| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vipertomi potencjalny
Sprawdzone: test: BTB
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 18:11 Temat postu: Jakie feromony wybrac? |
|
|
| Witam. Mam zamiar zakupić feromony. Na ten cel mam okolo 100-150 zł. Jakie wybrać. Dodam iż chciałbym aby starczyły mi na dość długi okres użytkowania (3-4 miesiące, nie koniecznie codziennie 4 z 7 dni tygodnia) . Chodzi mi o to aby zdobyć moja byłą dziewczynę. Myslalem o NPA. A może jakies alchemy lub jakiś inny specyfik. Potrzebuję jakiegoś „doladowani”, wiem ze same fero nic nie zdziałają, ale jakos chciałbym sobie pomóc. J |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 18:34 Temat postu: |
|
|
| Alchemy, RM, NPA to tak cenowo będzie z czego dwa pierwsze są perfumowane, przy czym RM zawiera feromony "przyjaźni" Alchemy i NPA oczywiście w drastycznie różnych dawkach feromony "uwodzenia". Pozdrawiam i powodzenia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 19:01 Temat postu: |
|
|
| no wiec RM odpada. Pozostaje Alchemy i NPA. Co mi z tego polecacie. Mi to wsio ryba czy perfumowany czy w kropelkach. Chodzi mi o efekt. NPA ma mocniejsze stężenie, może lepiej je wziąść ? :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 19:52 Temat postu: |
|
|
| Ewentualnie próbka pheromax, osobiście nie stosowałem jeszcze NPA bo czekam już tydzień na przesyłkę :/, odnośnie pheromax mam jak najbardziej pozytywne zdanie, jeśli chodzi o Alchemy to faktycznie trochę słabsze i nie ma takiego przebicia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 20:13 Temat postu: |
|
|
| Hymm no to dzieki za chęci ale wolałbym odpowiedź jakiegoś użytkownika który zna sie na sprawie:) To w końcu co?, NPA, czy próbka pheromax'u ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 23:38 Temat postu: |
|
|
Proponuje ci kupić NPA,zmieścisz się w twoim przedziale cenowym.Ja używam już prawie od 3 miesięcy ,minimum 4 razy w tygodniu i jeszcze duzo mi zostało.Co do pheromaxu to jednak próbka i na zbyt długo ci nie wystarczy. _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Pią, 09 Mar 2007, 22:02 Temat postu: |
|
|
| i jak wrażenia? dziala? :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Sob, 10 Mar 2007, 18:32 Temat postu: |
|
|
Działa ,działa:) Wszystko opisze jak bede miał więcej danych i czasu _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Sro, 14 Mar 2007, 16:51 Temat postu: |
|
|
| Witam. Pytam o to na tym forum drugi raz, ponieważ wcześniej żaden użytkownik nie odpowiedział na moje pytanie, a mianowicie: Na jak dlugi okres starcza próbka Pheromax'u? Wiadomo ze nikt mi nie poda z dokładnością do jednego, ale tak pi razy drzwi? Gdzies wyczytałem że 10 aplikacji, ale zaraz po tej wypowiedzi poszła fala negatywów na tego użytkownika. A i czy dostałbym jeszcze to starą wersje z kulka? :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stachu nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Czw, 15 Mar 2007, 20:12 Temat postu: |
|
|
| Używam próbki niemal codziennie (jedno psiknięcie) i wystarcza mniej więcej na miesiąc. Więc nie jest tak źle |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Czw, 15 Mar 2007, 20:22 Temat postu: |
|
|
| vipertomi napisał: | | Na jak dlugi okres starcza próbka Pheromax'u? |
Jeśli będziesz używał codziennie to myślę, że na miesiąc. Polecam po pół psiknięcia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Czw, 15 Mar 2007, 20:24 Temat postu: |
|
|
| vipertomi napisał: | | A i czy dostałbym jeszcze to starą wersje z kulka? |
Nie sądzę A szkoda, bo osobiście uważam, że była o wiele bardziej poręczna w stosowaniu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|