| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
auri nowy
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman
|
Wysłany: Sob, 30 Cze 2007, 22:46 Temat postu: kilka pytań |
|
|
W ogóle witam wszystkich Mam do Was kilka pytań:
1. Czy próbowaliscie połączyć pheromax z alchemy? Jeżeli tak, to w jakich proporcjach?
2. Czy NPA dla kobiet będzie dostępne na feromony.pl?
3. Mam próbkę phx i nie dostałam karteczki informacyjnej, a czytałam tutaj, że chyba inni takie dostali. Ja dostałam tylko tą do alchemy(zamówiłam naraz próbkę phx i alchemy). Czy mógłby mi ją ktoś zescanować?
pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 03 Lip 2007, 13:59 Temat postu: |
|
|
Dziewczyna mówiła mi, że Pheromax ma niesamowite działanie na facetów. Z tego co wiem Alchemy jest dość słabe. Nie wiem czy jest sens łączyć oba feromony. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vincent nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man
|
Wysłany: Sob, 18 Sie 2007, 21:26 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam się tutaj:
Zamówiłem preparat Pheromax Man, próbka 2ml i chciałbym wiedzieć na ile aplikacji, oczywiście szacując, może ona starczyć? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sob, 18 Sie 2007, 22:13 Temat postu: |
|
|
[quote="Vincent"]Witam wszystkich.
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam się tutaj:
[quote]
brawo myslalem ze takich ludzi juz nie ma na swiecie...
a co do pytania to starcza na okolo dwa miesaice normalnych dawek _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vincent nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man
|
Wysłany: Nie, 19 Sie 2007, 22:41 Temat postu: |
|
|
| Mam następne pytanie, na które jak się domyślam, znalazł bym odpowiedź na forum, ale trudno się przegrzebać przez ogrom tematów, więc pytam się o to tutaj... Mianowicie chciałbym wiedzieć, czy perfumy należy stosować na Pheromax, odwrotnie, czy może w innych miejscach? Wiem, że pewnie to zależy od osoby używającej tej kombinacji, jednak interesuje mnie Wasza opinia, która z tych metod daje najlepsze efekty? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 20 Sie 2007, 09:35 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem bez roznicy ale lepiej podobno perfumy na fero _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arek nowy
|
Wysłany: Sro, 22 Sie 2007, 20:21 Temat postu: |
|
|
Witam Szanownych Forumowiczów
Ja również dołączam się do pytania Vicenta, przy okazji mam od siebie kilka innych.
1. Czy po nałożeniu feromonu w jakiejś miejsce np uszy czy nadgarstki mam to miejsce spryskać perfumem albo dezodorantem ? Czy też pryskam gdzie indziej ? Ewentualnie Gdzie ?
2. Co powinno się używać do tuszowania feromonu ? Dezodorant w spayu, w sztyfcie czy perfum ? Jakieś przykłady dezodorantów, perfum ? Np taki AXE albo Old Spice będzie dobry ? Coś takiego, abym nie zbankrutował
3. Czy jeżeli aplikuje za uszami feromony to czy kiedy kobieta będzie się ściskała ze mną (czytaj: przytulała do mnie) nie poczuje nieprzyjemnego zapachu za moimi uszami ? To przecież będzie kilka centymetrów między moimi uszami, a jej nosem.
4. Czy jeżeli kobieta używa również feromonów, to czy może poczuć, że ja używam ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 22 Sie 2007, 20:37 Temat postu: |
|
|
1. to juz zalezy od Ciebie mozesz stosowac i na to miejsce lub obok moim zdaniem jak sptyskasz obok to byc moze mniej zamaskujesz fero ale moze beda lepiej dzialac? a jak spryskasz na fero to calkiem zamaskujesz ale moze beda gorzej dzialac? testuj i sie przekonaj.
2. Moim zdaniem to raczej dezodorantow w sztyfcie sie nie powinno uzywac. A jesli chodzi o jaki rodzaj to juz sam wybierz jaki Ci pasuje.
3. Dla kobiety to nie bedzie brzydki zapach ten zapach bedzia ja przyciagal a jesli juz sie tak bardzo boisz ze bedzie dla niej smierdzialo ( w co watpie ) to poczytaj punkt pierwszy.
4. Uwaga... uwaga.. NIE! _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arek nowy
|
Wysłany: Sro, 22 Sie 2007, 21:14 Temat postu: |
|
|
| Ślicznie dziękuje za błyskawiczną odpowiedź. |