Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak pachnie Pheromax... TAK!
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Neoazar
nowy

Sprawdzone: Pheromax!

PostWysłany: Wto, 31 Paź 2006, 20:02    Temat postu: Jak pachnie Pheromax... TAK! Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Wlasnie otrzymalem probke PHEROMAXa MEN:) (mila niespodzianka przy otwarciu - niespodzianka, dziekuje!!!) Pierwsze co zbadalem zapach PMAXa i ohhh... Shocked bez kitu jest intensywny. Pachnie to jak swierzo spocony mezczyzna, taki specyficzny zapach, zdecydowanie nieprzyjemny. Do tego proba zamaskowania alkocholem raczej nieudana, po chwili juz czuc sama won feromonu. Posmarowalem a raczej tylko dotknelem kulka okolice kciuka i won wciaz jest intensynwna:) Jak narazie to mam dobre perfumy wiec bede probowal "maskowac".
No to od jutra zaczynam sie uczyc fero... mam nadzieje ze bedzie to pozytywna przygoda.
Pozdrwaiam

PS.
Jest nie dobrze, wlasnie spryskalem perfumami - przebija ten "pot"Smile

Ostatnio zmieniony przez Neoazar dnia Sro, 15 Lis 2006, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 31 Paź 2006, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ha to dziwne ale mnie won pheromax'u tylko raz wydawala sie pachniec potem i to w momencie kiedy uzylem podwojnej dawki tj. dwa psiknieca atomizera... Tak pozatym zdecydowanie nie przypomina mi ona woni spoconego mezczyzny. Kiedys w mixie z innym perfumem uslyszalem ze ladnie pachnie.
Powrót do góry
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Wto, 31 Paź 2006, 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe a to ciekawe, mi oraz mojemu koledze ta woń wspaniale pachnie, ale widocznie jedni lubią ten zapach a inni wręcz przeciwnie
Powrót do góry
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Sro, 01 Lis 2006, 00:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kwestia osobistej percepcji zapachowej.
Ja go wyczuwam, ale daleko mi od stwierdzenia, że pachnie on męskim potem i to tym ostrym zapachem... Trudno określić ten zapach, ale aż nieprzyjemny to on nie jest.
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 01 Lis 2006, 09:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja także na początku odczuwałem zapach Pheromaxu jako okropny, odurzający- był taki, że aż brało mnie na wymioty!
Ale z czasem zaczął mi pachnieć. Ostatecznie, dzisiaj nie pachnie mi oraz nie śmierdzi.
Nie czuję go też aż tak intensywnie jak na początku- ciekawe jak jest to u ludzi, z którymi przebywam Smile

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Neoazar
nowy

PostWysłany: Sro, 01 Lis 2006, 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali : no wlasnie o to mi chodzi! Co czuja inni jest wazne a nie ja, ja sobie moge czuc (choc czuje dyskomfort i chec kapieli:))) Bo jak mi przestanie pachniec to bede chodzil i smierdzial dla innych:] Dzis pierwszy dzien minal, oczywiscie po tym dniu mam juz przekonanie ze fero dzialaja, ale moze nie bede sie jeszcze wypowiadal co sie dzialo, poniewaz jesli chcesz znalesc powiazania i zaleznosci zachowan przed i po zastosowaniu - znajdziesz je we wszystkim co Cie otacza:) taka sila wkretu:] pozdrawiam
Powrót do góry
Neoazar
nowy

PostWysłany: Pią, 03 Lis 2006, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

3 dzien.. po ok 3h przebija perfumy i cuchnie potem.. nie wiem czy dluzej to wytrzymam.. to chyba zly wybor byl, moze jednak powinenem sprobowac czegos innego..
Powrót do góry
Neoazar
nowy

PostWysłany: Pią, 03 Lis 2006, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O kurde teraz to juz jestem przekonany co do mojej teori na temat tego "sybtelnego smrodku" popatrzcie co jest na oficjalnej stronie PHEROMAXu - power of pot z pod pach:)
http://pheromax.com/index.swf
Powrót do góry
elvis2112
nowy

PostWysłany: Wto, 14 Lis 2006, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W moim przypadku nie czuje tego zapachu, ale są osoby ktore czują i określają go jako mocny, neutralny albo nieprzyjemny. Jak to jest? Szczerze mówiąc krepuje się troche go używac...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Meetnick
nowy

PostWysłany: Sro, 15 Lis 2006, 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jedynie przy aplikowaniu na skórę wyczuwam alkohol, a potem tak, jakby był bezwonny.
Powrót do góry
jaca000
uzależniony

PostWysłany: Sro, 15 Lis 2006, 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

elvis2112, niestety ale nie da się uniknąć zapachy pheromaxu, ale można go stłumić innymi perfumami. Z tego co czytałem to do tego jest dobry Hugo Boss oraz Cuba. A jeśli chodzi o krępowanie to nie ważne czy feromony pachną czy też nie, ważne że działają Very Happy Lecz jeśli Tobie to bardzo przeszkadza to mówie- hugo boss lub inny perfum. Pozdro.
elvis2112
nowy

PostWysłany: Sro, 15 Lis 2006, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz jak dla mnie może śmierdzieć, ale mi chodzi o inne osoby...spytalem koleżanki jak ocenia ten zapach stwierdzila, że jest mocny i nieprzyjemny wiec jak mam zachecic dziewczyne skoro mam na sobie taki zapach Very HappyRazz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jaca000
uzależniony

PostWysłany: Sro, 15 Lis 2006, 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nom to zostaje zamaskować ten zapach, dobry perfum powinien wystarczyć. A widzisz jakieś różnice w zachowaniu dziewczyn???
Neoazar
nowy

PostWysłany: Sro, 15 Lis 2006, 23:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na niektorych to raczej moze smród podzialac i uciekna:/ Ja uzywam od 2 tygodni no i czuje slabiej jak codziennie aplikuje ale jak zrobie dzien przerwy to znow mocniej go czuje.. A moje perfunki to wlasnie Hugo Boss:) i po paru godz przebija phero:] No coz takie zycie... a czy dziala, nie ma co sie nastawiac ze cos przyjdzie odrazu, jak sie postarasz to na pewno moze bardzo pomoc!Smile
Powrót do góry
C'H'L
nowy

PostWysłany: Wto, 05 Gru 2006, 19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pheromony jak każdy wie są związkiem chemicznym który w naturalny sposób jest przez nas wydzielany (..choć w drodze ewolucji podobno słabiej..). Więc taka teoria..
Skoro część osób wyczówa ten specyficzny "smrodek" Pheromaxu a część nie to nie jest tak że.. hmmm.. jak to napisać żebyście dobrze zrozumieli.

Powiedzmy ktoś w naturalny sposób wydziela sporo feromonów- jego zmysł wonienia, jak i cały organizm jest "przyzwyczajony" do tych związków- nie czuje więc zapachu Pheromax'u gdyż sam wydziela takie feromony?
I analogicznie- ktoś kto wydziela ich mniej jest bardziej na nie wrażliwy i czuje ich "zapach".
Taka teoria przyszła mi do głowy....

Hehehe... wiec Ci którzy nie czują zapachu - nie myjcie się - zaoszczędzicie pieniądze na feromony wytwarzane w labolatoriach
Twisted Evil Laughing Cool

Ja napiszę czy czuję czy nie jak dotrze doo mnie przesyłka Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: