Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak przyciągnąć byłego jeszcze raz?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malina Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 28 Lut 2009, 12:41    Temat postu: Jak przyciągnąć byłego jeszcze raz? Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich:) Jestem nowa i w związku z tym mam pytanie...
No może jeszcze kawałek mojej historii....kilka tygodni temu rzucił mnie facet...nie dla innnej...tak po prostu...."bo wygasło"...nie jestem do tego całkiem przekonana,bo jak ustawiłam na gg opis :* zaraz napisał co u mnie i żybym pozdrowiła nowego kolege(nie mam nikogo-tak na marginesie)...chwile popisaliśmy i definitywnie był zazdrosny(chociaż już przecież już nic nie czuje...podobno)
Żeby zachować swoją godność i nie uganiać się jak głupia za nim(chociaż w środku boli,bo to prawie 3 lata- z planami na ślub i rodzine) zgodziłam sie na jego,że tak powiem "propozycje" zostać kumplami...to jest lepsze,bo nie skamlę o jego miłość i nie upadlam sie,a nadal mam z nim kontakt i wiem co sie dzieje...powoli sie przyzwyczajam do tej sytuacji i nie jest tak źle...mamy sie niedługo spotkać,żeby sobie pogadać,tak luźno bardziej...może mi ktoś zaraz napisze,że to głupie i że kobiety są okrutne,fałszywe itd. ale tutaj moje pytanie! chce mu dać taką małą "nauczke"...których fero byłoby najlepiej użyć,żeby go przyciągnąć do siebie? Żeby poczuł,że mnie nadal porząda,bo póki co to mu oczy koledzy zasłaniają,którzy mają na niego duży wpływ(i to niestety negatywny-nie tylko pod względem mojej osoby).Sądze,że poczuł jakąś dziwną chęć "wyszumienia się"...ale znam go na wylot i wiem,że to przejściowe. Oczywiście kobiecośćitp. są moim atutem,ale chodzi mi o jakoś dodatek do tego,bo przecież mnie samą w sobie zna już dobrze...

rozumiecie o co mi chodzi?
które polecacie?
które fero mają na "takie sprawy"(podryw(?)-nie wiem w jakiej kategorii to umieścić,bo to przecież nie podryw nowego faceta) najlepszy wpływ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MAc Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Chikara, PHX, NPA, BTB, P10

PostWysłany: Sob, 28 Lut 2009, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

phx + Perception, albo phx +alchemy

Plus perfumy które lubil na Tobie Smile
Powrót do góry
kangur65 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man

PostWysłany: Czw, 05 Mar 2009, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moze Pheromax + NPA to bylaby mieszanka wybuchowa:D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: