Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jakie feromony dla faceta za 100 zł?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MichelNey Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Wto, 15 Sty 2008, 23:10    Temat postu: jakie feromony dla faceta za 100 zł? Odpowiedz z cytatem

Witajcie Smile biedny ze mnie student, ale odłożyłem 100 zł i chce wypróbowac feromony, tylko nie wiem jakie. Z trgo co czytam orientuje sie, że Love desire ciesza sie popularnoscia wiec pewnie są fajne.
Jakie feromony byście mi polecili za ta kwote na taki dyskotekowy podryw, tak by dziewczyna naprawde zainteresowała sie moja skromną osobą ( moze ja feromon zwalać z nóg- nie mam nic przeciwko Wink?
Taki za stówe i żeby na troche starczyło, bo... jak to student, z kasa u mnie krucho.
Patrząc po necie to naprawde fajne wydaja mi sie też Miyoshi Miyagi... co o nich sądzicie...i w jakim stężeniu najlepiej kupić?
I które byście bardziej polecili? Love Desire czy Miyoshi Miyagi?
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 00:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym radzil odkladac jeszcze i npa cos 126zl pozdro
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 00:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak, teraz widze róznice miedzy mocnymi feromonami, a perfumoferomonami.
A czy np. zapach takiego mocnego feromonu ( PHX) w minimalnej dawce nie "gubi " się na dyskotece w tłumie zapachów???????
I jeszcze raz, czy feroperfumy w swym uwodzicielskim stosowaniu są przereklomowane i wogóle skuteczne?
Pozrawiam:)
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 01:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja stosowalem love... ale tylko jako zapach taki slodki troche maja ktos mowil mi ze pachne cukierkowo aa jak wyglada ta min dawka? bo chyba min to pol kropli mam rozumiec?
Powrót do góry
patryczek
potencjalny

Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 07:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie radziłbym kupować tobie feroperfum. Według mnie powinieneś kupić RM+ próbke Pheromaxa ok 150 zł. Jeśli naprawdę nie masz kasy są jeszce fajne wypróbowane niemieckie feromony ANDRO VITA(2ml) Naprawdę czujesz subtelne ale zauważalne efekty.
kochas~
potencjalny

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 09:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecam NPA - 126 zl
bedzie to najlepsze wyjście Wink
Powrót do góry
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 09:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak samo jak koledzy na poczatek npa najlepszy wybór Very Happy Very Happy
nie zawiedziesz sie
Powrót do góry
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Sro, 16 Sty 2008, 18:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odłóż na NPA,naprawdę warto! Smile
nowy

PostWysłany: Czw, 17 Sty 2008, 16:06    Temat postu: jakie feromony dla faceta za 100zł Odpowiedz z cytatem

A czy NPA nie powoduje mocnych efektów ubocznych tzn. nie wydaje specyficznego zapachu, który bedzie np. wywoływał kłótnie z facetami, wkurzał ich, albo nie bedzie zwyczajnie smierdział?

czytałem posty, że takie działania zauwaza sie po PHX.

Jednym słowem czy sa uboczne efekty NPA, i czy nie wyrzuce kasy w błoto? ( dla mnie to naprawde dużo
Powrót do góry
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Czw, 17 Sty 2008, 16:23    Temat postu: Re: jakie feromony dla faceta za 100zł Odpowiedz z cytatem

MichelNey napisał:
A czy NPA nie powoduje mocnych efektów ubocznych tzn. nie wydaje specyficznego zapachu, który bedzie np. wywoływał kłótnie z facetami, wkurzał ich, albo nie bedzie zwyczajnie smierdział?

czytałem posty, że takie działania zauwaza sie po PHX.

Jednym słowem czy sa uboczne efekty NPA, i czy nie wyrzuce kasy w błoto? ( dla mnie to naprawde dużo

Czy powoduje efekty uboczne?Oczywiście,że tak ale w większych ilościach,jednym słowem jak przesadzisz!
Zresztą wszystkie feromony w za dużych ilościach działają wręcz negatywnie...
Co do zapachu NPA to jest on specyficzny ale niektóre osoby w ogóle go nie wyczuwają,można go łatwo maskować perfumami.
NPA na mężczyzn może działać tak jak wymieniłeś wyżej ale kobiety raczej obawiają się twojej mocy zresztą faceci też.To zależy od wielu czynników...,a najbardziej mi się wydaje,że od ilości.
Trzeba testować
interstate Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: -non, -ron, -nol

PostWysłany: Czw, 17 Sty 2008, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamaskowanie NPA nie nalezy do zadan trudnych.
Nalezy jednak miec na uwadze, ze feromony utrzymuja sie na skorze dluzej niz wiekszosc wod toaletowych, wiec po kilku godzinach od aplikacji nalezy ponownie dla pewnosci zamaskowac je perfumami. Przydaje sie wtedy poreczna probka albo miniaturka zapachu ktory stosujemy.

--
interstate
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 17 Sty 2008, 21:17    Temat postu: jakie feromony dla faceta za 100 zł? Odpowiedz z cytatem

a co powiecie na Alchemy? jest ono sporo tańsze i czy jego działanie jest porównywalne do tych z wyższej półki ( tj. czy panny wykazują nim zainteresowani?) Czy trzeba je mocno przykrywać?

a może relations magick?

naprawde nie mam kasy, a ktoś też wspominał o Andre vita. Sa niemieckie, a wiec na pewno solidne, ale ich taniość mimo to wzbudza obawy. może one na spróbowanie?

kurde coś z tych 3 ( najpewniej Alchemy), bo do Pheromaxa, z tego co czytam, to pewnie ja nie pasuje. Pozdro
Powrót do góry
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 17 Sty 2008, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alchemy jest za słabe na kluby, jeśli chodzi o zapach to nie czuć w nim feromonów, tylko olejek eteryczny, jeśli chodzi o działanie to na co dzień sprawdza się całkiem dobrze jednak wydaje mi się, że w klubie może się nie przebić. W takim wypadku wybrał bym próbkę PHX skoro nie masz kasy na NPA.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: