| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
John93  nowy
Sprawdzone: BTB
|
Wysłany: Pon, 07 Cze 2010, 19:34 Temat postu: Jakie feromony wybrac? |
|
|
| Potrzebowałbym rady, ponieważ nie wiem jakie feromony wybrac. Jestem wysoki, brunet, niebieskie oczy, nie mam problemów z nieśmiałością tylko bardziej bym chciał zwracac uwagę dziewcząt w klubach itd. Co byście mi doradzili? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pon, 07 Cze 2010, 20:33 Temat postu: Re: Jakie feromony wybrac? |
|
|
| John93 napisał: | | Potrzebowałbym rady, ponieważ nie wiem jakie feromony wybrac. Jestem wysoki, brunet, niebieskie oczy, nie mam problemów z nieśmiałością tylko bardziej bym chciał zwracac uwagę dziewcząt w klubach itd. Co byście mi doradzili? |
Na początku bym ci doradził kupno próbki Pheromax. Ale jeżeli pieniądze nie grają roli to zamów zwykły Pheromax , nie próbkę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
John93  nowy
|
Wysłany: Pon, 07 Cze 2010, 21:11 Temat postu: |
|
|
| Nie próbowac łączyc tego z np. The Edge? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 07 Cze 2010, 21:40 Temat postu: |
|
|
| John93 napisał: | | Nie próbowac łączyc tego z np. The Edge? |
jeśli już, to z btb _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pon, 07 Cze 2010, 22:20 Temat postu: |
|
|
| John93 napisał: | | Nie próbowac łączyc tego z np. The Edge? |
Na razie nie baw się w łączenie. Zacznij od używania pojedynczo feromonów , a potem jak już będziesz bardziej wiedział jak je używać to wtedy możesz spróbować miksować , ponieważ jest ono trudne , a więc łatwo o pomyłkę i przedawkowanie , a jak już tak się stanie to możliwe , że będziesz musiał wywalić te zmiksowane feromony do kosza. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Wto, 08 Cze 2010, 14:06 Temat postu: |
|
|
Tak jak napisał mystro na początek nic nie miksuj,do kosza by nie trzeba było wyrzucać bo można miksować bezpośrednio na ciele ale po co narażać się na przedawkowanie.
Jak chodzi o feromony do klubu żeby dziewczyny zwracały uwagę to zdecydowanie Pheromax.
Stosowanie zacznij od minimalnej dawki (1 przetarcie wężykiem atomizera) i stopniowo zwiększać aż do uzyskania efektów.
Jak będziesz szedł do klubu to dawkę należy zwiększyć gdyż klub jest miejscem tłocznym i zadymionym. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
John93  nowy
|
Wysłany: Wto, 08 Cze 2010, 14:24 Temat postu: |
|
|