| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Wto, 05 Gru 2006, 21:01 Temat postu: |
|
|
teoria jak teoria...
jak dla mnie... mało prawdopodobna:P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 05 Gru 2006, 21:17 Temat postu: |
|
|
no pięknie.Przymierzam sie do kupna pheromax i te wasz posty o smierdzeniu mnie odstraszają......
Pytaliscie kiedys ludzi po zaaplikowaniu pheromax czy smierdzicie????  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Glatz potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, Chikara
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 00:13 Temat postu: |
|
|
| Dostałem dzisiaj flakonik owych feromonów i stwierdzam, że po mojemu to PERFORMAX wali potem męskim tak jak wspomniał autor wątku. Jak dla mnie to da się wytrzymać ten zapach, albo zamaskować go perfumą. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neoazar nowy

Sprawdzone: Pheromax!
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 23:06 Temat postu: |
|
|
Widze ze moj wątek sie rozwinal:) dano mnie tu nie bylo.. wlasnie minal ponad miesiac.. tak od 1 listopada mam pheromax 2ml. Nadal go czuje;) ale to juz przyzwyczajenie powoduje ze znosze go w porzadku:) Uzywam naprawde male dawki i wydaje mi sie ze wlasnie zblizam sie do polowki tej buteleczki. Matwie sie tylko tym ze za co ja kupie sobie nastepne? A chcialbym duzy flakon pheromaxu i w przyszlosci jeszce czakire:D
Oczywiscie jesli mam sie wypowiedziec w tej sprawie jasno: to działa jak natura chciala:) pozdrowionka |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
C'H'L nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Gru 2006, 18:11 Temat postu: |
|
|
JAk to pachnie? Moge już napisać bo testowałem.
Pierwsze niuchanie - alkohol. Drugie dłuższe- tak jak pisaliście "alkohol+pot" błeeeeeee niemiło dosyć.
Ale przyznam że z czasem zapach już tak nie drażni! A nawet staje się znośny
Co do Chakiry - pachnie świetnie!
Rozcieram Pheromaks za uszami, a Chakire ciut niżej. Efekty? Opisałem w innym temacie.
Mam tylko problem z dozowaniem Pheromaksu - chce użyć połowe dawki, naciskam lekko, nic, odrobine mocniej- nic, mocniej - i wali odrazu pełną dawke. Cieżko jest wyczuć
Jak troszke mi ubędzie Pheromaksu (może jakąś 1/4) to doleje jakiś dobry perfum. Wtedy chyba będzie i miło pachniało i odpowiednią dawke dozowało  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

Sprawdzone: Love & Desire (0% Feromonów), Pheromax (Stosuje aktualnie)
|
Wysłany: Pon, 11 Gru 2006, 20:19 Temat postu: |
|
|
Wącham i wącham sam alkochol hehe widocznie tego nie odczuwam, moja dziewczyna też nie, bo sie spytałem podchwytliwie czy smierdze, że nie uzylem antyperspirantu itp. ale niestety działania jeszcze nie przyniosły skutku, mam nadzieje, że się przekonam, że działa pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
markos nowy
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 17:08 Temat postu: |
|
|
przyklad
spryskuje pheromaxa za uchem. po polgodzinie przytulam dziewczyne. niefortunnie tuli sie do szyi od tej strony gdzie spryskiwalem pheromaxem. bedzie to mialo wplyw i ja odrzuci czy nie?? niemozna spryskiwac perfumem tego samego miejsca gdzie pheromax dlatego co zrobic przy takiej bliskosci/odleglosci?? uzyc pheromaxa odpowiednio wczesniej?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pią, 23 Lut 2007, 13:55 Temat postu: |
|
|
Mozna wlasnie uzywac w te same miejsca co pheromaxa perfum a nawet jak dla mnie to trzeba //
Tylko perfumy musze miec ladny zapach polecam g.armanii emporio city glam jak do przykrywania pheromaxa to nie znalazlem lepszych perfum. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kraqi nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pon, 05 Mar 2007, 02:55 Temat postu: |
|
|
| C'H'L napisał: | Drugie dłuższe- tak jak pisaliście "alkohol+pot" błeeeeeee niemiło dosyć.
Mam tylko problem z dozowaniem Pheromaksu - chce użyć połowe dawki, naciskam lekko, nic, odrobine mocniej- nic, mocniej - i wali odrazu pełną dawke. Cieżko jest wyczuć
|
Tak jest, ja wyczuwam zapach potu, bardzo mocny zapach jak dla mnie i tak wlasnie mysle co do wczesniej wspomianego zalecenia "nie mycia sie" ze cos w tym jest. Czuje bardzo mocny zapach potu a sam prawie sie nie poce a w zwiazku z tym moj nos nie ma okazji przyzwyczaic sie do tego zapachu. Zalecane dozowanie polowy dawki - przy 2ml opakowaniu - chyba nierealne... Szczerze mowiac spodziewalem sie wiecej po opakowaniu i mozliwosciach dawkowania - ale trudno...
Historii - zero pozytywnych, poza odczuwalna agresja osob ktore mnie mialy okazje powąchac a na ktorych mi zalezy
Ale... nie jest zle, bede dalej sie bawic w testowanie chociaz poziom nastawienia z pozytywnego spada w dol, poczekamy - zobaczymy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
roger nowy
|
Wysłany: Pią, 25 Maj 2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
ta dobrze gadacie ja dzisiaj dostalem probke pheromaxu i ja szczerze to alkocholu nie czuje tylko taki dziwny zapach jakis taki znajomy zapach i to nie jest wydaje mi sie pot !!!!No moze jest bo jak wacham pache to smierdza tak samo . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 26 Maj 2007, 08:49 Temat postu: |
|
|
Sam sobie przeczysz. Najpierw mówisz, iż nie jest to zapach podobny do motu, a potem "no może jest...". _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neoazar nowy

Sprawdzone: Pheromax!
|
Wysłany: Pon, 04 Cze 2007, 23:46 Temat postu: |
|
|
moj topik zyje:D powrocilem... ODP: Pheromax jest soko, mimo zapachu... coz.. probka skonczyla mi sie wiele miesiecy temu ale do dzis pamietam tą woń:) Na nowa butle raczej mnie nie stac, w sumie to stać;) ale szkoda trochę kasy bo ceny wydaja mi sie wygórowane. A probka nieoplacalna. Chcialem sprobowac czegos innego i mysle nad NPA cena wydaje mi sie rozsądniejsza i opinia tego specifiku jest bardzo dobra i sprawdzona. Łudziłem sie tez ze moze dostane jakas probke od "firmy "w dniu urodzin ..ale skonczylo sie tylko meilowa prośbą o potwierdzenie aktualnego adresu zamieszkania;) W kazdym razie - jeszcze tu wroce z nowa siłą:))) i chyba bedzie to NPA. pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|