Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kilka pytan do doswiadczonyc uzytkownikow feromonow ;-)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ktos?
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 09:32    Temat postu: Kilka pytan do doswiadczonyc uzytkownikow feromonow ;-) Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem tu nowy i od pewnego czasu tak czytam, czytam to forum i dochodze do wniosku, ze warto sprobowac ktoregos z tych feromonow. Osobiscie zastanawiam sie nad zakupem Pheromax'a i czyms jeszcze np. BTB lub Chikara (jak narazie wszystko co zakupie bedzie w postaci probek, bo pewnosci 100% co do dzialania tych prodoktow nie mam, a wydawac ponad 200zl naraz nie chce, chociaz i tak wiem ze jak bede nie zadowolony to mi je zwroca ale zwyczajnie nie chce mi sie z tym motac Wink) Chcialem sie dowiedziec jeszcze ile kosztuja probki BTB i Chikary bo Phx jest napisane na stronie.

A co do mieszania roznych feromonow, to jakie polecacie najbardziej? Osobiscie myslalem o takich mieszankach; Phx/BTB, Phx/Chikara, co wy na to?

Kolejna rzecza o ktora chcialem zapytac to maskowanie nie przyjemnej woni Phx'a.. Co polecacie jakie perfumy/dezodoranty? Na ogol zawsze uzywam antyperspirantu nivea (pod pachy - glupie slowo ;d) no i myslalem, ze przy zakupie feromonow zastanowie sie nad zakupem jakis fajnych perfum ktore dlugo sie utrzymuja i skutecznie maskuja ten zapach a moze i nawet dodatkowo dzialaja na kobiety.. tak wiec jakie perfumy najbardziej polecacie z wlasnego doswiadczenia?

Pheromax charakteryzuje sie ta nie przyjemna w zapachu wonia (wiekszosc forumowiczow to pisze).. Jak sprawa wyglada na drugi dzien po przebudzeiu sie tj. zaaplikuje sobie Phx wieczorem, popsikam perfumami, wyjde na impreze, wroce(nie koniecznie sam).. i poloze sie spac. Czy nad ranem bedzie czuc ode mnie ten nie przyjemny zapach Phx'a?

A teraz pytanie z innej beczki ;D to troche trudniejsze ale kierowane jest do ludzi ktorzy juz mieli taka sytuacje, jak sprawa wyglada kiedy stosujecie phx'a wyrwiecie tego PRZYSLOWIOWEGO "LACHONA" i chcielibyscie z TYM lachonem cos na dluzsza mete, czy to nie jest tak ze np po jakims czasie bycia z ta osoba przestaniecie uzywac feromonow to CZAR zwyczajnie PRYSNIE?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
endriu
potencjalny

Sprawdzone: NPA, pheromax (2ml)

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co do ceny probek to nie jestem Ci w stanei pomoc ale na inne watpliwosci to opisze swoja sytuacje co i jak, ale na przeyszlosc polecam opcji "szukaj" bo wiele razy byly "walkowane" Twoje pytania.

Co do mieszania feromonow to wszystko zalezy co chcesz osiagnac i w jakich sytuacjach bedziesz.
Jak np. impreza gdzie jest pelno dymu papierosowego i alko to polecam i tak uzywan NPA i pheromax - to na podryw Twisted Evil Wink
A jak np. normalna sytuacja typu sklep, restauracja, urzad itp to NPA i chikara, osobiscie uwazam ze pheromax w takich sytuacjach jest za mocny Smile
Co do miejsc gdzie stosowac to polecam opcje "szukaj" na forum oraz wlasne testy.
BTB nie stosowalem jeszcze wiec nie moge sie wypowiadac

Następnie co do maskowania - tez juz bylo wiele razy na forum
Ja uzywam jako antyperspirant rexona extreme sport - poniewaz prowadze bardzo spotrowy tryb i dla mnie jest najlepsza.
A do przykrycia npa i pheromax to j.p gaultier "le male" (probki), a npa i chikara to oprocz wyzej wymienionego, rowniez czarny adidas "pure energy" - ladnie sie komponuja te zapachy
Ale zachecam do testow na wlasnej skorze Very Happy

Wracajac z imprezy to biore prysznic (denerwuje mnie won papierosow na nastepny dzien) i rano nie czuje pheromax, no chyba ze przeniosl mi sie na ubranie to wtedy w pokoju czuje taka lekka won. Ale to jak kiedy powtorze implikacje pheromax na imprezie Very Happy
A jak nie wezmiesz prysznica po imprezie, z wiadomych powodow ;P to mozesz czuc raczej naturalny pheromax Twoj i kobiety Very Happy

A co do statniego to:
Feromony pomagaja, dodaja ci pare procent u kobiety, masz takiego + na wejsciu, ale nie zalatwiaja calej sprawy za ciebie. To czy kobieta zostanie z Toba na dluzsza mete po tym jak skonczysz uzywac feromonow to zalezy tylko od Ciebie.
Jeszcze raz podkresle feromony pomagaja a nie odwalaja robote za Ciebie.
To tak jak buty u biegacza, dodaja mu pare procent do sukcesu i pomagaja zwyciezyc ale nie biegna za niego.

Ostatnio zmieniony przez endriu dnia Wto, 25 Wrz 2007, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 14:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

probek BTB nie ma o ile wiem a Ch jest ale nei ma na sprzedaz hehe takie cos;d ehhe

jak bylo napisane PHX i NPa jak chcesz na podryw ( Jak polaczysz te dwa fera podobno szok nie iwem nei sprawdzalem jeszcze;p )
BTB i Chikara to spoleczne fera takze uzyteczne

I pamietaj z fero jest tak jak z suplemetami na silowni , zazywajac same suplementy nic prawie nie zyskujesz... do tego trzeba dolozyc cwiczenia i wtedy beda efekty na silownia .heh takei porownanie

pozdrawaim i pisz
ktos?
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisze jakie mialem sytuacje z w/w feromonem/ami, ale najpierw musze hajs zamotac na feromon/y i na perfumy Wink
Powrót do góry
bezczelny
nowy

Sprawdzone: BTB, alchemy, pheromax testy

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2007, 06:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli interesuje Cie tylko podryw sugeruje PHX jest niesamowity Smile
Jesli chodzi o BTB skutek jest ciekawy ale nie az tak mocny na plec przeciwna jak PHX. Jesli chodzi o mieszanie fero niewiele eksperymentowalem.

Odnosnie porankow Smile Proponuje zostawic malutka dawke na poduszce, ewentualnie na koldrze. Pobudka moze byc bardzo ciekawa Smile

Perfum... chanel allure home sport... jelsi chodzi o pordryw i przykrycie zapachu jest na 10 Smile Testowny wielokrotnie w roznych formach.

Przy zawieraniu nowej znajomosci glownie liczy sie te kilka pierwszych chwil i kobieta juz wie cz chce z Toba spac czy nie... Feromony pomagaja zdobyc te plusy zpozatku a co Ty z nimi pozniej zrobisz czy je stracisz czy utrzymasz zalezy od Ciebie
ktos?
nowy

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2007, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh bedac beszczelnym odpowiem ze "wiem co z tymi plusami zrobie" ;d
Powrót do góry
foreverr
nowy

Sprawdzone: Mexx-Mexx Woman

PostWysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 09:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja jestem dystrybutorem firmy FEDERICO MAHORA i są w sprzedaży perfumy z feromonami za 35zł

jak byłam wolna to używałam ale już nie jestem i chyba zawdzięczam także feromonom które na siebie wylałam;)

dam pracę dorywczą:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
butcher25
nowy

PostWysłany: Pią, 28 Wrz 2007, 07:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich użytkowników jestem nowy i jeszcze nie miałem do czynienia z feromonami.
Poczytałem dosyć sporo na ten temat i juz dokonałem zamówienia PHX :) czekam na przesyłkę.
Mam takie małe pytanie odnośnie przykrywania perfumami tego specyfiku, czy perfumy Fahrenheit Christian Dior Woda toaletowa dadzą rade? Czy może mam się zaopatrzyć w polecane przez większość "le male" z tego co wyczytałem ponoć jedne z lepszych do krycia PHX.
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 28 Wrz 2007, 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zarówno Le Male, jak i Fahrenheit są mocnymi perfumami. Z pewnością przykryją zapach feromonów. Mówię oczywiście o oryginalnych perfumach.

WIARA CZYNI CUDA!!!

Ostatnio zmieniony przez ali dnia Pią, 05 Paź 2007, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
butcher25
nowy

PostWysłany: Sro, 03 Paź 2007, 08:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, mianowicie stosuje phx już parę dni i zapodaje 1 pełne psikniecie na szyję i nie widzę jakichś większych efektów żeby nie powiedzieć ze nie ma ich wcale i tu pytanie jaką dawkę zapodać? Posiadam phx 2ml. Co proponujecie? Tak jak pisałem wyżej przykrywam perfumami Fahrenheit Christian.
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Sob, 06 Paź 2007, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ten tematy byl poruszany juz kilka razy; poprostu musisz poczekac zeby zauwazyc jakis efekt nie zawsze on przychodzi kiedy chcesz. byc moze od fera za duzo oczekuj sz ze dziewczy sie na ciebie odrazu rzuca to jests w bledzie. najlepsze efekty sa jak zapominasz ze ogole masz takie cos na sobie i zachowujesz sie normalnie. rozumiesz testeuj testuj a jesli nie zobaczysz efektow to zwroc go i tyle;p

pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: