Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jakie feromony! Pomózcie!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leila Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Wto, 10 Cze 2008, 18:58    Temat postu: co dla kobiet??????? Odpowiedz z cytatem

witam
po przeczytaniu kilku tematów stwierdzam że na poczatek najlepsze małe opakowania, ale jestem kobietą i chce kupic cos ale co?
najlepiej bezwonne.
potrzebne mi to na podryw i zwiekszenie sprzedazy w sklepie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kamil89 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Wto, 10 Cze 2008, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty haszu... Ty wieszze Ty moze masz racje ?? ;> Bo ostatnio kumple mnie troche inaczej traktuja, troche lepiej ale mozliwe ze to przez moja zmiane ktora niedawno nastapila i nie miala zwiazku z fero i nie wiem czy to do konca ich dzialanie, ale z tymi kolezankami to tak moze byc bo jak przyszlem wczoraj w koszuli niebieskiej i wchodzilem do klasy i ja minalem to kolezanka ktora mowi do mnie po przezwisku i w ogole rzadko cos mowi to powiedziala mi takie cos: "Aaaaa, <moje imie>" Razz i ja do niej, "Aaaa, Magda" i sie smieje bo to dziwne bylo i w momencie przypominam sobvie ze to fero ;] Albo jak pierwszy razj ja spotkalem na fero to stoi i patrzy na mnie z gory na dol i sie usmiecha i ja nie wiedzialem o co jej chodzi, ale schudlem ostatnio dosyc i moze dlatego ;] ale to bylo takie inne ;] Mozliwe ze to fero a i jeszcze dzisiaj jak wchodzilem po schodach to widzialem ze siedzi na lawce ta kolezanka i widze ja i sie usmiecham i mowie jej do zartow: "joł !!" ;] i sie smieje i wchodze po schodach i akurat jak sie obrocilem to patrzala na mnie ciagle jak wchodzilem Razz Dziwne to dziwne ale to wg mnie za slabo... Bo jak narazie zauwazylem to tylko ona tak i nikt wiecej, albo reszta lasek jest niesmiala i sie wstydzi... ;> Zobaczymy co to dalej bedzie, najbardziej mi zalezy na innej kolezance na ktora poluje i dobre jest to ze nie zna mnie za dlugo i mysle ze na nia podzialaja Very Happy i jak najbardziej pozytywnie, mam jeszcze 2/3 flakonika, potestujemy i zobaczymy ale mogliby ci ludzie okazywac wiecej zainteresowania Razz Bo samo myslenie o mnie mnie nie zadowala, chce aby efekty byly namacalne Razz
Gucio Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge

PostWysłany: Wto, 10 Cze 2008, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamil jakbyś tak dobrze zagadał to kto wie ale nie oczekuj że dziewczynom będą majtki spadały tylko dlatego, że poczują fero
potencjalny

PostWysłany: Sro, 11 Cze 2008, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ummmm.... Fajnie by bylo Rolling Eyes Razz jakby dalo sie jeszcze zwiekszyc sexownosc o 50% to wtedy majtki i staniki moglyby leciec w moja strone Very Happy kto wie, moze cos takiego wymysla ale narazie musze cieszyc sie tym....
lol Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Testy PhX 14ml

PostWysłany: Sro, 11 Cze 2008, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamil W końcu widać jakieś efekty? w twoim otoczeniu prze to ze masz fery?
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sro, 11 Cze 2008, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no niby efekty widac ale rzaaadko.... i to mnie denerwuje Mad bo kilka razy sie zdarzylo cos o co moglbym obwiniac fero, jak mowilem zauwazylme tylko 2 przypadki w ktorych mogla to byc wina fero Mad ale uzywam dalej i czekam na wiecej, mam nadzieje ze stanie sie duzo i najlepiej dobrego Rolling Eyes musze czesciej gadac z kolezankami Cool
lol Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Testy PhX 14ml

PostWysłany: Sro, 11 Cze 2008, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

yhymmm Jaki masz stosunek do lasek sam podchodzisz i zagadujesz czy czekasz aż one dadzą ci jakiś znak ? Jesteś osoba nie śmiała czy śmiała ;P " tzn znasz wszystkie fajne laski na uczelni Razz "
Powrót do góry
vichy Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA

PostWysłany: Czw, 12 Cze 2008, 09:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamil89 a zparzestąłeś używać fero na dwa tygodnie tak jak mówiłem. bo często jest tak że ludzie nie widzą efektów. wtedy należy zaprzestać u zywać ferona dwa tygodznie i znów je zacząć aplikować.
potencjalny

PostWysłany: Czw, 12 Cze 2008, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wlasnie nie zaprzestalem, ale od nastepnego tygodnia zrobie sobie przerwe, jak mi radziles i mam nadzieje ze cos sie wydarzy konkretnego a w ogole mam egzamin na prawko za niedlugo wiec nie moge uzyc Phx w obecnosci instruktora bo moze mnie tymbardziej udupic.... Mad
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: