| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
leila  nowy
|
Wysłany: Wto, 10 Cze 2008, 18:58 Temat postu: co dla kobiet??????? |
|
|
witam
po przeczytaniu kilku tematów stwierdzam że na poczatek najlepsze małe opakowania, ale jestem kobietą i chce kupic cos ale co?
najlepiej bezwonne.
potrzebne mi to na podryw i zwiekszenie sprzedazy w sklepie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil89  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 10 Cze 2008, 19:43 Temat postu: |
|
|
Ty haszu... Ty wieszze Ty moze masz racje ?? ;> Bo ostatnio kumple mnie troche inaczej traktuja, troche lepiej ale mozliwe ze to przez moja zmiane ktora niedawno nastapila i nie miala zwiazku z fero i nie wiem czy to do konca ich dzialanie, ale z tymi kolezankami to tak moze byc bo jak przyszlem wczoraj w koszuli niebieskiej i wchodzilem do klasy i ja minalem to kolezanka ktora mowi do mnie po przezwisku i w ogole rzadko cos mowi to powiedziala mi takie cos: "Aaaaa, <moje imie>" i ja do niej, "Aaaa, Magda" i sie smieje bo to dziwne bylo i w momencie przypominam sobvie ze to fero ;] Albo jak pierwszy razj ja spotkalem na fero to stoi i patrzy na mnie z gory na dol i sie usmiecha i ja nie wiedzialem o co jej chodzi, ale schudlem ostatnio dosyc i moze dlatego ;] ale to bylo takie inne ;] Mozliwe ze to fero a i jeszcze dzisiaj jak wchodzilem po schodach to widzialem ze siedzi na lawce ta kolezanka i widze ja i sie usmiecham i mowie jej do zartow: "joł !!" ;] i sie smieje i wchodze po schodach i akurat jak sie obrocilem to patrzala na mnie ciagle jak wchodzilem Dziwne to dziwne ale to wg mnie za slabo... Bo jak narazie zauwazylem to tylko ona tak i nikt wiecej, albo reszta lasek jest niesmiala i sie wstydzi... ;> Zobaczymy co to dalej bedzie, najbardziej mi zalezy na innej kolezance na ktora poluje i dobre jest to ze nie zna mnie za dlugo i mysle ze na nia podzialaja i jak najbardziej pozytywnie, mam jeszcze 2/3 flakonika, potestujemy i zobaczymy ale mogliby ci ludzie okazywac wiecej zainteresowania Bo samo myslenie o mnie mnie nie zadowala, chce aby efekty byly namacalne  _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge
|
Wysłany: Wto, 10 Cze 2008, 20:07 Temat postu: |
|
|
Kamil jakbyś tak dobrze zagadał to kto wie ale nie oczekuj że dziewczynom będą majtki spadały tylko dlatego, że poczują fero _________________ Sprzedam fabrycznie nowe zaplombowane feromony o stężeniu 1% |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil89  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 11 Cze 2008, 13:20 Temat postu: |
|
|
ummmm.... Fajnie by bylo jakby dalo sie jeszcze zwiekszyc sexownosc o 50% to wtedy majtki i staniki moglyby leciec w moja strone kto wie, moze cos takiego wymysla ale narazie musze cieszyc sie tym.... _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lol  nowy
Sprawdzone: Testy PhX 14ml
|
Wysłany: Sro, 11 Cze 2008, 16:31 Temat postu: |
|
|
| Kamil W końcu widać jakieś efekty? w twoim otoczeniu prze to ze masz fery? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil89  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 11 Cze 2008, 20:40 Temat postu: |
|
|
no niby efekty widac ale rzaaadko.... i to mnie denerwuje bo kilka razy sie zdarzylo cos o co moglbym obwiniac fero, jak mowilem zauwazylme tylko 2 przypadki w ktorych mogla to byc wina fero ale uzywam dalej i czekam na wiecej, mam nadzieje ze stanie sie duzo i najlepiej dobrego musze czesciej gadac z kolezankami  _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lol  nowy
Sprawdzone: Testy PhX 14ml
|
Wysłany: Sro, 11 Cze 2008, 22:25 Temat postu: |
|
|
yhymmm Jaki masz stosunek do lasek sam podchodzisz i zagadujesz czy czekasz aż one dadzą ci jakiś znak ? Jesteś osoba nie śmiała czy śmiała ;P " tzn znasz wszystkie fajne laski na uczelni " |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Czw, 12 Cze 2008, 09:34 Temat postu: |
|
|
Kamil89 a zparzestąłeś używać fero na dwa tygodnie tak jak mówiłem. bo często jest tak że ludzie nie widzą efektów. wtedy należy zaprzestać u zywać ferona dwa tygodznie i znów je zacząć aplikować. _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil89  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 12 Cze 2008, 14:14 Temat postu: |
|
|
wlasnie nie zaprzestalem, ale od nastepnego tygodnia zrobie sobie przerwe, jak mi radziles i mam nadzieje ze cos sie wydarzy konkretnego a w ogole mam egzamin na prawko za niedlugo wiec nie moge uzyc Phx w obecnosci instruktora bo moze mnie tymbardziej udupic....  _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|