|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pianka  nowy
|
Wysłany: Sob, 23 Sie 2008, 20:16 Temat postu: jak sprawić by wrócił? |
|
|
witam wszystkich użytkowników!
byłam z facetem przez pięć lat, ale pół roku temu postanowił odejść. miał powody - nie byłam w stosunku do niego zupełnie w porządku. zdarzały się momenty, kiedy go zawodziłam i kiedy przedkładałam swoje dobro nad jego :/ niestety po czasie zrozumiałam, że wszystko co wydawało mi się istotne bez niego straciło sens. on miał odejść, żeby złapać oddech, a tymczasem znalazł sobie kogoś nowego i chyba jest mu dobrze...
zanim trafiłam na to forum próbowałam bardziej tradycyjnych metod skłonienia go do powrotu. nasze relacje są teraz koleżeńskie. jednak on czuje do mnie już tylko sentyment...
2 dni temu dotarły do mnie Miyoshi Miyagi. nie miałam jeszcze okazji ich wypróbować. nie wiem, czy to dobry zakup?
po prześledzeniu forum waham się, czy nie zakupić innych - w grę wchodziłby pheromax lub relationship magic...
czy ktoś bardziej doświadczony, mógłby podszepnąć co wybrać? proszę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sob, 23 Sie 2008, 22:25 Temat postu: |
|
|
No cóż feromony są tylko dodatkiem i wyłacznie one nie zapewnią Ci, że on wróci do Ciebie.
Jednakże z tego co wiem to najlepszy na taką okazję jest zazwyczaj pheromax. Nie znam feromonów Miyoshi Miyagi i nie wiem nic na temat ich działania.
Z drugiej strony powiem, że mam podobną sytuację tzn. moja była chce teraz do mnie wrócić pomimo, że nie była w stosunku do mnie fair (delikatnie mówiąc). I nie ukrywam nie mam za specjalnie ochoty do tego wracać - musiałaba się radykalnie zmienić i postarac
Aczkolwiek ludzie są różni i Twoja sytuacja może się jednak różnić od mojej.
Życzę powodzenia i pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sob, 23 Sie 2008, 22:34 Temat postu: |
|
|
Myślę jednak, że najlepszym rozwiązaniem byłoby zakup próbki Pheromaxu oraz Relationship Magic, gdyż ten drugi może być za słaby.
Być może potrzebny jest silniejszy impuls --> Pheromax.
Jeśli już związek jest udany to dobrym rozwiązaniem jest sam Relationship Magic.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiaaaxdd  nowy
|
Wysłany: Nie, 23 Lis 2008, 11:37 Temat postu: Miyoshi Miyagi |
|
|
Miyoshi Miyagi - czy mogła byś wypróbować i opisać czy działają? Zastanawiam się nad ich kupnem, ale w ciemno raczej nie warto. _________________ Kasiek |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|