Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jestem nowy, proszę o pomoc

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
futu
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Wto, 03 Lip 2007, 17:29    Temat postu: Jestem nowy, proszę o pomoc Odpowiedz z cytatem

Witam,
Na początku chciałbym się przedstawić: mam 21 lat, nie wiem nic na temat feromonów ( oprócz tego, że istnieją i działają (ale poczytam o nich)) no i co najważniejsze mam problem z dziewczynami... nie wiem czemu wstydzę się. Najwidoczniej jakiś uraz z dzieciństwa (lol). Sporo dziewczyn twierdzi, że jestem przystojny ( nie jestem nieskromny w tym momencie, chcę tylko przedstawić sytuację ). Mimo wszystko mam problemy z dziewczynami: robie się spięty, nie wiem o czym mówić itd. Dodam jeszcze, że prawiczkiem nie jestem. Chcę kupić jakieś feromony, ale nie wiem jakie bo nie znam się. Wiele osób może powiedzieć " to szukaj na forum tematów" albo " przeczytaj co to są feromony ", ale ja piszę tego posta ponieważ chciałbym wiedzieć jakie feromony będą odpowiednie w moim przypadku ( o ile da się to jakoś ocenić ). Prosiłbym również o poradę gdzie kupić.
Z góry dziękuję za odpowiedzi Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Wto, 03 Lip 2007, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie kupić? To chyba wiadome. feromony.pl To dzięi tej stronie wszyscy możemy tutaj prowadzić konwersację.

Co do wyboru, to polecałbym NPA, bo ten środek może ci pomóc w przełamaniu nieśmiałości, bądź też mieszanki z tym produktem (Pheromax lub Chikara).

Na następny raz- zwracaj uwagę na dział, w którym zamieszczasz topic.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
futu
potencjalny

PostWysłany: Wto, 03 Lip 2007, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy dzięki za odpowiedz
a czemu dział jest zły? mam zamiar kontynuować swój wątek po zakupie fero, opisywać swoje spostrzeżenia itd. ;> a czytałem posty w tym dziale i moim zdaniem będzie pasować Wink ktoś jeszcze może poradzić coś ciekawego? zanim dokonam zakupu chciałbym poznać opinie kilku osób ( chociaż to co napisał(a) ali potraktuje bardzo poważnie Smile
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 04 Lip 2007, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może ferum się wypowie?

Twoje wrażenia- autentyczne historie. Opisujesz tu wrażenia po feromonach, no, ale mniejsza już z tym.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
futu
potencjalny

PostWysłany: Sro, 04 Lip 2007, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czytalem sporo tematow na tym forum i gleboko zastanawiam sie nad phx.
ale chcialbym kupic na poczatek tą mala fiolke (2ml) na ile to starcza?
temat faktycznie nie pasuje do dzialu... bede o tym pamietal natepnym razem Very Happy
Powrót do góry
steffan
potencjalny

Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach

PostWysłany: Czw, 05 Lip 2007, 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja wczoraj dostałem i pisałem w tym w wątku obok. Na pewno PHX działa i czasami się śmiałem, myśląc że coś się dzieje po tym fero.
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 05 Lip 2007, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ali ma rację. W Twoim przypadku najlepszy jest NPA, ponieważ oprócz typowego działania na płeć przeciwną, pobudza on również osobę, która stosuje feromony. NPA zmniejszy Twoją nieśmiałość i sprawi, że staniesz się bardziej przebojowy i towarzyski. Polecam!

(temat został przesunięty do prawidłowego działu)

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
futu
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Lip 2007, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie sadzicie ze phx mimo wszystko dodałoby mi pewnosci siebie? chociazby poprzez autosugestie? jest to dla mnie wazna decyzja bo nie mam kasy zeby testowac wszystko Razz
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 06 Lip 2007, 06:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tu już nawet nie chodzi o autosugestię, ale feromony zawarte w PHX również wpłyną na Ciebie zwiększając Twoją pewność siebie i pobudzenie. Po prostu, nie w takim stopniu jak NPA.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: