Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak stosować Pheromax i btb
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Roborafa12 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde

PostWysłany: Sob, 08 Paź 2011, 21:19    Temat postu: Jak stosować Pheromax i btb Odpowiedz z cytatem

W jakich proporcjach itd.
Bede wdzięczny zapodanie info Very Happy
I opisze po co mi to było Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dany Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Nie, 09 Paź 2011, 14:13    Temat postu: WITAM Odpowiedz z cytatem

JA STOSUJE PO POL PSIKNIECIA Z BUTELECZKI PHEROMAX OXITOCIN ALE ODKAD MAM ATOMIZER ZAKUPIONY W SERWISIE UZYWAM PO POLTORA PSIKNIECIA TO ZNACZY JEDNO NACISNIECIE Z ATOMIZERA TEGO Z FEROMONY PL I NA PALEC BTB MAN I NASTEPNIE PRZECIERAM PO SZYI CZY TAM ZA UCHEM I TAK JAK MI PRODUCENT DORADZIL NIE STOSOWAC PERFUM BO PRZYKRYWAM FEROMON TO ZNACZY PRODUCENT PHEROMAXU Very Happy Laughing
Powrót do góry
Roborafa12 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde

PostWysłany: Nie, 09 Paź 2011, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przykrwasz fero perfumami ;?!?!?!?!?!?!?!?
Shocked
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Nie, 09 Paź 2011, 17:17    Temat postu: Witam Odpowiedz z cytatem

Dokladnie nie przykrywam i jak dla mnie efekty zauwazalne tak mi producent doradzil powiedzial jeszcze do tego mazniecie odrobinka btb fajna sprawa no ok raz na jakis czas uzyje perfum typu chikara Very Happy ale z rzadka
Powrót do góry
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Pon, 10 Paź 2011, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak to nie przykrywasz? Pierwszy raz słyszę, ja bym się bał, jak się posmaruję feromonami to czuję jak wali rozkładającym się potem, bałbym się żw inni też mogą to czuć, na pewno bardziej faceci ale nie chciałbym słyszeć głupich komentarzy.
I niby dlaczego nie przykrywanie feromonów miałoby w czymkolwiek pomóc?
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 06:31    Temat postu: qestx Odpowiedz z cytatem

Witam Serdecznie Ciebie.No wlasnie sam sie zdziwilem tak mi powiedzial producent Pheromax-u sam bylem zdziwiony Shocked Idea Question tak jak ujal przykrywam naturalna moc feromonu i ich dzialania.Sam bylem w szoku bo w sumie na poczatku jak czytalem na ferum to wszyscy przykrywaja ....no i ja tak robilem ale odkad nie przykrywam Pheromax-u perfumami mam lepsze rezultaty no czasem jako perfum uzyje chikare Razz ale z rzdka i sam nie wiem co o tym myslec Rolling Eyes Wink Pozdrawiam Ciebie Qestx Very Happy Wink
Powrót do góry
PheroNewbie Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 07:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przykrywać fero? Nie wiem jak przedmówca, ale ja bym się czuł niekomfortowo, np. jadąc autobusem, gdzie jak wiadomo są faceci i kobiety
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB

Jest Pheromax jest zabawa Smile

Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę Wink (gg 2390501)
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra to z innej beczki, używasz wogóle jakiegoś zapachu? Bo może miałoby sens nałożyć feromony a perfum psiknąć obok? skroko mówisz że efekty lepsze (chociaż trudno mi sobie wyobrazić że może być jeszcze lepiej Wink) to ja chyba zaryzykuję i zobaczę co się stanie, a co mi tam, zawsze można się iść umyć Wink nigdy jeszcze nie próbowałem nie przykrywać fero więc może to jest jakiś sposób
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I jeszcze jedno, w sumie bardzo mnie ciekawi inna rzecz. Mianowicie swojego czasu kupowałem feromony z tej strony http://www.attractant.co.uk/
Oni sprzedają androstenon rozcieńczony dość mocno w czymś (sorry nie pamiętam a teraz nie będę szukał bo nie o to mi chodzi) bo jak mówią ten związek jest bardzo niestabilny i mieszanie go z perfumami bardzo szybko go rozkłada, tak samo jak psikanie tego na SKÓRĘ nie jest dobre gdyż bakterie szybko androstenon rozkładają. Jak ktoś ma ochotę to niech sobie poczyta. Zamiast tego producent pisze żeby dać ich produkt na ubrania a na skórę dać perfum i wtedy one będą najlepiej współgrać.
Piszę o tym bo zaciekawiło mnie to że producent Pheromaxu powiedział Ci żeby go nie przykrywać, czyli coś tak jakby się potwierdzało, a to przykrywanie perfumami to mogło być wymyślone przez "specjalistów" którym ciągle coś śmierdziało więc podali dalej i tak się rozeszło.
Nie wiem....dałeś mi dobry temat do przemyśleń, dzisiaj zrobię mały eksperyment ale nie wiem jeszcze czy PHX czy NPA, i napiszę później czy widzę jakieś inne efekty.
A tak swoją drogą fero przykryte perfumami też dobrze działają Smile

P.S. Zapomniałbym! Ten Attractant był kompletnie bezzapachowy więc nie było problemem stosowanie się do ich porag, natomiast PHX, BTB czy NPA niestety ale mają intensywny zapach, stąd moje wcześniejsze obawy co do nie przykrywania ich niczym!
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 12:47    Temat postu: qestx Odpowiedz z cytatem

Witam ja mysle ze tak na ferum sie juz utarlo i tak wszyscy powtarzaja te regule ze trzeba przykryc fero perfumami ale ja sobie tego z palca nie wyssalem.Bylem a wlasciwie znam producenta Pheromaxu bo jezdze bo kupuje u niego buteleczke Pheromax Oxitocin bo mam u niego lepsze rabaty taniej niz bym kupil na portalu feromony pl zwykla wersje za 269 zlotych a ja mam wersje lepsza bo z oxitocina i tak z nim sobie rozmawialem ze wszyscy u nas na forum /ferum/pisza zeby przykrywac feromony czyms a on do mnie a powiedz mi dlaczego przecierz to chodzi o poprawe komunikacji i o uwodzenie moze kogos powiedzmy dziewczyn.Tak jak ujal zeby feromon nakladac nie duzo po jednej stronie szyi i na nadgarstki.Poza tym wiem ze wprowadzi tez czekolady jak i napoje do picia soki 1 litrowe tylko musi zlozyc propozycje na portalu wiadomo jakim Wink Pozdrawiam
Powrót do góry
PheroNewbie Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro producent Tobie tak radził i efekty są faktycznie lepsze to nie pozostaje nic innego jak przetestowanie. Więc trzeba będzie obadać sytuację Smile
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB

Jest Pheromax jest zabawa Smile

Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę Wink (gg 2390501)
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale te soki i czekolady to co mają robić?
No i zgadzam się, jedyną drogą poznania jest testowanie na sobie a więc bierzmy się do roboty Wink
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 18:35    Temat postu: qestx Odpowiedz z cytatem

czekolady bez dodatku cukru ale to nie znaczy ze sa gorzkie a te soki to beda z granata /owoc/po ktorym to znaczy on ujal aby to pic we dwoje poniewaz robi sie blogo i tak jak ja go zrozumialem mozna na cieplo jak i na zimno wypic ale mi sie wydaje ze to cos bedzie w rodzaju wina grzanego tylko nie wino ze to powoduje mila atmosfere nie wiem jak to moge ujac soki beda 2 smakach ja obecnie posiadam z granata.Cos wtym jest produkt moge zdradzic ze produkowany jest w AZERBEJDZANIE bo jest napisane na kartoniku 1 ltr.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 11 Paź 2011, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe, no ale poczekajmy to zobaczymy Wink
Ja dzisiaj po pierwszym dniu fero bez przykrycia, tzn dałem po kropli BTB za uszy i kroplę NPA na środek szyi a perfumy dałem na boki szyi tak żeby nie przykrywały fero (sorry ale jakoś nie wyobrażam sobie nie użyć żadnego zapachu jak idę do pracy) i powiem że na razie wielkiej różnicy nie widzę poza tym że od czasu do czasu zawiało mi zapachem feromonów po nosie, chociaż wszyscy byli mili i ja dzisiaj też miałem dziwnego powera ale to nie pierwszy raz mi się zdarza i wcale nie musi być spowodowane feromonami Wink Nikt inny nie zwrócił uwagi na jakiś nieprzyjemny zapach, chociaż tutaj też trudno powiedzieć czy nikt go nie wyczuwał czy po prostu z grzeczności nikt mi nic nie powiedział!
No ale to był pierwszy dzień więc niczego nie będę oceniał, zobaczymy jak się sprawa będzie rozwijać!
A swoją drogą to założę chyba nowy temat żeby było jasne o czym rozmawiamy bo jest dość ciekawy i może więcej użytkowników będzie chciało się wypowiedzieć na temat przykrywania fero!
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sro, 12 Paź 2011, 08:00    Temat postu: qestx Odpowiedz z cytatem

Witam Ciebie Very Happy Oczywiscie masz racje naturalnie warto sprobowac a odnosnie nowego tematu na Ferum zgadzam sie zaloz nowy temat ....Naturalnie ze popieram .....Ciekaw i ciekawi jestesmy jakie odniosles efekty nie mniej mysle ze beda efektywne Very Happy Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: