Sprawdzone: Próbka Pheromax, Relationship Magic,próbka The Edge ,NPA,Perception
Wysłany: Sro, 24 Cze 2009, 17:38 Temat postu: Jakie najlepsze fero na poderwanie lasek w wieku od 17-29
Hej ! wszystkim . Od jakiegoś czasu zastanawiam się jakie może byc najlepsze fero na poderwanie laski w wieku który podałem wyżej.
Na większośći forum prawie każdy mówi że Pheromax. Z tego co wyczytałem na forum Pheromax podobno działa najbardziej na starsze kobiety kolo 30 , czy tak jest ? Proszę o podpowiedzi osób którzy testuja Pheromax lub jakieś inne Fero. Jest jeszcze BTB oraz NPA . Hm napiszcie jakie fero radzicie żeby zadziałało na laski !!! może jakiś mix z góry dzięki za podpowiedzi
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
Wysłany: Czw, 25 Cze 2009, 13:59 Temat postu:
pheromax naprawde jest zaj***sty dla mnie najlepsze fero jakie kiedykolwiek uzywalem co do wieku faktycznie najwieksze efekty zaobserwowalem u kobiet ok 30 lat ale nie ma na to teorii rownie dobre efekty widac u duzo mlodszych kobietach jak i starszych
najlepsze efekty mialem po zastosowaniu mixu npa+ phx+chikara
proponuje zastosawac polaczenie phx i npa albo phx i the edge
efekt jest piorunujacy tylko ostroznie z dawkowaniem a w szczegolnosci trza uwazac na npa sporo ludzi ma problemy z dozowaniem fero z buteleczki npa ale kwestia wprawy