|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hetman  nowy
|
Wysłany: Pon, 04 Lip 2011, 21:36 Temat postu: Jaki produkt w konkretnej sytuacji? |
|
|
A sytuacja jest taka:
Mam dobry kontakt z jedną dziewczyną, od czasu do czasu gdzieś się spotkamy, czasami w większym gronie, czasami w mniejszym, nieraz tylko we dwoje.
Nigdy wcześniej nie używałem feromonów, a chciałem zacząć i obserwować reakcję. I tu moje pytanie: Czy wystarczy na początek PHEROMAX, bo z tego co wyczytałem dużo osób poleca ten produkt, czy może coś innego albo połączyć np. jakieś dwa feromony? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Wto, 05 Lip 2011, 01:19 Temat postu: |
|
|
Spróbuj...Pheromax generalnie powinien się sprawdzić w uwodzeniu, u mnie na pewno działał! Kup próbkę i testuj...NPA też może być dobrym pomysłem ale nie wiem, tak naprawdę to jeszcze nie sprawdzałem, mam próbkę The Edge ale mam zamiar poczekać na naprawdę dobrą sytuację tak żeby jej nie zmarnować  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hetman  nowy
|
Wysłany: Wto, 05 Lip 2011, 13:19 Temat postu: |
|
|
| Pheromax ma jakiś "dozownik"? Z tego co się dowiedziałem, to trzeba bardzo małe ilości używać? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Sro, 06 Lip 2011, 01:46 Temat postu: |
|
|
Pheromax (przynajmniej ten duży 14ml bo próbki w ręku nie miałem) posiada atomizer tak jak perfumy, z tą różnicą że ten można odkręcić i mieć dostęp do zawartości
Dla większości dawką optymalną jest ok pół psiknięcia roztarte na nadgarstkach a potem szyi, ale jest to sprawa indywidulna. Na forum często zalecane jest rozpoczęcie testowania od potarcia wężyskiem od atomizera no i ponoć dla niektórych to już jest max. Ja w tym momencie rozcieńczam Pheromax z perfumami 1:10 i w ten sposób łatwiej mi dawkować gdyż wiem że każde psiknięcie perfumów z Pheromaxem uwalnia ok 1/10 psiknięcia Pheromaxu, ja używam od 3 do 5 psiknięć perfumów i jest do dla mnie optymalne. Proponuję eksperymenty i tyle! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|