Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak dziewczyny lub chłopaki odbierają Was po feromonach?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartekus Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, RelationShip Magic

PostWysłany: Pią, 25 Kwi 2008, 15:16    Temat postu: Jak dziewczyny lub chłopaki odbierają Was po feromonach? Odpowiedz z cytatem

Witam
Od ponad już pół roku używam feromonów i musze powiedzieć, że to jest wspaniała rzecz jaka jest potrzeba ludziom, którzy chcą czegoś zmienić w sobie. Na początku używałem NPA później Pheromax i najbardziej mi sie spodobło działąnie NPA na mnie i na otoczenie. Nie wypowiadam się na forum, ale biernie przegladam. Ostatnio spostrzegłem, ze duzo dziewczyn mówi na mnie MACHO heh. Ja jestem bardziej spokojną osobą i nie sprawiam problemów. Jestem z dziewczyna juz pare miesięscy i mam takie spostrzeżenia, że się mnie boi. Czy to moze być pod wpływem feromonów dodam jeszcze, ze duzo ćwicze na siłowni i troszku sobie wygladam moze nie powinienem używam NPA . Mam pytanko jak WAS dziewczyny odbierają w związkach? i czy nie za mocne jest NPA na spotkania z dziewczyną. eh....z góry Dziękuje Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eh nikt mi nie poradzi ?
Powrót do góry
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na jakiej podstawie twierdzisz, że ona się Ciebie boi i czy widoczne jest to tylko wtedy kiedy masz na sobie feromony ? Czy zauważyłeś jakiś inny pływ feromonów na tą dziewczynę? Szczerze powiem, że nigdy nie zauważyłem żeby jakaś dziewczyna się mnie bała w fizycznym tego słowa znaczeniu. Co najwyżej był to lęk przed konfliktem słownym.
nowy

PostWysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm w sumie to moze się mnie bać pod wpływem NPA moze dlatego, ze może akurat na nią ta dawka działać odwrotnie i po NPa bardziej osoba ta druga jest cichsza i skryta jak by się bała cos powiedzieć takie mam wrażenie hmm spróbował bym zwiększyć dawke ale nie wiem czym to grozi bo nigdy nieprzedawkowałem jeszzce w obecnosci dziewczyny, dlatego moze że nie chce jej od siebie zrazić eh
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście,efekt ten jest wywołany Npa, gdyż ćwicząc na siłowni wytwarzamy dużą ilość testosteronu nie świadomi tego,używając fero ludzie nas podświadomie się boją.Wiem to ze swoich przygód
Na twoim miejscu użyłbym Chikary dobrze zbudowana sylwetka+chikara efekt znakomity?Polecam
Jeżeli jestes nie śmiały użyj odrobinke Npa.
nowy

PostWysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm dobre spostrzeżenie trzeba popróbować spróbuje najpierw z dodatkiem RM zobaczymy co z tego bedzie bo jak to ktoś napisał TESTUJ TESTU TESTUJ
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Wto, 06 Maj 2008, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, to może być efekt NPA. Miałem podobne sygnały. NPA bardzo pobudza i sprawia, że dominujesz. Osoby z boku mogą być lekko przytłoczone i wyciszone (chociaż to zależy od osoby). Czasami to dobrze, a czasami nie. Dlatego też na imprezy proponuję NPA, a do związku Chikarę/Perception/RM.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
juzekkrol Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)

PostWysłany: Sob, 31 Maj 2008, 10:37    Temat postu: zgadzam sie Odpowiedz z cytatem

Możliwe ze cwiczysz ja tak mialem ostatnio użyłem mniej niz poł kropli npa pod nos , i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi ,
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 07:01    Temat postu: Re: zgadzam sie Odpowiedz z cytatem

juzekkrol napisał:
(...) i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi ,

Moja to zawsze sie bala jak trzymalem noz w reku. Nie wiem czemu Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: