Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kilka pytań odnośnie PHX Oxytocin

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartas1988 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: sprawdzam PHX Oxytocin

PostWysłany: Sro, 04 Maj 2011, 19:32    Temat postu: Kilka pytań odnośnie PHX Oxytocin Odpowiedz z cytatem

Witam. Postanowiłem sobie kupić Pheromax Oxytocin, więc jak pomyślałem tak zrobiłem Razz studiowałem tutaj dużo lektur od zaawansowanych użytkowników feromonów. Aczkolwiek dopiero zaczynam swoją przygodę z fero, więc mam kilka pytań:
- posiadam perfumy: Avon Full Speed, Tonino Lamborghini Mitico, Playboy Malibu. Wiem, że nie są to perfumy z wyższej półki, ale jak sądzicie, które z nich byłyby najlepsze?
- na ulotce pisze, że fero działają max 3 godziny. Znaczy to że powinienem je nosić przy sobie? Czy tak naprawdę działają dłużej?
- czy dawka w postaci jednego psiknięcia będzie w porządku? Czy raczej pół psiknięcia?

Prosiłbym o opinie tych, którzy mieli kontakt (lepiej pozytywny Wink ) z tymi feromonami.

Mam nadzieję, że Admini zrozumieją, że jestem "początkującym" Very Happy pozdrawiam i dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Pią, 06 Maj 2011, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widać bardzo wyczerpujące odpowiedzi.....
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Sro, 11 Maj 2011, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja używam zwykłego PHX bo jest dobry na podryw . PHX z Oxy jest mało popularny tutaj i mało osób go zakupiło więc się nie wypowiem - raczej jest do trwałego związku

wody toaletowe , których używasz powinny to zakryc ale lepiej noś przy sobie żeby ponownie zakry gdy woda toaletowa wywietrzeje .
Powrót do góry
doktorek37 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: npa, pheromax, btb

PostWysłany: Sro, 11 Maj 2011, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do OXY, to za jego pomocą szybciej rozkochasz niż poderwiesz.
Jak poszukasz, to znajdziesz opis moich doświadczeń z OXY.
A co do zapachów mam swoja teorię. Wszyscy prawie zachwalają drogie i uznane zapachy. One wabią kobiety i bez fero. W końcu większość kobiet jest "węchowcami".

Ja wymieszałem NPA z najtańszą wodą toaletową z TESCO - za równe 6 złotych 100 ml. I wiecie co?
DZIAŁA! A ile komplementów na temat tego zapachu usłyszałem...
W końcu to fero ma działać, a nie uznany i drogi perfum.
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Czw, 12 Maj 2011, 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fero działa na każdego inaczej , , któryś z ferumowiczów napisał prawdopodobnie fleurety zę PHX oxy nadaje się do trwałego związku i utrwalania relacji
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 16 Maj 2011, 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi Smile jeśli uda mi się zaobserwować ciekawą sytuację, ale przede wszystkim to dobrać odpowiednią dawkę, to oczywiście napiszę tutaj Smile
PS. Ktoś tutaj napisał, że oxytocyna wyparowywuje szybko i że OXY działa tak samo jak zwykły PHX, tylko że z dodatkiem OXY.
Powrót do góry
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Sro, 18 Maj 2011, 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miketg84 napisał:
fero działa na każdego inaczej , , któryś z ferumowiczów napisał prawdopodobnie fleurety zę PHX oxy nadaje się do trwałego związku i utrwalania relacji

Jestem tego samego zdania co fleurety - phx do utrwalania i wiazania wspolnej relacji. Potrafi tez wprowadzic nie malo pikanteri przy pomocy btb Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Sob, 21 Maj 2011, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No OK, w każdym razie mam nadzieję że nie popełniłem błędu wybierająć PHX i że się nie zawiodę Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: