Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kilka pytań

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
auri
nowy

Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman

PostWysłany: Sob, 30 Cze 2007, 22:46    Temat postu: kilka pytań Odpowiedz z cytatem

W ogóle witam wszystkich Smile Mam do Was kilka pytań:

1. Czy próbowaliscie połączyć pheromax z alchemy? Jeżeli tak, to w jakich proporcjach?

2. Czy NPA dla kobiet będzie dostępne na feromony.pl?

3. Mam próbkę phx i nie dostałam karteczki informacyjnej, a czytałam tutaj, że chyba inni takie dostali. Ja dostałam tylko tą do alchemy(zamówiłam naraz próbkę phx i alchemy). Czy mógłby mi ją ktoś zescanować? Wink

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Wto, 03 Lip 2007, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyna mówiła mi, że Pheromax ma niesamowite działanie na facetów. Z tego co wiem Alchemy jest dość słabe. Nie wiem czy jest sens łączyć oba feromony.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Vincent
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man

PostWysłany: Sob, 18 Sie 2007, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam się tutaj:
Zamówiłem preparat Pheromax Man, próbka 2ml i chciałbym wiedzieć na ile aplikacji, oczywiście szacując, może ona starczyć?
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sob, 18 Sie 2007, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="Vincent"]Witam wszystkich.
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam się tutaj:
[quote]

brawo myslalem ze takich ludzi juz nie ma na swiecie...

a co do pytania to starcza na okolo dwa miesaice normalnych dawek
Vincent
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man

PostWysłany: Nie, 19 Sie 2007, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam następne pytanie, na które jak się domyślam, znalazł bym odpowiedź na forum, ale trudno się przegrzebać przez ogrom tematów, więc pytam się o to tutaj... Mianowicie chciałbym wiedzieć, czy perfumy należy stosować na Pheromax, odwrotnie, czy może w innych miejscach? Wiem, że pewnie to zależy od osoby używającej tej kombinacji, jednak interesuje mnie Wasza opinia, która z tych metod daje najlepsze efekty?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 20 Sie 2007, 09:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem bez roznicy ale lepiej podobno perfumy na fero
Arek
nowy

PostWysłany: Sro, 22 Sie 2007, 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Szanownych Forumowiczów

Ja również dołączam się do pytania Vicenta, przy okazji mam od siebie kilka innych.

1. Czy po nałożeniu feromonu w jakiejś miejsce np uszy czy nadgarstki mam to miejsce spryskać perfumem albo dezodorantem ? Czy też pryskam gdzie indziej ? Ewentualnie Gdzie ?

2. Co powinno się używać do tuszowania feromonu ? Dezodorant w spayu, w sztyfcie czy perfum ? Jakieś przykłady dezodorantów, perfum ? Np taki AXE albo Old Spice będzie dobry ? Coś takiego, abym nie zbankrutował Wink

3. Czy jeżeli aplikuje za uszami feromony to czy kiedy kobieta będzie się ściskała ze mną (czytaj: przytulała do mnie) nie poczuje nieprzyjemnego zapachu za moimi uszami ? To przecież będzie kilka centymetrów między moimi uszami, a jej nosem.

4. Czy jeżeli kobieta używa również feromonów, to czy może poczuć, że ja używam ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 22 Sie 2007, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. to juz zalezy od Ciebie mozesz stosowac i na to miejsce lub obok moim zdaniem jak sptyskasz obok to byc moze mniej zamaskujesz fero ale moze beda lepiej dzialac? a jak spryskasz na fero to calkiem zamaskujesz ale moze beda gorzej dzialac? testuj i sie przekonaj.

2. Moim zdaniem to raczej dezodorantow w sztyfcie sie nie powinno uzywac. A jesli chodzi o jaki rodzaj to juz sam wybierz jaki Ci pasuje.

3. Dla kobiety to nie bedzie brzydki zapach ten zapach bedzia ja przyciagal a jesli juz sie tak bardzo boisz ze bedzie dla niej smierdzialo ( w co watpie ) to poczytaj punkt pierwszy.

4. Uwaga... uwaga.. NIE!
Arek
nowy

PostWysłany: Sro, 22 Sie 2007, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ślicznie dziękuje za błyskawiczną odpowiedź.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: