Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jak tego używać??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
klocu321 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pon, 17 Lis 2008, 17:01    Temat postu: jak tego używać?? Odpowiedz z cytatem

Mam taki problem mianowicie zamówiłem próbkę PHEROMAX'u i otwieram przesyłkę patrze a tam nie ma żadnego przycisku do psiknięcia no więc otworzyłem to naczynko i wziąłem na palec trochę. A jeśli jest jakiś inny to prosiłbym bym o podanie. Zaczynam z 2 próbkami PHEROMAXU i mam nadzieje, że trafie na listę uzależnionych. Będę opisywał tu moje przeżycia więc prosiłbym o nie usuwanie tego postu.
Jutro będę testował w szkole zobaczymy co z tego wyjdzie.
P.S.Te forum już czytam gdzieś tak od pół roku to w temacie już jestem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
interstate Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: -non, -ron, -nol

PostWysłany: Pon, 17 Lis 2008, 19:25    Temat postu: Re: jak tego używać?? Odpowiedz z cytatem

klocu321 napisał:
Mam taki problem mianowicie zamówiłem próbkę PHEROMAX'u i otwieram przesyłkę patrze a tam nie ma żadnego przycisku do psiknięcia no więc otworzyłem to naczynko i wziąłem na palec trochę. A jeśli jest jakiś inny to prosiłbym bym o podanie.

klocu321 napisał:
P.S.Te forum już czytam gdzieś tak od pół roku to w temacie już jestem.

Najwyższa pora zacząć czytać ze zrozumieniem:
http://ferum.pl/post8654.html?highlight=#8654
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 17 Lis 2008, 20:01    Temat postu: Pierwsze wrażenia Odpowiedz z cytatem

No więc na pierwszy ogień poszła moja siostra. Nałożyłem na siebie PHX i wchodzę do pokoju siostry i zwykle by mnie wygoniła ale tym razem zaczęła opowiadać kawały, śmiała się bardzo często i na mnie skupiła całą swoją uwagę chociaż wcześniej pisała na gg z koleżanką. Według mnie to była zasługa feromonów jeszcze miałem uczucie jak by mnie siła rozpierała.
Jutro będę testował w szkole ciekawe jak inni na to zareagują.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 26 Lis 2008, 10:13    Temat postu: Naprawdee działa Odpowiedz z cytatem

To naprawde działa jak tylko dostałem pheromax'a to użyłem go i wszedłem do siostry do pokoju ona siedziała przy komputerze i pisała z koleżankami ale gdy do niej podszedłem zaczęła sypać kawałami i śmiać się a zwykle by mnie wyżuciła z pokoju reszte napisze później bo teraz zbyt dużo czasu nie mam bo praca ;/ ale w najbliższym wolnym czasie napisze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: