|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bartas1988  nowy
Sprawdzone: sprawdzam PHX Oxytocin
|
Wysłany: Sro, 04 Maj 2011, 19:32 Temat postu: Kilka pytań odnośnie PHX Oxytocin |
|
|
Witam. Postanowiłem sobie kupić Pheromax Oxytocin, więc jak pomyślałem tak zrobiłem studiowałem tutaj dużo lektur od zaawansowanych użytkowników feromonów. Aczkolwiek dopiero zaczynam swoją przygodę z fero, więc mam kilka pytań:
- posiadam perfumy: Avon Full Speed, Tonino Lamborghini Mitico, Playboy Malibu. Wiem, że nie są to perfumy z wyższej półki, ale jak sądzicie, które z nich byłyby najlepsze?
- na ulotce pisze, że fero działają max 3 godziny. Znaczy to że powinienem je nosić przy sobie? Czy tak naprawdę działają dłużej?
- czy dawka w postaci jednego psiknięcia będzie w porządku? Czy raczej pół psiknięcia?
Prosiłbym o opinie tych, którzy mieli kontakt (lepiej pozytywny ) z tymi feromonami.
Mam nadzieję, że Admini zrozumieją, że jestem "początkującym" pozdrawiam i dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartas1988  nowy
|
Wysłany: Pią, 06 Maj 2011, 11:15 Temat postu: |
|
|
| Widać bardzo wyczerpujące odpowiedzi..... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sro, 11 Maj 2011, 20:20 Temat postu: |
|
|
Ja używam zwykłego PHX bo jest dobry na podryw . PHX z Oxy jest mało popularny tutaj i mało osób go zakupiło więc się nie wypowiem - raczej jest do trwałego związku
wody toaletowe , których używasz powinny to zakryc ale lepiej noś przy sobie żeby ponownie zakry gdy woda toaletowa wywietrzeje . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Sro, 11 Maj 2011, 21:21 Temat postu: |
|
|
Co do OXY, to za jego pomocą szybciej rozkochasz niż poderwiesz.
Jak poszukasz, to znajdziesz opis moich doświadczeń z OXY.
A co do zapachów mam swoja teorię. Wszyscy prawie zachwalają drogie i uznane zapachy. One wabią kobiety i bez fero. W końcu większość kobiet jest "węchowcami".
Ja wymieszałem NPA z najtańszą wodą toaletową z TESCO - za równe 6 złotych 100 ml. I wiecie co?
DZIAŁA! A ile komplementów na temat tego zapachu usłyszałem...
W końcu to fero ma działać, a nie uznany i drogi perfum. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Czw, 12 Maj 2011, 19:32 Temat postu: |
|
|
| fero działa na każdego inaczej , , któryś z ferumowiczów napisał prawdopodobnie fleurety zę PHX oxy nadaje się do trwałego związku i utrwalania relacji |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartas1988  nowy
|
Wysłany: Pon, 16 Maj 2011, 20:41 Temat postu: |
|
|
Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi jeśli uda mi się zaobserwować ciekawą sytuację, ale przede wszystkim to dobrać odpowiednią dawkę, to oczywiście napiszę tutaj
PS. Ktoś tutaj napisał, że oxytocyna wyparowywuje szybko i że OXY działa tak samo jak zwykły PHX, tylko że z dodatkiem OXY. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Sro, 18 Maj 2011, 08:39 Temat postu: |
|
|
| miketg84 napisał: | | fero działa na każdego inaczej , , któryś z ferumowiczów napisał prawdopodobnie fleurety zę PHX oxy nadaje się do trwałego związku i utrwalania relacji |
Jestem tego samego zdania co fleurety - phx do utrwalania i wiazania wspolnej relacji. Potrafi tez wprowadzic nie malo pikanteri przy pomocy btb  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartas1988  nowy
|
Wysłany: Sob, 21 Maj 2011, 11:12 Temat postu: |
|
|
No OK, w każdym razie mam nadzieję że nie popełniłem błędu wybierająć PHX i że się nie zawiodę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|