| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 10:57 Temat postu: |
|
|
karolina_las - feromony nie sa dla ciebie i nie pomoga tobie w twoich problemach. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
4265  potencjalny
Sprawdzone: pfx
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 15:25 Temat postu: |
|
|
ja nie polecam w takim wieku ja stonowalem w wieku 12 lat jak dostałem pierwsza probke od brata i nic to za specjialnie nie dawało ale laski co fakt mnie zawssze luiły tylko ardziej wtedy sie tuliły i tp _________________ pisac opinie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax , The Edge , Perception , Chikara
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 16:00 Temat postu: |
|
|
wedlug mnie to jest bullshit - w wieku 12 lat to sie jescze brzydzilem dziewczynami , w wieku 14 lat uzywac fero to troche taki absurd  _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
4265  potencjalny
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 17:04 Temat postu: |
|
|
wiadomo ze fero ma poprawic nasze samopoczucie np. mozesz sie popsikac byle dyzodorantem wmowisz sobie ze to fero i bedzie to działas na ciebie bo zmienisz nastawienie ja sie nigdy kobietami nie brzydziłem chyba ze kurw..szczami tymi sie brzydze bo znam troche panienek na raz dwa ale sa takie i takie potrzebne osobiscie wole takie i takie i nie polecam fero to uzalerznia _________________ pisac opinie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 17:26 Temat postu: |
|
|
Uzależnia psychicznie wszystko co daje nam przyjemnosc,lepsze samopoczucie.
| Cytat: | | ozesz sie popsikac byle dyzodorantem wmowisz sobie ze to fero i bedzie to działas na ciebie bo zmienisz nastawienie |
Pewnosci siebie moze i to doda ale nie zmieni wizerunku jaki beda w tobie spostrzegac ludzie.Przypomnie ze fermony sluza do komunikacji zapachowej. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maksik  nowy
|
Wysłany: Sob, 10 Sty 2009, 15:52 Temat postu: Re: ... |
|
|
| Maksik napisał: | | Taka sprawa,umówiłem się z byłą dziewczyną na 26 lutego na kawe...akurat taka data,bo teoretycznie stuknęło by nam trzy lata,czy jeżeli wypsikam się Pheromaxem,to w minimalnym stopniu pomoże mi jakoś ją "przestawic" żeby dała mi jeszcze jedną szanse,nie oczekuje oczywiście cudów po pierwszym spotkaniu,ale chodzi mi na dobry początek,prosze pomóżcie to dla mnie dość ważne. |
mógłbym uzyskać jakąś odpowiedz,to dla mnie ważne |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
|
Wysłany: Sob, 10 Sty 2009, 19:30 Temat postu: |
|
|
Maksik - da rade - ale to nie pheromax , uzyj raczej czegos bardziej socjalnego - wlasnie w stylu Chikara mysle ze to bardziej pomoze , aczkolwiek JEZELI juz kupiles ten pheromax , to go uzyj ja na taka sytuacje bym uzyl Chikare , pozdrawiam _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maksik  nowy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 11 Sty 2009, 19:34 Temat postu: |
|
|
obojetnie obydwa dobre , ja tam bede uzywal The Edge  _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maksik  nowy
|
Wysłany: Nie, 11 Sty 2009, 22:21 Temat postu: |
|
|
W takim razie zaryzykuje Pheromax,wielkie dzięki za pomoc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
4265  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 12 Sty 2009, 19:52 Temat postu: |
|
|
ja wam dam rade bierzecien 100mil razłądkowej wypjacie a pozniej guma do zucia tylko owocowa aby lasencja nie wyczoła troche fero ale bez fero tez przechodzi i zarobista impreza polece wam kilka klubow blu,heven,energi2000,protektor i tam jest pełno panienek na raz i nie tylko wiec polecam a w ogole to trzeba sietroche lansowac zeby miec panienki przebojowosc itp.
zreszta po alkoholu zawsze sie ma taki luzik pełen _________________ pisac opinie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lotka  nowy
Sprawdzone: Pheromone Essence
|
Wysłany: Czw, 18 Cze 2009, 13:56 Temat postu: |
|
|
| Mam podobną sytuację co zakładający posta zdzichurychu2 i stosowałem pheromone essence niestety bez pozytywnego rezultatu, chyba że coś źle aplikuje ale nie wydaje mi się, za niedługo zamówię próbkę pheromaxu i zobaczymy jak to będzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|