Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kobieta marzen

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Din019
nowy

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 17:29    Temat postu: Kobieta marzen Odpowiedz z cytatem

Otoz swoja juz poznalem, niestety ona jest zajeta. Wprawdzie przez doslownie pare dni bylismy praktycznie juz razem, ale jej facet to wstretny manipulant i grajac na jej poczuciu winy wrocila do niego. Sadzi ze go bardzo kocha (i to calkowicie iracjonalnie) ale po jej zachowaniu widac ze do mnie tez cos czuje tylko boi sie tego przyznac przed soba.
Najwiekszy jednak problem jest w tym ze jej facet zwietrzyl co sie dzieje, a poniewaz trzyma ja bardzo krotko, to jak nic sie nie zmieni to spotkam ja jeszcze raz, moze dwa albo trzy.
Dlatego jako o ostatniej akcji rozpaczy pomyslalem o feromonach wlasnie. Jakie zastosowac w moim przypadku aby mialy jak najlepsza skutecznosc ale zeby bron Boze nie przedobrzyc bo nie chce zeby z ostatnie razy kiedy sie spotkamy byly jakies spiete czy "nie-fajne".
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://pheromony.blogspot.com/2009/07/porownanie-feromonow.html

Patrz na feromony "dla związku", chociaż moga być dobre również do uwodzenia. Musisz sie zastanowic do jakiego typu facetow nalezysz. Jesli jestes 'naturalnie dominujacym' tzw. samcem alfa to bierz phx jesli jestes troche wstydliwy to mozesz sprobowac NPA, ja robie sobie mixy z tych dwoch i jestem z nich zadowolony ale TYLKO w polaczeniu. Samego NPA nie mialem okazji testowac, wole sprawdzona mieszanke Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Din019
nowy

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiego typu facetem jestem ja, czy moze jaki typ faceta by ja bardziej uwiodl. Nie chce grac kogos kim nie jestem, zreszta ona mnie bardzo dobrze zna i wie jaki jestem, ale chcialbym zeby to co czuje do mnie przeroslo to co czuje do niego
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zrozumielismy sie, musisz okreslic siebie samego przed soba samym i na podstawie tego stwierdzic jakich feromonow potrzebujesz.
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dino kup sobie próbkę Pheromaxu niedroga i na te 10 razy starczy. Dlaczego ten - po prostu ma najwięcej pozytywnych opinii, a rozumiem, że potrzebne Ci są natychmiast i na testowanie nie masz raczej czasu Confused
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja do tego polecam dodać NPA Very Happy
maiki Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 10 Wrz 2009, 17:25    Temat postu: Re: Kobieta marzen Odpowiedz z cytatem

Din019 napisał:
Otoz swoja juz poznalem, niestety ona jest zajeta. Wprawdzie przez doslownie pare dni bylismy praktycznie juz razem, ale jej facet to wstretny manipulant i grajac na jej poczuciu winy wrocila do niego. Sadzi ze go bardzo kocha (i to calkowicie iracjonalnie) ale po jej zachowaniu widac ze do mnie tez cos czuje tylko boi sie tego przyznac przed soba.
Najwiekszy jednak problem jest w tym ze jej facet zwietrzyl co sie dzieje, a poniewaz trzyma ja bardzo krotko, to jak nic sie nie zmieni to spotkam ja jeszcze raz, moze dwa albo trzy.
Dlatego jako o ostatniej akcji rozpaczy pomyslalem o feromonach wlasnie. Jakie zastosowac w moim przypadku aby mialy jak najlepsza skutecznosc ale zeby bron Boze nie przedobrzyc bo nie chce zeby z ostatnie razy kiedy sie spotkamy byly jakies spiete czy "nie-fajne".

Myślę że powinneś się oblać własnym moczem to najlepszy będzie afrodyzjak Very Happy
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 10 Wrz 2009, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moze powinienes stad wyleciec szybciej niz sie tu regles =p ?
dragoo
nowy

Sprawdzone: PHX

PostWysłany: Sro, 16 Wrz 2009, 07:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Din019 taka rada zostaw sobię ją w spokoju, ona traktuje cię tylko jako przyjaciela. Coś o tym, wiem. Jest wiele innych dziewczyn, a ty zmarnujesz czas uganiają się za kims kto woli być z kimś innym.
Din019 otrząśnij się jesteś po prostu zauroczony , i ani feromony ani żadne cuda ci nie pomogą.
Pomyśl sobie jeżeli dziewczyna by cię kochał to była by z tobą nie wmawiaj sobie że gościu trzyma ją krótko itp. (to jest twoja wymówka).
Poszukaj sobie innej dziewczyn a w 100% nie pożałujesz[/code]
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 16 Wrz 2009, 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po co szukać? Sama przyjdzie ^^
kangur65 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man

PostWysłany: Czw, 01 Paź 2009, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dino019 racja poszukaj innej ! z tego co pisales wnioskuje ze to jakas glupia pipa zamiast wziasc sie za Ciebie wraca do tego wafla ! Zadne tam manipulacje ona poprostu bawi sie Toba i tamtym gosciem ! Na nastepnym spotkaniu poprostu ja zernij porzadnie a jak sie nie da to daj jej w twarz z liscia o zapomnij o niej Very Happy
Powrót do góry
essential Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax, NPA,Edge,

PostWysłany: Czw, 26 Lis 2009, 18:40    Temat postu: ;) Odpowiedz z cytatem

Najlepszym sposobem jest totalna inercja (bezczynność) w stosunku do jej osoby. Co do Ciebie, czeka Cie wiele pracy nad motywacją i wiara we własne umiejętności. Piszesz że przeszkodą jest iż dobrze znacie się, rozumiecie etc. Pomyśl jak być mniej przewidywalnym dla niej, znajdź sobie jakieś ciekawe hobby i baw się dobrze...Wink
Dokładnie zgadzam się z przedmówcami musisz określić co stanowi Twój cel w życiu, na chwilę obecną dryfujesz bez wytyczonego portu macierzystego a tego robić nam nie wolno... Very Happy
Powrót do góry
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Sob, 19 Gru 2009, 03:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kangur65 napisał:
Dino019 racja poszukaj innej ! z tego co pisales wnioskuje ze to jakas glupia pipa zamiast wziasc sie za Ciebie wraca do tego wafla ! Zadne tam manipulacje ona poprostu bawi sie Toba i tamtym gosciem ! Na nastepnym spotkaniu poprostu ja zernij porzadnie a jak sie nie da to daj jej w twarz z liscia o zapomnij o niej Very Happy

hahaha to jest zabawne Smile racja!! Dino takie pokazanie, ze ci nie zalezy serio działa w wielu przypadkach. Jeśli dotychczas pokazywałes, ze ci zalezy i sie starałeś, to teraz zrób odwrotnie. i zobacz czy bedzie jakaś reakcja. widać to jakaś niezdecydowana dziewczyna, poza tym wracanie do swojego byłego (lub swojej byłej w przypadku panów) jest BEZNADZIEJNE i nie pakuj sie w jakieś emocjonalne poj***ne sytuacje... skoro sie kogoś nie kocha i zrywa, a pozniej sie do takiej osoby wraca to znaczy że coś jest nie tak, i że jest to głupia pipa Wink

zyczę powodzenia z jakaś fajna panna Very Happy
Powrót do góry
heroeess Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 17 Sty 2010, 02:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam taka sama sytuacja , ostatnio zakupilem feromony (perfect ten )
i musze przyznac ze dzialaja ale nie wtaki sposob jak by wszyscy chcieli
wiekszosc mysli ze wystarczy sie wypsikac feromonami i juz dziewczyna zostawi chlopaka i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie, ostatnio zamowilem przez internet ksiazke pt. alchemia uwodzenia i po przeczytaniu dopiero zaczolem rozumiec nie ktore zeczy.
dino019 kup sobie ksiazke i zobaczysz jakie bledy popelniasz
mi naprawde pomogla zrozumiec niektore zeczy
pogorszyc na pewno nie pogorszy
najwyzej ci pomoze

powodzenia Smile Smile

Ostatnio zmieniony przez heroeess dnia Pon, 18 Sty 2010, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 17 Sty 2010, 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Masz zgodę wydawcy na publikowanie w sieci? Jeśli nie to radzę usunąć ten post, to nie forum popierające piractwo Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: