|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SeibR nowy
Sprawdzone: Testuje PHEROMAX, Love&Desire (shit!)
|
Wysłany: Nie, 07 Sty 2007, 18:55 Temat postu: Jakie feromony dla większej znajomości, koledzy itp. ??! |
|
|
Witam, jestem tu nowy, więc chciałem się przywitać zwami: Siemka wam
Obecnie zamówiłem PHEROMAX, do podrywu, dużo osób pisze że działa więc zaufam, miałem poprzednio feromona Love & Dresit czy coś takiego, perfum z allegro był... dużo osób kupywało, najwięcej allegrowiczów... ten feromon bardzo ładny miał zapach ale nic pozatym... tak jak tu pisali inni forumowicze to to co ja miałem to poprostu ShiT! Moje pytanie dotyczy się główie tego czy jest taki FEROMON aby powiększył znajomości, żeby koledży mnie lubieli bardziej aby lepiej się nawiązywało nowe znajomości z osobami co się ich niezna, poprostu żeby się więcej osób zemną kolegowało i żebym był lubiany... czy istnieje taki feromon ? zgóry ThX za odpowiedzi. Pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Pon, 08 Sty 2007, 17:52 Temat postu: |
|
|
Z tego co wszyscy opowiadaja najlepsza jest do tego chikara. _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Pon, 08 Sty 2007, 21:55 Temat postu: |
|
|
pamiętaj tylko że feromon może dużo pomuc jednak nie załatwi wszystkiego za ciebie!!! po fero no pewno łatwiej ci bedzie nawiązywać nowe znajomości ale nie oczekuj zawiele
fero tylko zmieniają sposób w jaki postrzegają cie inni to jak ty to wykorzystasz zależy tylko od CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xemik nowy
Sprawdzone: BTB,Edge,Pheromax,NPA,Chikara(żel,spray)Love and Desire,Magnetismus
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 15:46 Temat postu: |
|
|
| Daniel napisał: | | Z tego co wszyscy opowiadaja najlepsza jest do tego chikara. |
Dokładnie zgadzam się Chikara to najwieksza broń w ręku mężczyzny i jest warta każdej złotówki |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 11:55 Temat postu: |
|
|
Dokladnie sie z wami zgadzam chikara + NPA lub Phx Lub 3 razem to niezle polaczenie, natomiast najlepiej stosowac na specialne okazje bo szkoda tego polaczenia na codzienne uzytkowanie:) Jesli chodzi o przychylne spojrzenie nowopoznanych osob proponuje p10 ewentualnie chikare  _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|