Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 15:43 Temat postu: K2 Ostro bije po głowie
Wczoraj otrzymałem K2 oczywiście musiałem spróbować juz tego samego wieczoru.
Pierwszy test:
Siedze w domu i zastosowałem 4 aplikacje - czuć mocne udeżenie w głowe aż człowiek odlatuje. Podniesione ciśnienie i dziwny ogłuszający stan w głowie. Po pół godziny przysneło mi się na sofie i co dziwne miałem zwirzecy erotyczny sen jak kilku kolesi dobiera się za panienkę i to na ostro. Coś w tym jest
Drugi test:
Prysznic po pierwszym zastosowaniu. 2 razy posmarowanie PHX i pół psiknięcia edge oraz 2 psiknięcia K2. Odczucie - Niesamowita pewność siebie i bardzo przyjemny stan obojętności do innych osób. Zwiększona chęć do rozmowy z kobietami. No to do clubu. Efekt - uśmiechy i widoczne w oczach kobiet pożądanie. Co chwila jakaś sie spogladała na mnie. Nawet super laska która była z chłopakiem do mnie oczko puściła.
Dalsza część napisze wkrótce bo weekend się zbliża. _________________ K2, pheromax
Opisz swoje spostrzeżenia na temat K2. Gzdzie aplikujesz K2 ? Ja nie zauważyłem nic szczególnego po nim . Stężenie jest za niskie moim zdaniem . Używam go z mixem PHX i NPA .