Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kilka spostrzeżeń

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zbyszek
nowy

Sprawdzone: Pheromax,Npa,The Edge,Chikara,RM

PostWysłany: Sob, 22 Gru 2007, 20:04    Temat postu: kilka spostrzeżeń Odpowiedz z cytatem

Chciałem się podzielić kilkoma spostrzeżeniami na temat stosowania feromonów:
Najpierw napisze jak działają na tą samą płeć:Więc odkąd zacząłem stosować feromony to zauważyłem wyraźny szacunek ze strony kumpli Smile .Jak nie stosowałem jeszcze to nieraz nieliczyli się tak z moim zdaniem ja teraz Cool jak rzuce jakiś pomysł to zaraz go akceptują Surprised.
Widzę też wyraźne zainteresowanie dziewczyn Very Happy .Najbardziej odczułem to na tych z którymi miałem marne relacje,które teraz wyraźnie się poprawiły Smile .Mam jeszcze takie pytanie bo z pewną dziewczyną jak stosowałem npa to miałem super relacje i myslałem że jak zastosuje phx to będzie jeszcze lepiej,ale tu się chyba pomyliłem bo ona zaczęła coś odemnie stonić i nawet gadać się jej ze mną nie chciało Crying or Very sad .Czy to możliwe że npa na nią działa a phx nie Question .A może jakimś cudem słabo przykryłem phx i jej po prostu śmierdziałem?W każdym razie na inne dziewczyny i na kumpli phx naprawdę super działa Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pią, 28 Gru 2007, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne! Niektórym lepiej się sprawdza NPA, a innym PHX. Pamiętaj, że oba mają inny skład. Najwyraźniej dziewczynie, o której piszesz nie odpowiada PHX, a pociąga ją silnie NPA. Testuj!

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: