Wysłany: Sob, 22 Gru 2007, 20:04 Temat postu: kilka spostrzeżeń
Chciałem się podzielić kilkoma spostrzeżeniami na temat stosowania feromonów:
Najpierw napisze jak działają na tą samą płeć:Więc odkąd zacząłem stosować feromony to zauważyłem wyraźny szacunek ze strony kumpli .Jak nie stosowałem jeszcze to nieraz nieliczyli się tak z moim zdaniem ja teraz jak rzuce jakiś pomysł to zaraz go akceptują .
Widzę też wyraźne zainteresowanie dziewczyn .Najbardziej odczułem to na tych z którymi miałem marne relacje,które teraz wyraźnie się poprawiły .Mam jeszcze takie pytanie bo z pewną dziewczyną jak stosowałem npa to miałem super relacje i myslałem że jak zastosuje phx to będzie jeszcze lepiej,ale tu się chyba pomyliłem bo ona zaczęła coś odemnie stonić i nawet gadać się jej ze mną nie chciało .Czy to możliwe że npa na nią działa a phx nie .A może jakimś cudem słabo przykryłem phx i jej po prostu śmierdziałem?W każdym razie na inne dziewczyny i na kumpli phx naprawdę super działa
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
Wysłany: Pią, 28 Gru 2007, 12:52 Temat postu:
Jasne! Niektórym lepiej się sprawdza NPA, a innym PHX. Pamiętaj, że oba mają inny skład. Najwyraźniej dziewczynie, o której piszesz nie odpowiada PHX, a pociąga ją silnie NPA. Testuj! _________________ Otwórz oczy: haszu.com