|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wizard nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 09:40 Temat postu: Kilka spostrzeżeń na temat używania pheromax'a |
|
|
Używalem go mniej więcej przez miesiąc i mam kilka spostrzeżeń
Po pierwsze uwazam, ze pheromax najlepiej dziala w dyskotekach, pubach etc. W komunikacji miejskiej raczej nie, bo ludzie rzadko interesują się innymi uzytkownikami tejze komunikacji.. Jedni czytają książkę inni patrzą w szybę. To po prostu nie jest miejsce, w ktorym naturalnie zawiera się nową znajomość
Moje drugie spostrzeżenie dotyczy aplikacji.. Nie wiem jak u innych, ale u mnie aplikacja z próbki w kulce po dwoch stronach szyi daje dokladnie odwrotny efekt.. Laski zupelnie nie zwracają uwagi, a dziewczyna ktorej normalnie sie podobalem a nawet "leciala" na mnie, przestala sie do mnie odzywac
Za to aplikacja po jednej stronie niewielkiej ilosci sprawia, ze na disco dziewczyny po prostu zwracają uwagę
Pheromax to nie jest cudowne narzędzie, a raczej skladnik, który w połączeniu z umiejętnością aplikacji, nawiązania ciekawej rozmowy da oczekiwany efekt..
Btw. ja nie czuję nieprzyjemnego zapachu.
A na koniec jeszcze raz powtorzę, że na początku aplikowałem zbyt duzo i nie widzialem zupelnie zadnych efektow, co mnie strasznie wkurzalo...
pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vermin potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 22:57 Temat postu: |
|
|
A ja w komunikacji miejskiej miałem już kilka naprawdę ciekawych spojrzeń...
Ale ciekawie mówisz z aplikacją z jednej strony, tego nie próbowałem... Co do pubów, też mam mieszane uczucia. Zawsze mam wrażenie, że jest tam zbyt dużo dymu i pheromax rozpływa się gdzieś w powietrzu. Nie czuję nieprzyjemnego zapachu, ale sam feromon czuję niemal zawsze, choć dałem go powąchać kilku kobietom (nie mówiąc co to) i żadna KOMPLETNIE NIC nie czuła. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wizard nowy
|
Wysłany: Sro, 10 Sty 2007, 16:23 Temat postu: |
|
|
No tak.. masz rację, dym chyba obniza dzialanie phero... A moze to tylko takie nasze wewnetrzne odczucia
Ostatnio bylem w klubie i mialem ze soba sama koncowke probki pheromaxa.. zaaplikowalem sobie na szyje i nie klamiac czulem, ze na scenie gdzie akurat sie znajdowalem kazda laska sie na mnie patrzy lub probuje ze mna tanczyc Pozniej stoję sobie spokojnie opierajac sie o porecz, z lewej strony podchodzi laska, opiera się.. i przysuwa coraz blizej Az do momentu gdy nasze rece zaczely sie dotykac Ja zapolowalem na inną i poszlo jak po masle
I wlasnie tutaj się zastanawiam, bo na dobrą sprawę w klubie jest lepsza wentylacja, ale powietrze tez nie jest zupelnie czyste i przejrzyste...
Jednego jestem pewien.. pheromax najlepiej dziala na imprezach. Ludzie są tam bardziej otwarci na nowe znajomosci.
Poza tym uwazam, ze same spojrzenia, ocieranie sie etc. nie wystarczy.. Nie cieszcie sie samym faktem, ze laski na Was spogladają. Nie ma na co czekac, trzeba rozmawiac, umawiac się, bawić się W naszym spoleczenstwie laski niezbyt czesto same zaczepiaja facetow, chyba ze trafi się taka bez kompleksow, to sama podejdzie... MIMO TO JESTEM ZWOLENNIKIEM ZASADY, ZEBY WYKORZYSTYWAC NA MAXa TO CO DAJĄ FEROMONY! Nie tylko napawać się spojrzeniami dziewczyn  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 12:01 Temat postu: |
|
|
Mozna podowac wiele miejsc w ktorych fero sprawuja sie doskonale ... ale najwaniejszym dodatkiem do nich jest wlasna pewnosc siebie... bo fero nie pomoga nam wrwac super laski sa tylko malym plusem na poczatek reszta lezy w naszych rekach. Wiec Pozdrowki i wyruszac w miasto i testowac <lol> _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wizard nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Sty 2007, 04:30 Temat postu: |
|
|
NiceManLbn jak Ty na to wpadles? Powtarzasz podstawową myśl.. mimo, ze jestem tutaj nowy polecam przeczytac najpierw kilka lub wiecj postow  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|