|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 19:45 Temat postu: |
|
|
Sorry nie mam czasu wszystkiego czytać, ale apropo pierwszego postu Kruka:
Podobnie jak kolega słuchałem kursów audio, czytałem "seksualny klucz do kobiecych emocji" a dzisiaj zamowilem sobie "tajemnice najwiekszych uwodzicieli". Czytalem poczatek wersji elektronicznej i mi sie bardzo podoba Darmowe fragmenty obu ksiazek mozna sobie sciagnac. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 20:17 Temat postu: |
|
|
TNU i System Drani to moim zdaniem najlepsze lektury do uwodzenia, do tego jeszcze literatura Neila Straussa.
Mnie raczej chodziło o coś konkretnie od NLS, tzn uwodzenia przez hipnozę itp. Bo z tego co zdążyłem to poznać to dla mnie to bardzo nieatrakcyjne... bawić się w jakiegoś psychola... zwłaszcza, że my, stosujący feromony, na podświadomość kobiet i tak już odpowiednio działamy  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
Mówienie do kobiet językiem zmysłów to bawienie się w psychola ?
btw. te książki uczą technik NLS. NLS to NLS, nie wiem czego chcieć więcej. Nie znajdziesz poradnika, który powie:
"machnij wahadełkiem 3 razy i będzie Twoja"... Hipnotyzować można mówiąc i choćby tworząc rapport... Samo zaciekawienie kogoś to wprowadzenie w stan transowy, być może właśnie teraz w nim jesteś czytając ten post. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 21:21 Temat postu: |
|
|
Sęk w tym, że mystery method opiera się na pewności siebie, kolejnych etapach poznawania kobiety (na tej bazie powstała potem większość polskich poradników, z TNU na czele)... NLS kojarzy mi się z "wzbudź w niej pożądanie jednocześnie gładząc się po brodzie - od tej pory zawsze gdy będziesz gładził się po brodzie wrócą do niej myśli o pożądaniu" - po co? Zamiast myśleć o kobiecie i tym co można z nią zrobić to skupia się na jakichś haczykach, sztuczkach... Ale zaznaczam, że w NLS się nie bawię (przynajmniej nie świadomie ) więc mogę na to źle patrzeć... _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 21:38 Temat postu: |
|
|
Kotwiczenie to zabieg zapożyczony z NLP i jest bardzo przydatny  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 21:44 Temat postu: |
|
|
Mnie takie podejście nie kręci  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 21:54 Temat postu: |
|
|
I dobrze, więcej dla mnie
PS. zamykam, offtop się zrobił, jakby autor chciał coś dodać to mogę otworzyć. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|