|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
misia nowy
Sprawdzone: pheromax;)
|
Wysłany: Sob, 31 Mar 2007, 19:20 Temat postu: Jak używać?? |
|
|
Jestem początkująca osobą co do używania fero itd ...i nie wiem za bardzo jak tego uzywać, mam pheromax jakby co. Jak się to aplikuje i ile aby był pożądany efekt??
czytałam inne posty tego typu, jedna osoba napisała że psika na palec i robi sobie smugę za uszami i troszkę na dekolt i efekt jest znakomity...
a jak jest u was??
AAA i jeszcze jedno, pheromax women strasznie zajeżdża denaturatem albo czyms takim..czy jeśli uzyję perfum, to nie przyćmę działania feromonów??
AAA i jeszcze jedno, nie chce zaśmiecać ferum kilkoma tematami, więc wszystkie pytania umieszcze w jednym temacie,
czy psiknięcie za uchem po obu stronach pheromaxu w to przedawkowanie??
Jakie sa efekty przedawkowania, tzn czy moge zacząc odpychać zamiast przyciągać?? WAŻNE
jakby co mam próbkę w sprayu, więc jak mam to aplikowac aby nie przesadzić z ilością? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sob, 31 Mar 2007, 20:47 Temat postu: |
|
|
czy psiknięcie za uchem po obu stronach pheromaxu w to przedawkowanie??
to jest bardzo indywidualne ale 2x phe to bardzo duzo
Jakie sa efekty przedawkowania, tzn czy moge zacząc odpychać zamiast przyciągać
tak
AAA i jeszcze jedno, pheromax women strasznie zajeżdża denaturatem albo czyms takim..czy jeśli uzyję perfum, to nie przyćmę działania feromonów??
nie tylko uwazaj na ilosc perfum
jakby co mam próbkę w sprayu, więc jak mam to aplikowac aby nie przesadzić z ilością?
patrz instrukcja
[/quote] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
misia nowy
Sprawdzone: pheromax;)
|
Wysłany: Nie, 01 Kwi 2007, 10:51 Temat postu: |
|
|
ale nie rzucaj się tak:P
dziękuję za info |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 00:35 Temat postu: |
|
|
tylko pamiętaj, by perfumy stosować w inne miejsce niż feromony! _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 15:23 Temat postu: |
|
|
Nie jest konieczne stosowanie perfum w inne miejsce
Analogicznie dla mnie jest lepiej przykrywac fero perfumami w tym samym punkcie wtedy jakby lepiej działały  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
James potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)
|
Wysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 20:19 Temat postu: |
|
|
Przecież feromony odbieramy zupełnie innym gruczołem niż zapachy, więc stosowanie pefrum w to samo miejsce co fero, nie jest wskazane  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 05 Kwi 2007, 10:51 Temat postu: |
|
|
Feromony odbierane są tradycyjnym nabłonkiem węchowym oraz przez VNO. Co prawda, feromony to związki mniej lotne, niż tradycyjne wody toaletowe, ale mimo wszystko, jak napisał Michał, nie jest to absolutnie konieczne, aby stosować feromony w innym miejscu niż perfumy.
Osobiście proponowałbym wręcz to samo miejsce, dla lepszego zmieszania się obu woni. Co więcej, wykazano jakiś czas temu, że feromony utrwalają zapach perfum, a więc ich mieszanka dłużej utrzyma sie na skórze, niż same perfumy.
Pheromax Woman jest znacznie trudniej przedawkować niż wersję dla mężczyzn. Są osoby, które psikają dwukrotnie po każdej stronie szyi i są bardzo zadowolone z efektów! Ale pamiętajmy, trzeba mieć już jakąś wiedzę na temat feromonów, aby móc sobie na to pozwolić. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|