Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kilka spostrzeżeń na temat używania pheromax'a

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wizard
nowy

Sprawdzone: pheromax

PostWysłany: Wto, 09 Sty 2007, 09:40    Temat postu: Kilka spostrzeżeń na temat używania pheromax'a Odpowiedz z cytatem

Używalem go mniej więcej przez miesiąc i mam kilka spostrzeżeń Smile

Po pierwsze uwazam, ze pheromax najlepiej dziala w dyskotekach, pubach etc. W komunikacji miejskiej raczej nie, bo ludzie rzadko interesują się innymi uzytkownikami tejze komunikacji.. Jedni czytają książkę inni patrzą w szybę. To po prostu nie jest miejsce, w ktorym naturalnie zawiera się nową znajomość Smile

Moje drugie spostrzeżenie dotyczy aplikacji.. Nie wiem jak u innych, ale u mnie aplikacja z próbki w kulce po dwoch stronach szyi daje dokladnie odwrotny efekt.. Laski zupelnie nie zwracają uwagi, a dziewczyna ktorej normalnie sie podobalem a nawet "leciala" na mnie, przestala sie do mnie odzywac Smile
Za to aplikacja po jednej stronie niewielkiej ilosci sprawia, ze na disco dziewczyny po prostu zwracają uwagę Smile

Pheromax to nie jest cudowne narzędzie, a raczej skladnik, który w połączeniu z umiejętnością aplikacji, nawiązania ciekawej rozmowy da oczekiwany efekt..

Btw. ja nie czuję nieprzyjemnego zapachu.

A na koniec jeszcze raz powtorzę, że na początku aplikowałem zbyt duzo i nie widzialem zupelnie zadnych efektow, co mnie strasznie wkurzalo...

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vermin
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Wto, 09 Sty 2007, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja w komunikacji miejskiej miałem już kilka naprawdę ciekawych spojrzeń...Smile

Ale ciekawie mówisz z aplikacją z jednej strony, tego nie próbowałem... Co do pubów, też mam mieszane uczucia. Zawsze mam wrażenie, że jest tam zbyt dużo dymu i pheromax rozpływa się gdzieś w powietrzu. Nie czuję nieprzyjemnego zapachu, ale sam feromon czuję niemal zawsze, choć dałem go powąchać kilku kobietom (nie mówiąc co to) i żadna KOMPLETNIE NIC nie czuła.
Powrót do góry
wizard
nowy

PostWysłany: Sro, 10 Sty 2007, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak.. masz rację, dym chyba obniza dzialanie phero... A moze to tylko takie nasze wewnetrzne odczucia Smile
Ostatnio bylem w klubie i mialem ze soba sama koncowke probki pheromaxa.. zaaplikowalem sobie na szyje i nie klamiac czulem, ze na scenie gdzie akurat sie znajdowalem kazda laska sie na mnie patrzy lub probuje ze mna tanczyc Smile Pozniej stoję sobie spokojnie opierajac sie o porecz, z lewej strony podchodzi laska, opiera się.. i przysuwa coraz blizej Smile Az do momentu gdy nasze rece zaczely sie dotykac Smile Ja zapolowalem na inną i poszlo jak po masle Smile

I wlasnie tutaj się zastanawiam, bo na dobrą sprawę w klubie jest lepsza wentylacja, ale powietrze tez nie jest zupelnie czyste i przejrzyste...

Jednego jestem pewien.. pheromax najlepiej dziala na imprezach. Ludzie są tam bardziej otwarci na nowe znajomosci.

Poza tym uwazam, ze same spojrzenia, ocieranie sie etc. nie wystarczy.. Nie cieszcie sie samym faktem, ze laski na Was spogladają. Nie ma na co czekac, trzeba rozmawiac, umawiac się, bawić się Smile W naszym spoleczenstwie laski niezbyt czesto same zaczepiaja facetow, chyba ze trafi się taka bez kompleksow, to sama podejdzie... MIMO TO JESTEM ZWOLENNIKIEM ZASADY, ZEBY WYKORZYSTYWAC NA MAXa TO CO DAJĄ FEROMONY! Nie tylko napawać się spojrzeniami dziewczyn Smile
Powrót do góry
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozna podowac wiele miejsc w ktorych fero sprawuja sie doskonale ... ale najwaniejszym dodatkiem do nich jest wlasna pewnosc siebie... bo fero nie pomoga nam wrwac super laski sa tylko malym plusem na poczatek reszta lezy w naszych rekach. Wiec Pozdrowki i wyruszac w miasto i testowac <lol>

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
wizard
nowy

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 04:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NiceManLbn jak Ty na to wpadles? Very Happy Powtarzasz podstawową myśl.. mimo, ze jestem tutaj nowy polecam przeczytac najpierw kilka lub wiecj postow Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: