Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak zaczac..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Art! Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX

PostWysłany: Czw, 11 Wrz 2008, 13:46    Temat postu: Jak zaczac.. Odpowiedz z cytatem

czesc , po 1 jestem nowy Wink
po 2 , mam kilka pytanek dot. feromonow " PHX" Smile

a wiec zakupilem sobie 15ml Wink

no i jak narazie wyszlo tylko na to ze osoby znajdujace sie przy mnie byly bardziej otwarte i ciagle usmiechniete ( szczegolnie sasiadka Wink )

nie wiem jakies zastosowania inne? (stosuje w ten sposob ze pryskam 1 raz na szyje nastepne przykrywam perfumami)

podobno dobrze dziala w klubach Wink

a gdybym chcial znalezc normalna dziewczyne a nie "tepa blachare tapeciare" ? Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Czw, 11 Wrz 2008, 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć!

Ja fero stosuję podobnie.

A jak będziesz chciał znaleźć dziewczynę na dłużej, to też pomoże, zwłaszcza na początku znajomości, bo nie tylko przyciągniesz jej uwagę, ale też lepiej będzie Wam się rozmawiało Wink
Powrót do góry
patryczek
potencjalny

Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB

PostWysłany: Czw, 11 Wrz 2008, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dokładnie. Kluby albo miejsca gdzie ludzie nastawieni są na nowe znajomości. Tylko nie nastawiaj się na początku na wielkie sukcesy. PHX działa specyficznie . Chodzi o to że możesz użyć fero i nie myśleć o tym. A niespodzianki same przyjdą. U mnie tak własnie było.
Art! Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX

PostWysłany: Czw, 11 Wrz 2008, 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oki czyli wyciagnalem takie wnioski - te fero dzialaja w taki sposob ze poprawiaja nastroj danej osobie i przez to ulatwiaja kontakt?

nie bylo napisane przypadkiem ze "w oczach" a nie w nosie? Wink , tej osoby staje sie osoba atrakcyjniejsza?

juz nic nie rozumiem gubie sie w tym Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: