Wysłany: Czw, 28 Kwi 2011, 15:55 Temat postu: jakie feromony do szkoly ?
mam 14. jestem chlopakiem. chcialbym by dzialalo to przedewszystkim na kolegow by byli bardziej sympatyczni i by dziewczyny za mna sie ogladaly i zagadywaly. fajnie by tez bylo gdyby nauczyciele byli bardziej hojniejsi i podciagali oceny co polecacie ?
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
Wysłany: Nie, 29 Maj 2011, 17:23 Temat postu:
chikara byla by najlepsza w twoim przypadku ,o tego mozna dolaczyc npa ale jeseli przedawkujesz npa k moze byc odwrotnie jak myslisz ja stosuje npa minimalne dawki tylko zwilzam palec i aplikuje pod nos albo na wlosy ,kilka razy przesadzilem no i jakos sam sie nawet stalem agresywniejszy do kolegow ,trza ostroznie z tym wynalazkiem , a pozatym troche za mlody jestes by sie w to bawic ale jak woli
Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
Wysłany: Sro, 22 Cze 2011, 17:06 Temat postu:
W twoim przypadku trudno powiedzieć, bo masz burzę hormonów. Nawet nie wiadomo jaki masz typ urody, charakter i jakich hormonów więcej.
W tym przypadku to strzelanie w ciemno.
Żebyś nie był stratny na kasie, to spróbuj P6 - będziesz postrzegany bardziej dorosło i dominująco. Młode dziewczyny lubią poważniejszych chłopaków.
Możesz spróbować PHX, ale nie zadziała dobrze na kolegów. Jednak można kupić tanio próbkę PHX.
Możesz też kupić NPA, jest tani i dobry. Nie wiem jak zadziała na kolegów.
Możesz napisać do mnie na priv zanim coś kupisz. _________________ __________________________________
http://www.corporateserver.co.cc/