Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak używać??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misia
nowy

Sprawdzone: pheromax;)

PostWysłany: Sob, 31 Mar 2007, 19:20    Temat postu: Jak używać?? Odpowiedz z cytatem

Jestem początkująca osobą co do używania fero itd Embarassed ...i nie wiem za bardzo jak tego uzywać, mam pheromax jakby co. Jak się to aplikuje i ile aby był pożądany efekt?? Wink

czytałam inne posty tego typu, jedna osoba napisała że psika na palec i robi sobie smugę za uszami i troszkę na dekolt i efekt jest znakomity...Question
a jak jest u was??
AAA i jeszcze jedno, pheromax women strasznie zajeżdża denaturatem albo czyms takim..czy jeśli uzyję perfum, to nie przyćmę działania feromonów?? Question Question Question

AAA i jeszcze jedno, nie chce zaśmiecać ferum kilkoma tematami, więc wszystkie pytania umieszcze w jednym temacie,
czy psiknięcie za uchem po obu stronach pheromaxu w to przedawkowanie??
Jakie sa efekty przedawkowania, tzn czy moge zacząc odpychać zamiast przyciągać?? WAŻNE

jakby co mam próbkę w sprayu, więc jak mam to aplikowac aby nie przesadzić z ilością?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Sob, 31 Mar 2007, 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy psiknięcie za uchem po obu stronach pheromaxu w to przedawkowanie??

to jest bardzo indywidualne ale 2x phe to bardzo duzo

Jakie sa efekty przedawkowania, tzn czy moge zacząc odpychać zamiast przyciągać

tak

AAA i jeszcze jedno, pheromax women strasznie zajeżdża denaturatem albo czyms takim..czy jeśli uzyję perfum, to nie przyćmę działania feromonów??

nie tylko uwazaj na ilosc perfum

jakby co mam próbkę w sprayu, więc jak mam to aplikowac aby nie przesadzić z ilością?

patrz instrukcja
[/quote]
Powrót do góry
misia
nowy

Sprawdzone: pheromax;)

PostWysłany: Nie, 01 Kwi 2007, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale nie rzucaj się tak:P

dziękuję za info
Powrót do góry
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 00:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko pamiętaj, by perfumy stosować w inne miejsce niż feromony!
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie jest konieczne stosowanie perfum w inne miejsce Smile
Analogicznie dla mnie jest lepiej przykrywac fero perfumami w tym samym punkcie wtedy jakby lepiej działały Very Happy
James
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)

PostWysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież feromony odbieramy zupełnie innym gruczołem niż zapachy, więc stosowanie pefrum w to samo miejsce co fero, nie jest wskazane Wink
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 05 Kwi 2007, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Feromony odbierane są tradycyjnym nabłonkiem węchowym oraz przez VNO. Co prawda, feromony to związki mniej lotne, niż tradycyjne wody toaletowe, ale mimo wszystko, jak napisał Michał, nie jest to absolutnie konieczne, aby stosować feromony w innym miejscu niż perfumy.

Osobiście proponowałbym wręcz to samo miejsce, dla lepszego zmieszania się obu woni. Co więcej, wykazano jakiś czas temu, że feromony utrwalają zapach perfum, a więc ich mieszanka dłużej utrzyma sie na skórze, niż same perfumy.

Pheromax Woman jest znacznie trudniej przedawkować niż wersję dla mężczyzn. Są osoby, które psikają dwukrotnie po każdej stronie szyi i są bardzo zadowolone z efektów! Ale pamiętajmy, trzeba mieć już jakąś wiedzę na temat feromonów, aby móc sobie na to pozwolić.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: