Wysłany: Czw, 31 Maj 2007, 15:26 Temat postu: Kłopot z używaniem Pheromaxu w sprayu
Witam was,
Jak zapewne wiecie Pheromax jest bardzo silnie stężony i wystarczy pół aplikacji a nawet mniej aby zaczął działać i nie przedawkować.. i tu pojawia się problem, zawsze naciskam mocno na spryskiwacz bo ciężko wchodzi, a jak nacisne mocno i powoli aby uzyskać pół psiknięcia to rozlewa się po ściankach Oczywiście mogę użyć całej aplikacji (jedno psiknięcie) ale boje się przedawkować.
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Czw, 31 Maj 2007, 16:09 Temat postu:
Moja propozycja jest taka.Nie miałem nigdy jeszcze pheromaxa z atomizerem tylko probka.Wiec jesli atomizer(spryskiwacz) jest nakrecany na fiolke lub wciskany to go podwaz i wyciagnij go. i np po perfumach jakas mała fioleczka z atomizerem albo cos podobnego i przelac.Albo po prostu zwroc produkt i niech Ci wymienia poniewaz uniemozliwia ci to uzytkowanie bo ciezko chodzi _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
Wysłany: Pią, 01 Cze 2007, 08:26 Temat postu:
Możesz odkręcić atomizer i nabrać trochę płynu bezpośrednio z butelki na palec.
Albo spryskiwać z większej odległości, wtedy jednak tracisz dużą ilość środka. _________________ Otwórz oczy: haszu.com