Wysłany: Wto, 07 Gru 2010, 19:11 Temat postu: Jak uzyc próbki pheromaxu?
Witam
Mam próbke pheromaxu i teraz niech mi ktoś napisze co też ma lub juz odpowiednio przetostował w jaki sposób ją nałożyć,ile razy tym patyczkiem zamoczyć i ocierać o skóre czy może delikatnie z próbki wylać troche na nadgarstek ?
dostalam ostatnio probke pheromaxu. pierwszego dnia maznelam 2razy po szyi patyczkiem i poczulam sie dziwnie...jakos tak cala w euforii. ludzie usmiechali sie do mnie, ja bylam strasznie rozgadana... w ogole policzki mi sie zaczerwienily, a w miejscu posmarowania mialam dziwne uczucie ale tylko przez jakis czas
nastepnego dnia postanowilam zwiekszyc dawke przytknelam palec do otworu fiolki...teoretycznie powinno byc wiecej ale nie jestem przekonana... bylo tak jak poprzednio ale efekt jakby zmalal
dzisiaj sprobowalam wrocic do pierwszej dawki i praktycznie nie zauwazylam zadnego efektu...
czy jest to mozliwe ze organizm sie przyzwyczaja i za 2 czy 3 razem potrzeba nakladac wiecej niz za 1?