Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
Wysłany: Pon, 14 Lis 2011, 18:46 Temat postu: Jakie feromony wytwarza cialo mezczyzny ?
Ciekawe czy jest mozliwosc sprawdzenia jakie fero kazdy z nas wytwarza naturalnie bez lania na siebie kupowanych mi sie wydaje ze ciagle smierdze pod pachami NPA ale wcale nie uzywam zadnych fero moj wiek 27l i w jakich proporcjach Zalozmy ze moje cialo wytwarza Npa naturalnie to jak dorzuce z butli to pewne ze przedawkuje i ludzie sie zaczna izolowac ?
rozciencz 1:50 w atomizerze. 1 kropla i reszta (4,9ml) perfum. poprobuj z 1 psiknieciem do pewnie max 10. Zobaczysz gdzie jest Twoja granica. Ja nie lubie ogolnie z butli walic, bo zawsze mam przedawkowanie. NPA ma polowe maksymalnego stezenia, a moje cialo wytwarza ostatnio duzo wiecej fero.