Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Jak zadzia³a³y feromony w moim zwi±zku?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w zwi±zku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
wiecznytester
nowy

Do³±czy³: 09 Sty 2008

PostWys³any: Sro, 23 Lip 2008, 14:18    Temat postu: Jak zadzia³a³y feromony w moim zwi±zku? Odpowiedz z cytatem

To prawda, feromony dzia³aj±. Jestem z kobiet± starsza od siebie o kilka lat. Jeste¶my od kilku miesiêcy ze sob±, ale ostatnio co¶ siê dzia³o. Bierze tabletki antykoncepcyjne i zauwa¿alne by³o spadaj±ce libido. Na pocz±tku to by³ wulkan seksu i mia³a wiêcej wyrozumia³o¶ci do mnie, gdy zaczê³a braæ tabletki sytuacja zmieni³a siê o 90% Sad kochali¶my siê praktycznie raz na tydzieñ wy³±cznie z mojej inicjatywy, ostatnio w ogóle. Jak pojawi³ siê u nas pies to praktycznie spad³a namiêtno¶æ bo ca³± mi³o¶æ przela³a na psa.

Kupi³em sobie neidawno pheromax i chikare, bo stwierdzi³em, ¿e feromony spo³eczne przydadz± siê do wzmocnienia relacji a pheromax wywo³aj± podniecenie.

Na efekt czeka³em jakie¶ 2-3 dni...Seks wyszed³ z jej inicjatywy, poprawi³a siê relacja miêdzy nami - sta³a siê bardziej ciep³a...2 dni pó¼niej znowu mia³± straszn± ochotê (co¶ czego nie widzia³em u niej od dawna) i wierzcie mi lub nie,a le nie widzia³em u niej takich orgazmów odk±d jeste¶my ze sob±. Mia³a kilka orgazmów ale tak du¿ych, ¿e sama by³a zdziwiona i zaskoczona dlaczego to takie giganty, a ja by³em zadowolony... Relacje miêdzy nami nadal s± taaaakie ciep³e, niestety pheromax siê skoñczy³ a chikary zosta³o na samym dnie ;(

W ka¿dym b±d¼ razie polecam do ka¿dego zwi±zku gdzie kobieta jest zimna, mimo, ¿e Wy jeste¶cie ciepli w stosunku do niej i robicie wszystko by wzbudziæ namiêtno¶c.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
ewa P³eæ:Kobieta
nowy

Do³±czy³: 23 Lip 2008
Sprawdzone: BTB

PostWys³any: Sro, 23 Lip 2008, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w moim zwi±zku nigdy nie by³o problemu z po¿±daniem. dlaczego kupi³am feromony? tylko i wy³±cznie po to zeby sprawdzic ich skutecznosæ i to co by³o o nich napisane na stornie feromony.pl Faktycznie przekona³am sie o ich mocy juz po pierwszej aplikacji Smile mój partner oszala³ jeszcze bardziej ni¿ dotychczas. nasz sex by³ bardziej namiêtny, ostrzejszy i co najwa¿niejsze zakoñczony szczytowaniem obojga.
teraz, kiedy spotykam siê z moim obecnym mê¿czyzn± widze, ze feromony naprawde dzia³aj±. wcze¶niej jak siê spotykali¶my i siê kochali¶my seks by³ owszem piêkny, ale brakowa³o w nim chwilami ognia. po ostatniej aplikacji BTB wiem, ze moge go ejszcze bardziej rozpaliæ Twisted Evil
kioko P³eæ:Kobieta
nowy

Do³±czy³: 23 Lip 2008
Sprawdzone: Pheromax

PostWys³any: Sro, 23 Lip 2008, 18:21    Temat postu: Feromony w zwi±zku Odpowiedz z cytatem

Otó¿ o mocnych feromonach dowiedzia³am siê przez przypadek, szukaj±c "czego¶" w internecie, by poprawiæ intensywno¶æ swojego zwi±zku. Jestem ze swoim ch³opakiem od roku, ale od pewnego czasu zaczêli¶my mniej siê ze sob± spotykaæ, nie tañczyli¶my razem na imprezach. Niby to nic takiego - przecie¿ nie mo¿na zwi±zku utrzymywaæ na si³ê. Jednak po tylu piêknych prze¿ytych chwilach nie chcia³am, by to, co niegdy¶ nas ³±czy³o, mia³o siê skoñczyæ. Stwierdzi³am, ¿e jedynym lekarstwem na to mog± byæ feromony. Kupi³am PHEROMAX ( s± ¶wietne!!!! ) to niesamowite, ¿e od razu po zastosowaniu poczu³am lekkie rozgrzanie w okolicy szyi i twarzy (ale bez czerwono¶ci ) takie przyjemne uczucie. Na spacerze Maciek by³ mn± zachwycony, jakby dopiero co siê we mnie zakocha³, wyszukiwa³ nowych tematów do rozmów, chcia³ mnie zaskakiwaæ. To by³o niesamowite. Feromony naprawdê dzia³aj±!! Od tamtego czasu u¿ywam feromonów, gdy wychodzimy gdzie¶ razem. Lubiê to uczucie, gdy siedzimy razem ze znajomymi, i faceci jak zaczarowaniu pod¶wiadomie szukaj± kontaktu ze mn±, chc± siê mi przypodobaæ. A mój ch³opak jest wtedy baaardzo zazdrosny Wink
wiecznytester
nowy

Do³±czy³: 09 Sty 2008

PostWys³any: Czw, 24 Lip 2008, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w takim razie musze sprobowaæ BTB Smile Czy Wam te¿ te feromony starczaj± na 1-2 tygodnie?Sad znowu nie ma ochoty na seks...
Powrót do góry
Sonika
nowy

Do³±czy³: 24 Lip 2008

PostWys³any: Czw, 24 Lip 2008, 15:26    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Feromony naprawdê dzia³aj±!! Zakocha³am siê w najlepszym kumplu mojego kolegi... i nie wiedzia³am co zrobiæ ¿eby mu sie przypodobaæ.... zaczê³am szperwaæ po internecie i znalaz³am w³asnie feromony. Kupi³am PHEROMAX i okaza³y sie naprawdê super. U¿y³am ich kiey mieli¶my wspóln± impreze i ten ch³opak zacz±³ mnie zaczepiaæ i rozmawia¿ Wink Po paru miesi±cach byli¶my razem:) i jeste¶my dalej... a ja nadal u¿ywam feromonów i on nadal jest mn± zachwycony jak wtedy na tej pamiêtnej imprezie.... i nie tylko on;)
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w zwi±zku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach