, a w dodatku jeszcze paliły. Na parkiecie też niczego nie zauważyłem, mimo że dałem jeszcze pół kropli zresztą przy Drum N Bass nie da się "normalnie tańczyć" .
Jednym słowem porażka, ale było dużo także w tym mojego udziału , ale nic człowiek uczy się na błędach (szkoda że na swoich).
Może mi ktoś poradzić co zrobić żeby fero miało mocniejsze działanie, znacie dobre perfumy które poprawią siłę NPA  |
z perfumow polecam DKNY, 212 od C. Herrery i CK ONE
| Cytat: | | Jednym słowem porażka, ale było dużo także w tym mojego udziału |
znaczy sie wiesz, ze cos zrobiles zle, czy o co Ci chodzi ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RAGE87 nowy
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 10:45 Temat postu: |
|
|
Witam ponownie i wszystkiego dobrego w nowym roku i przede wszystkim fajnych lasek życzę wam, a drogim forumowiczkom nieprzeciętnych chłopaków
W związku z tym, że zawsze po każdej imprezie wstaję o 10 opiszę wam wrażenia z mojego Sylwestra...
Impreza była kameralna- 9 osób i w tym 2 dziewczyny.
NPA dałem także dwóm kolegom , ale i tak to ja używałem najwięcej bo miałem fiolkę.
Muszę powiedzieć, że jedna dziewczyna w miarę czesto patrzyła się na mnie, prosto w oczy (może to też dlatego, że nie znała mnie) ale jak siedziałem przy didzejce (tak mielismy 2 DJ'ów ) składając życzenia przez mikrofon nie wiem dlaczego ocierała się o mnie , do tańca też mnie wyrywała...
Nie wiem czy w tym przypadku zadziałało fero, bo miało je takze na sobie moich 2 kolegów, ale ja miałem je tylko na sobie na wspólnych zakupach i może ten zapach był kojarzony ze mną.
Jednak impreza szybko upadła, jeden chłopak dostał zgona (piwo + wódka-brawo ) i od północy do 2 dziewczyny z niektórymi chłopakami opiekowali się nim, a ja z resztą piłem, ale pić trzeba umieć  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klient_ potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 13:35 Temat postu: |
|
|
zatem u mnie, w sylwestra bawilem sie w akademiku kameralne towarzycho sami studenci(tki)
zestaw : 2x chikara , 1 full pheromax
poszedlem sam, wyszedlem z kobietą :>
ogolne wrazenie pozytywne.
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 13:52 Temat postu: |
|
|
to jesli juz tak opisujemy to:
poczatek imprezy o 19 (mieszkanie, 20 typa, dobre naglosnienie, strobo)
NPA bylo i na szyi i na nadgarstkach...
ok.20 po malej libacji troche potanczylem, z tego co pamietam to tanczylem w gronie dziewczyn, ale mlode siksy to byly (po 16-17 lat)
a jedna troche zmyslowiej, ale bez ekscesow, bo ani tanczyc nie umiem, a na glowie mialem dobrze..
Hm, spytam sie ludzi jak sie bawilem dokladniej, bo sam niewiele pamietam, film mi sie urwal juz o 21 i sylwestra przespalem
PS. wypadek na schodach, uderzenie glowa o sciane...
wiec wczoraj testowanie nie wyszlo jakos za***iscie
szczesliwego nowego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RAGE87 nowy
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 14:21 Temat postu: |
|
|
fajnie, że w swoich tematch piszecie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 17:52 Temat postu: |
|
|
heh proponuje zmień tytuł tematu na historie studenckie:P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten