Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Istotne spotkanie biznesowe z kobietą, co użyć?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zdraicew
nowy

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Wto, 24 Kwi 2007, 23:23    Temat postu: Istotne spotkanie biznesowe z kobietą, co użyć? Odpowiedz z cytatem

witam,
w piątek mam bardzo ważne dla mnie spotkanie z kobietą w wieku 34 lat (dodam że mam 22) która jest maklerem giełdowym. Chcę aby zaakceptowała moją propzycję. Nigdy jej wcześniej nie spotkałem, lecz z tego co się dowiedziałem niezła z niej dupcia, co zapewne nie ułatwi rozmowy. Jest konkretna i stanowcza. Jej zgoda będzie kolosalna w skutkach dla moich interesów.

Zakupiłem kilka dni temu Chikarę i NPA, dostałem również próbkę PHX w przesyłce. Myślę, że fero mogą wspomóc negocjacje. Co radzicie użyć i w jakich proporcjach?

będę wdzięczny za sugestie doświadczonych:)
pozdro!
zdraicew
nowy

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Sro, 25 Kwi 2007, 14:51    Temat postu: sprostowanie Odpowiedz z cytatem

przez nieuwagę napisałem wcześniej, że dostałem jako dodatek do paczki próbkę phx. była to oczywiscie próbka Perception:) pozdrawiam
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 25 Kwi 2007, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NPA 1-1.5 kropli + Chikara 1-2 psiknięcia, aby zamaskować zapach NPA.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: