| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gea  nowy
|
Wysłany: Wto, 06 Kwi 2010, 20:40 Temat postu: Jak aplikować NPA |
|
|
Witajcie jak w temacie Mam do was pytanie w jaki sposób ile i gdzie aplikujecie feromony NPA w taki sposob zeby było najlepiej.
Jak dużo ich faktycznie jednorazowo zuzywacie oraz czy macie jakieś ulubione spradzone miejsca aplikacji |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 06 Kwi 2010, 22:13 Temat postu: |
|
|
Minimalnie, ledwo ledwo, pod nos. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Sro, 07 Kwi 2010, 19:17 Temat postu: |
|
|
Pod nos i szyja, reszte co zostanie na palcu wcieram w nadgarstki. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 17:21 Temat postu: |
|
|
| proponuję zacząć od przetarcia palcem wokół tego rowka i wetrzeć pod nos albo na szyję,jak nie będzie efektów to stopniowo zwiększaj. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 18:44 Temat postu: |
|
|
| I pamiętaj na przyszłość jak będziesz kupował inne fero , że najważniejsze jest to , aby zaczynać ZAWSZE od minimalnej dawki i nie patrzyć na to , że inni po 2 ''nałożeniach'' mają efekty i ty od razu spróbujesz nałożyć na siebie tyle samo , bo może się stać , że te 2 dla ciebie będą za duże. Jeżeli będziesz miał jeszcze jakieś pytania to pisz , na pewno ktoś ci pomoże. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 05 Wrz 2010, 12:52 Temat postu: |
|
|
| Ja czesto aplikuje npa patyczkiem z probki PHX raz go zamocze i wcieram, mozna tak uzyskać mniej niż pół kropli. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
slysz  nowy
Sprawdzone: NPA, BTB
|
Wysłany: Nie, 05 Wrz 2010, 13:19 Temat postu: |
|
|
W sumie podobnie jak wyżej. Jedno przychylenie buteleczki na palca i wcieram w szyje i trochę pod nos.
Tam piszą, że jedno przychylenie to pół kropli ale mi się wydaje, że to jest trochę więcej - co Wy o tym myślicie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pon, 06 Wrz 2010, 07:20 Temat postu: |
|
|
| slysz napisał: | W sumie podobnie jak wyżej. Jedno przychylenie buteleczki na palca i wcieram w szyje i trochę pod nos.
Tam piszą, że jedno przychylenie to pół kropli ale mi się wydaje, że to jest trochę więcej - co Wy o tym myślicie? |
Zalezy, na otoczce kroplomierza tez sie zbiera npa. Ja przytykam palec tylko do obwodki i wtedy jest to moze pol kropli  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 06 Wrz 2010, 07:47 Temat postu: |
|
|
| Z NPA to jest różnie z tym jednym przechyleniem roz wyleci poł kropli a raz moze wyleciec znacznie wiecej tzn ten dozownik jest na tyle niedokladny ze trzeba dobrze i mozno przydkac palcem aby było tylko pol kropli Ja polecam buteleczke jeszcze zakrecona przechylic na sekundke do gory nogami a potem po odkreceniu otrzec palcem po tym rowku tylko zeby koniuszek palca był zmoczony. NPA 15ml ma juz inny dozownik o wiele lepszy pozlecam bo i cenowo sie opłaca. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Free_stYle  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...
|
Wysłany: Pon, 06 Wrz 2010, 07:56 Temat postu: |
|
|
ja flaszeczkę zatykam palcem...
przechylam kilka razy NPA i nanoszę to co jest na palcu pod nos
ilość takich namoczeń palca uzależniam od efektu jaki chcę uzyskać (na podstawie tygodniowych obserwacji i testów)...
najczęściej są to 2 namoczenia palca
jak pisali poprzednicy zaczynaj od minimalnych aplikacji a jeśli...
będziesz notował efekty to szybko dojdziesz do stosowanej ilości i osiąganych efektów _________________ masz interes do mnie ?
pisz na jabbera: Free_stYle@jabber.org |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalafior  nowy
|
Wysłany: Pon, 30 Maj 2011, 23:56 Temat postu: |
|
|
| hej. jak maskujecie NPA po wtarciu pod nos lub na szyi? bierzecie pół kropli perfum i wcieracie w miejsce na które przed chwilą nałożyliście NPA? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Nie, 19 Cze 2011, 22:32 Temat postu: |
|
|
| skoro już pozycjonujesz sup....ch w internecie, to nie rób tego tak nachalnie i bez cienia wysublimowania... żenada |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meninblack19  uzależniony
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Czw, 15 Wrz 2011, 15:12 Temat postu: |
|
|
Ja stosuje ok 0,5 kropli czyli po mojemu przechylam buteleczke na palec wskazujący potem odwracam zabieram palec i mam na palcu 0,5 kropli;) Trzymajcie się i podrywajcie _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
http://uslugielektryczne.098.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|