|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bartekus  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, RelationShip Magic
|
Wysłany: Pią, 25 Kwi 2008, 15:16 Temat postu: Jak dziewczyny lub chłopaki odbierają Was po feromonach? |
|
|
Witam
Od ponad już pół roku używam feromonów i musze powiedzieć, że to jest wspaniała rzecz jaka jest potrzeba ludziom, którzy chcą czegoś zmienić w sobie. Na początku używałem NPA później Pheromax i najbardziej mi sie spodobło działąnie NPA na mnie i na otoczenie. Nie wypowiadam się na forum, ale biernie przegladam. Ostatnio spostrzegłem, ze duzo dziewczyn mówi na mnie MACHO heh. Ja jestem bardziej spokojną osobą i nie sprawiam problemów. Jestem z dziewczyna juz pare miesięscy i mam takie spostrzeżenia, że się mnie boi. Czy to moze być pod wpływem feromonów dodam jeszcze, ze duzo ćwicze na siłowni i troszku sobie wygladam moze nie powinienem używam NPA . Mam pytanko jak WAS dziewczyny odbierają w związkach? i czy nie za mocne jest NPA na spotkania z dziewczyną. eh....z góry Dziękuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 13:46 Temat postu: |
|
|
| Eh nikt mi nie poradzi ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 14:11 Temat postu: |
|
|
Na jakiej podstawie twierdzisz, że ona się Ciebie boi i czy widoczne jest to tylko wtedy kiedy masz na sobie feromony ? Czy zauważyłeś jakiś inny pływ feromonów na tą dziewczynę? Szczerze powiem, że nigdy nie zauważyłem żeby jakaś dziewczyna się mnie bała w fizycznym tego słowa znaczeniu. Co najwyżej był to lęk przed konfliktem słownym. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 14:37 Temat postu: |
|
|
| Hmm w sumie to moze się mnie bać pod wpływem NPA moze dlatego, ze może akurat na nią ta dawka działać odwrotnie i po NPa bardziej osoba ta druga jest cichsza i skryta jak by się bała cos powiedzieć takie mam wrażenie hmm spróbował bym zwiększyć dawke ale nie wiem czym to grozi bo nigdy nieprzedawkowałem jeszzce w obecnosci dziewczyny, dlatego moze że nie chce jej od siebie zrazić eh |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 16:15 Temat postu: |
|
|
Oczywiście,efekt ten jest wywołany Npa, gdyż ćwicząc na siłowni wytwarzamy dużą ilość testosteronu nie świadomi tego,używając fero ludzie nas podświadomie się boją.Wiem to ze swoich przygód
Na twoim miejscu użyłbym Chikary dobrze zbudowana sylwetka+chikara efekt znakomity?Polecam
Jeżeli jestes nie śmiały użyj odrobinke Npa. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wysłany: Sob, 26 Kwi 2008, 16:30 Temat postu: |
|
|
| hmm dobre spostrzeżenie trzeba popróbować spróbuje najpierw z dodatkiem RM zobaczymy co z tego bedzie bo jak to ktoś napisał TESTUJ TESTU TESTUJ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 06 Maj 2008, 10:10 Temat postu: |
|
|
Tak, to może być efekt NPA. Miałem podobne sygnały. NPA bardzo pobudza i sprawia, że dominujesz. Osoby z boku mogą być lekko przytłoczone i wyciszone (chociaż to zależy od osoby). Czasami to dobrze, a czasami nie. Dlatego też na imprezy proponuję NPA, a do związku Chikarę/Perception/RM. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Sob, 31 Maj 2008, 10:37 Temat postu: zgadzam sie |
|
|
| Możliwe ze cwiczysz ja tak mialem ostatnio użyłem mniej niz poł kropli npa pod nos , i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi , |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xor potencjalny
|
Wysłany: Czw, 05 Cze 2008, 07:01 Temat postu: Re: zgadzam sie |
|
|
| juzekkrol napisał: | | (...) i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi , |
Moja to zawsze sie bala jak trzymalem noz w reku. Nie wiem czemu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|